View Single Post
Old 18-10-2010, 20:24   #87
Monika
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 346
Default

Quote:
Originally Posted by Vlkodlak View Post
Když se teda ptáte (v reálu si tykáme, možná si mě s někým pletete, mě Monika psy nikdy nepředváděla-mám Yperitku), jak by mi bylo: Pokud to řekne člověk, kterýho neznám, tak tomu nebudu věnovat pozornost, případně pokud to řekne extrémně hnusně a bude mi nesympatickej si řeknu něco o blbcovi co moc žere výstavy a řeší si ego a pustim to z hlavy. Pokud to řekne někdo koho znám, nebo bude působit zasvěceně, tak se ráda poučim,co má můj pes za nedostatky, protože na exteriér nemám vytrénované oko. Jen tak na okraj, první věta Moniky při setkání neni obvykle ahoj, ale "ty máš zase tlustýho psa"). Navrhuju všem diskutujícím včetně sebe se na celé odpoledne odmlčet a čas ušetřený nepsaním na forum věnovat zpytování svědomí, jestli se takhle opravdu k sobě chceme vzájemně chovat, zapomenout na starý i nový přátelství, závidět si čí pes je chlupatější a nebo mít radost, že se vidíme a šedivci se vyřádí. Začnu jako první a odmlčím se.
Přehlédla jsem tvou výzvu o odmlčení. Ale velmi ráda splním, ale neodmlčím se zde na jedno odpoledne, ale navždy a posílím tím duševní zdraví všech a nebudu nesmyslně plýtvat svým časem!
Kdo mi něco potřebuje a nebojí se , návštěvy jsou vítány . Jinak mám své stránky a taky telefon. Na maily ne vždy pružně odpovídám. Všem wolfdogům 3x sláva!

Monika
http://www.wolfdogs.cz/
__________________
http://zmolu.vlcak.cz/

Last edited by Monika; 18-10-2010 at 21:44.
Monika jest offline   Reply With Quote