![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | ||
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
![]() Wytrzymała dosłownie dwa razy zamknięcie wilczaków, jedno Licha plastikowy spód był w strzępach po pół godziny i jedno Majeczki powyrywała i pogięła pręty i zameczki w dwie godz i wesoło brykała po domu. Co ciekawe w swojej starej klatce grzecznie spią i ani myślą kombinować... i do tej pory pchają się do niej razem i nawet jak jest otwarta to we dwójkę sie w niej gnieżdżą i żadno nie chce ustąpić drugiemu ![]() Quote:
Last edited by anetawron; 29-05-2009 at 15:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Podszczypywanie przednimi zębami.. jest za to absolutnie przyjacielskim gestem i mimo, że dla ludzkiej skóry mało przyjemne to niesie same pozytywne emocje ![]() Grin: nie wiem jak przełożyć łapanie za rękę na znane nam zachowanie społeczne ale moje obserwacje są takie, że nie każdy zasługuje na ten gest ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Tu przykład jak można ludzia "delikatnie" zmusić do zainteresowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
K-Lee Family
|
![]()
Gdzieś na WD czytałam, że łapanie za rękę jest objawem sympatii, odtąd bardzo się cieszymy, jak Don Koyote łapie nas za nadgarstki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Plessowy wilczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
VIP Member
|
![]()
Absolutnie!
![]() ![]() Jak się chłopak zapomni i rozbryka to czasem mnie zaboli ale to w zabawie, na powitanie albo jak przychodzi w domu i łapie to jest baaardzo delikatne- (drzewiej boleśniej bywało) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Nie no, Astarte robi już to delikatnie ![]() ![]() ![]() W sumie racja jest taka, że Witolda bardziej się boi- to on jest tym złym jak przychodzi co do czego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wilkokłak
|
![]()
Miałam to opatentować, ale co tam, podzielę się.
![]() Mianowicie niedawno odkryliśmy sposób na bezwzględne przywołanie wilczaka. ![]() Przy czym "bezwzględne" nie oznacza wcale, że przy użyciu bezwzględnych środków. ![]() Jedyne, czego potrzebujemy, to młody wilczak i... osoba do której moglibyśmy się przytulić. ![]() ![]() Skutkiem ubocznym jest najczęściej wybrudzenie ubrania, bo paskuda wspina się na plecy. ![]() ![]() Swoją drogą - bestyja jest lepsza od ciotki przyzwoitki. Za parę lat, o ile mu nie przejdzie, będzie jak znalazł dla Kai. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja bym na to specjalnie nie liczyła - jak znam młodzież to na pewno się dogadają i będą trzymać sztamę:P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
co do bolesnych dowodów miłości to nasz mały młotek dał popis w ubiegłą sobotę .... tak się opamietac w zabawie z moim Łukaszem nie mógł że mu tuż przy ustach z prawej strony dwie szramy pojechał pazurkami
ciekawa jestem swoją drogą co mu dziś w pracy powiedzą ...np. przemoc w rodzinie...że ma szaloną babę w domu która go pazurami po twarzy okłada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
VIP Member
|
![]()
A ja się (?) ..Shiro (?) mogę pochwalić, że dostałam od młodego pierwszy chwyt paszczą za ramię
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
chwyt za ramie to pikuś w porównaniu z tym co dostajemy na dzień dobry... czyli zalizanie na śmierć po czym odgryzanie dogorywającym ofiarom ucha...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
VIP Member
|
![]()
no wiesz.. LOVE HURTS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Morda jedna ma modę uwalić się na mnie od czasu do czasu całym ciężarem swojego cielska, nie ma też nic przeciwko zadeptywaniu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Last edited by Grin; 26-08-2009 at 10:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Tmave Zlo
|
![]()
Dewi nadal tak wita niektórych właścicieli swoich kumpli. To dwaj panowie po 190 cm. Mimo tego, że pilnie uważają, za każdym razem dostają całusy w nos. Na szczęście suk przy wyskoku trzyma łapy przy sobie i "atakuje" od tyłu i z boku liżąc w przelocie.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|