|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
01-11-2012, 23:03 | #1 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
Strona glowna wd, czemu tak rzadko sie odswieza?
Jak w temacie, czasem glowna (nowe posty na forum, fotka) odswieza sie co kilka dni czasem co pare godzin. A jest to mocno upierdliwe jak wpada sie tylko na chwile zerknac co nowego, albo sledzi jakas dyskusje a ze strony glownej przekierowuje na ostatni zapamietany post, czesto kilka stron wczesniej. Tak jest i na kompie i na komorce.
|
01-11-2012, 23:25 | #2 |
Head like a hole
|
Nie wiem jak w komórce bo tam nie mam kompa
Ale więcej postów i szybsze odświeżanie zauważyłem jak jestem zalogowany. Po prostu użytkownik zalogowany szybciej jest informowany a klient w krawacie jest mniej awanturujący się, proste!
04-11-2012, 15:00 | #3 |
Kawał ch*ja
|
Niby tak, ale ja np. jestem zalogowany całyczas, a odświeża mi się raz na 2-3 dni...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
04-11-2012, 16:32 | #4 |
Senior Member
|
U mnie sie odswieza i na laptopie i na tablecie, na komorce nie wiem bo mam badziewie sluzace wylacznie do dzwonienia i sms
05-11-2012, 00:09 | #5 |
Kawał ch*ja
|
A jak sie okazalo zalogowany bylem tylko na forum, jak sie zalogowalem na glownej to nieco czesciej mi odswieza, ale i tak kilka godzin to trwalo...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
25-03-2013, 20:48 | #6 |
Senior Member
|
A dlaczego moja strona główna WD jest w języku angielskim?
Nie tylko mi się tak porobiło..... Nie pomaga kliknięcie jednocześnie w jakieś ctr+coś tam, nie pomaga kliknięcie w polską flagę.... Admini, nie żebym chciała Was obciążać /wiem, że zarobieni Jesteście, a ja już się w sumie przyzwyczaiłam/, ale jak byście w wolnej chwili mogli to odczarować, to byłoby fajnie.... też w sumie.... |
26-03-2013, 08:03 | #7 | |
Junior Member
|
Quote:
to najlepszy telefon na swiecie . no ewentualnie do "walnięcia" szybko jakiejś fotki poglądowej .Ja mam taki. te cuda wynalazki obecne sa bardziej upierdliwe. a szczególnie do moich "delikatnych łapek / paluszków " Fakt moge mieć każdy ,ale nie dzieki i tak wymieniam co roku na nowy .żaden telefon nie przejdzie u mnie testów wytrzymalosciowych |
|
26-03-2013, 08:37 | #8 |
Distinguished Member
|
Polecam Samsung Waterproof & Dust Resistant (czy jakoś tak). To specjalna wersja dla nurków i ... geologów. Sprawdzona w ostrym boju przez Leszka; właściwie jedyna która wytrzymała bez szwanku jego tryb życia .
|
|
|