Thread: Akaša ArQeVa
View Single Post
Old 29-03-2010, 12:58   #22
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/
 
RadeKKK's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Zakšín - Doksy
Posts: 389
Default

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
Sorry Jeníku, ale myslím si že za 2 roky budu mít stejnej názor jako teď. Pokud ne lepší. Nemyslím si, že bych je začla považovat za nepovedené. Já mám Aryu povahově taky skvělou a snad by se mnou i pár lidí souhlasilo, protože ji mezi čsv beru často a na spousty akcích byla k vidění. Rozhodně se za ní nestydím a vychovávám podle nejlepšího svědomí a vědomí. A budu ji ukazovat a chlubit se sní i nadále.

Lenko sem zvědavá k čemu dojdeš. Taky se na srovnání těším, zatím sem bohužel mohla obludu srovnávat jen s Vitou a Aeron. A holky si sou dost podobné, jak vzhledem tak povahou, všechny sou úžasný osobnosti a holky kypící zdravím. Ale hlavně mají páníčky, kteří sou s nimi 100% spokojení a lepší by nemohli mít. Ani jeden z nás by jinou nechtěl a za nic na světě nevyměnil.
Zdravím kypí i kluci :-). A nikdo na nich chyby nehledá a rozhodně je za nepovedené nepovažují. Vzhledem k jejich bydlišti je srovnávání docela obtížné. Ale i oni se zůčastńují různých akcí, výcviku nebo výstav. A Aibell je "profesionální" záchranářka

Last edited by RadeKKK; 29-03-2010 at 13:04.
RadeKKK jest offline   Reply With Quote