Spotkania wilczakowcow w Trojmiescie
Witaj Skrzacie po pobycie w Kebabistanie:)
|
Quote:
na razie wracam prosto w tryby robocze, az ciezko sie przestawic.....:) |
no to daj znac kiedy i jak :)
|
ok:) jak tylko wroce z pracy:))))
|
Quote:
|
a z nami to juz nie :(
|
Quote:
|
ta ta ofkors :p
|
Quote:
|
My tam sie piszemy na spotkanie :) Zawsze to mila odmiana :)
|
Quote:
Na poczatku czerwca ztelefonujemy sie!! |
Quote:
|
Quote:
Może pod molo??? A po spacerku zapraszamy Was do nas do domku na kawę i ciasto:) |
:shock:Cwaniaki jedne!!!
My tez piszemy sie na spacerek Szasz a moze wypijcie najpierw kawke a na spacerek po godz 18 Z przyczyn niezaleznych od nas nie damy rady wczesniej a bardzo chcemy:cry::cry::cry: |
Bardzo dobry pomysł.
Zapraszamy też Cwaniaka i Garudów i Skrzata!! Tak oficjalnie aby sie nie mogli wymigać:) Ale będzie banda:) No i na 18:00 cbedzie OK!! |
Nam tez pasuje :) Garuda juz sie.... cieszy :twisted:
Zartuje, to grzeczna sunia, co pokazala milosc do Tajgi w Ustce 8) |
:roll:To my pogadamy z włascicielami Vuko i mamy nadzieje ze tez dadza rade sie pojawic
|
ja niestety jestem zajęta, ale mama i Vuko chętnie sie pojawią :)
|
Super, że tyle wilczakowców będzie :) ! My z Łodzi ruszamy gdzieś o 7mej rano, także myślę że na 17tą już będziemy na miejsu :D Ale niestety długo z Wami nie zabawimy :( ... Jedziemy do Rowów i myślałam, że są nieco bliżej Sopotu a jednak odległość jest znaczna... W Rowach będziemy chcieli być najpóźniej na 21 także z tego co widzę, to o 19.30 będziemy się już zbierać :( Ale te 1,5 h to też zawsze coś :D To ja w takim razie proponuję Wam tą kawę po naszym odjeździe ;) :D ^^
|
No to zobaczymy sie jutro!!!
Spotkanie na 18:00 w Sopocie ( niedaleko mola) pod hotelem Chińskim - Zhong Hua. Karina - jestem w domu juz nawet po 16:00 - zatem jak tylko zajedziecie do Sopotu -dzwońcie. Zapraszam na kawę - potem spacer!!! |
All times are GMT +2. The time now is 01:41. |