![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Moja pierwsza próba większego wyrwania się od pieluch, karmienia, pieluch karmienia niestety nie za bardzo się udała...
Ale Aszczu dostała doskonałą, choć poza klasyfikacją. No i gratulacje dla wszystkich ![]()
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Fajnie że Was oceniła qrcze spóźniliście się dosłownie pare minut ;( chlip chlip i szkoda że poza klasyfikacją
![]() Gratuluje zwycięzcą i mniej zwycięzkim również gratuluje ![]() Wystawa super słonko ciut za mocno prażyło przydałaby się jakaś choćby chmurka na niebie, ale ogólnie fajnie było. Tak prażyło i tak się spociłem że dosłownie caaały mokry byłem, hmm tylko słyszałem że psy się nie pocą (prócz niewielkich obszarów) a tu taka niespodzianka ![]() A poważniej pogoda całeim iście wakacyjna ![]() Ale co powiem to powiem, jeszcze chyba nigdy nie przydazyło mi się moknąć (dobrowolnie :P) w tak doborowym towarzystwie ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#23 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Gratulujemy, dziękujemy i pozdrawiamy
![]() ![]() Quote:
![]() Chciałam bardzo podziękować Olce, która chociaż (póki co ![]() ![]() A za rok poproszę w Ustroniu taką pogodę jak w roku ubiegłym ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() ![]() O tak, tak, tak! I spacer w Wiśle! Choć pewno suczyska będzie trzeba ostro pilnować ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
K-Lee Family
|
![]()
Gratulacje wszystkim!!!!
Tak to jest, że najłatwiej się spóźnić na najbliższe sobie wystawy... Ale mam nadzieję, kolejna przed Wami Trunksia ![]() Lunka!!!!!!! Znowu BOB???? Szalejesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
A coooo?????? Przecież wiadomo, że panna naj, naj i z każdej wystawy przywieźć coś musi - hehe. Będzie miala najwięcej BOBków ze wszystkich csv
![]() Dziewczyny dzielnie pracują na ZW Świata (kciukam mocno!!!) Gratulacje dla Wszystkich - jesteście mocni, w taką pogodę...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: A czy ktoś z Was może wysłał wyniki do bazy Wolfdoga? Tak pytam, żeby nie dublować i nie robić bałaganu.
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 04-07-2011 at 21:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Bardzo cieszymy się z wystawowego debiutu Eskela-Tarsa . Przystojny z niego młodzian
![]() Pogoda była "pod psem" i najwyraźniej krople deszczu zalewały Tarsikowi jego bursztynowe oczęta ![]() ![]() Gratulacje dla wszystkich NIEPRZEMAKALNYCH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() I tak żeby Luuuu dogoniła Chantalkę, to by musiała jak ona od lutego linieć, a Luuu dopiero zaczęła zatem - szansa jest spora!!!!! Głowa do góry - pewnie więcej ludzi Wam będzie kciukać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |