02-01-2007, 21:17 | #21 |
Junior Member
|
Sveiki vilku myletojai As irgi noreciau prisijungti prie jusu
Mumi (as ir mano vyras Arunas) taip pat labai susizavejome siais nuostabiais sunimis, ju vilkiska isvaizda ir budu. Ir svajomame toki drauga tureti namuose. Pirma karta pamatem vilksuni gruodzio menesio parodoj Vilniuje, iejusi jusu gauja is karto patrauke akis, taip ir sustojom pasigrozeti. Jau tos gintarines akys As mokausi, auginu dukryte. Anksciau esu laikiusi kate, bet seniai. Vyras dirba, sportuoja (turetu drauga vakariniam krosui). Yra laikes suni (misruna). Gyvenam Vilniuje... |
02-01-2007, 21:42 | #22 |
Moderator
|
sveiki sveiki, malonu, kad prisijunget.
pradzioj apsilkit kojas ir paskaitinekit apie vilku isdaigas ir ju nepakenciama charakteri ir parasykit man meila [email protected], atsiusiu pazinties anketa |
03-01-2007, 16:42 | #23 |
Junior Member
|
Sveiki. ne tokie jie tragiški, kaip rašo "pasaulinė" literatūra. Gulam apie 24 val, keliamės žaisti 6 ryte. Baisiai nenorim ryte eiti į lauką, nes ten tamsu, kartais lyja, šiukšlių visokių pilna, paryjam, pavemiam, kartais neišlaikom, tai namie pridirbam. Kandžiojomosi meistrai, dantukai kaip adatelės, sminga giliai. Bet šiaip smagu. Nepaprastai patinka visi smirdukiniai maisteliai, kuo labiau smirda, tuo skaniau. Bet girdi ir atpažįsta savo vardą, atlieka komandą "sėdėt", nebijo gatves triukšmo, važinėja laisvai troleibusais, paskiepijom 2-ą kartą, kitą dieną paviduriavo kelis kartus.
Mes su Rapsu |
03-01-2007, 19:43 | #24 |
Moderator
|
va va jau norejau klaust kaip Rapsui sekasi
Gierka auga kaip ant mieliu, o Harka hmm... nu galvoja lyg tais vaiku turet (ta prasme pas kadra vaziuot ruosiames ) |
04-01-2007, 11:13 | #25 |
Junior Member
|
Kada judvi su Harka vaziuosit? Vakar sedejo ir sprendem galvosuki. Įdomu, kam butu galima palikti Rapsa, jeigu nusprestume kur nors vaziuoti be suns.Jis prisirises prie musu, norejau pasakyti prilipes kaip vantos lapas prie ...
Tikriausiai niekam. Daiva, o tu kaip darai? |
04-01-2007, 11:27 | #26 |
Moderator
|
nas as tai visur boginuosi savo sunis kartu su savimi.
jei neina pasiimti kartu tada ziuri pas ka galetum palikti tam laikui kai negali pasiimti. Vilniuje manau, gal reiktu Vaivai pasisypsoti, nes ji kol kas gi laisvas paukstis. siaip yra viesbuciai, taciau kazkaip nesinori nezinomiem zmonem sunycio palikti. (nors ir vel Vilniuje jei ka turim jau patikrinta viesbuti ir jo vadova) jei ka as irgi visada galiu padeti (na kol kas sunkiau nes pas mama gyvenu ) |
04-01-2007, 15:49 | #27 |
ir Brukne
|
Jei neilgam laikui tai tikrai galima paderinus laiką pas mus bandyt palikt Turėjom gi Vikę su Vaidžiu, tai jokių problemų, manau, su Rapsu irgi bėdų nebūtų.
|
04-01-2007, 16:00 | #28 |
Junior Member
|
Viesbutyje palikti neimanoma. Turim karcia patirti. Buvom savo vokieti palike pas pazystamus viesbutyje, tai seimininkas skambino, kad skubiai reikia suni pasiimti , tas vos nenusibaige, nes nieko neede, beveik negere ir net kalem nesidomejo. Maista buvom savo nuveze, suo ta zmogeli pazinojo, nekarta buvom pas ji sveciuose.
|
04-01-2007, 16:12 | #29 |
Junior Member
|
Aciu merginos. Saunu. Ka manot, jeigu visi kartu issinuomotume autobusiuka su patyrusiu vairuotoju ir dumtume i paroda kur uzsieny, nes nuo geguzes Rapsui bus 6 men ir galetume dalyvauti.
|
04-01-2007, 18:17 | #30 |
ir Brukne
|
Aha, tik reikia gerokai anksčiau užsiregistruot į tas parodas. Peržvelkim kada kokioj Latvijoj ar Estijoj vyksta ir pirmyn
|
24-03-2007, 10:45 | #31 |
Junior Member
|
Sveiki, ir as nusprendziau prisistatyti
Mano vardas Karolina. Gyvenu Prienuose (tarp Kauno ir Alytaus) auginu laikos misruna Brendi cekoslovaku vilksuniais susidomejau 2004m kai zurnale "Didysis Suo" pamaciau straipsneli "Atostogos su vilke" nuo to laiko mano susizavejimas CSV vis auga ir auga tikiuosi pritapti prie jusu seimos
24-03-2007, 22:21 | #32 |
Junior Member
|
Kazkada svajojau auginti vilkus ir paleisti juos i laisve, kad Lietuvoje atkurti ju populiacija. Kai kuriom svajonem geriau neissipildyti
Taciau musu seima nusprende isigiti CSV . Ir jei viskas pavyks kogero kita menesi jau parsiveshim nuostabe vilkiuke. Cia su Daiva pabendravom ir ji pasiule jums paspelioti iskurio veislyno. Apie mus: Esame Linas ir Ingrida turime du mazus vaikus. Gyvename netoli Kauno. |
24-03-2007, 22:32 | #33 |
Moderator
|
Nu va Ingrida jau ir cia
sveikinam prisijungus ir ziuresim kas arciausiai pataikys, nes...atspet bus labai nelengva. Deima TAU NEGALIMA SPELIOT !!!!! |
24-03-2007, 22:33 | #34 |
Member
|
Sveiki
Aš tai spėju, kad nuo Jolly ir Barono? |
24-03-2007, 22:42 | #35 |
Moderator
|
sufleruoju : negiminingas artimai musu lietuviskiems vilkams.
tad ne |
25-03-2007, 17:45 | #36 |
ir Brukne
|
Spėliot tingiu. Bet kai pabandau įsivaizduot kokie Jolly ir Barono kleckai gali išaugt.... Seilės varva...
|
25-03-2007, 17:51 | #37 |
ir Brukne
|
Dia Dakmat ir Good boy s Molu es?
(neiškenčiau ) |
25-03-2007, 17:59 | #38 |
Member
|
Aš irgi tingiu galvot ir spėliot, ale vat pirmas spėjimas buvo vien dėl to, kad jų vaikučiai jaučiu būtų.. mmm... :P
|
25-03-2007, 20:53 | #39 |
Moderator
|
na ne Vaiva neatspejai, be to tai ne ceku veisimo ir ne ceku sunys.
|
25-03-2007, 20:55 | #40 |
ir Brukne
|
nu bet ne kokie ten itališki?
|
|
|