![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Chcielibyśmy się z moim mężuniem wybrać w podróż poślubną, troszkę spóźnioną bo w grudniu. I tak o to szukam jak szalona fajnego miejsca gdzie można by się wybrać ale też z Astarte. Żeby był fajny hotelik (wygodne łóżko koniecznie!
![]() Ma ktoś jakiś pomysł? Bo ja wysiadam... Myślałam o morawskim krasie w Czechach, ale do jaskiń nie wolno wchodzić z psami ![]() Pomóżcie nowożeńcom....
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bezrobotna, a w podróż się wybiera
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego, bo Wam chyba nie życzyłam ![]() No i bawcie się dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
Gratulujemy
![]() No ja chyba miejsca raczej nie polece... W planach na podroz mam Hawaje i nie mam zamiaru brac psa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Plan pierwotny obejmował miejsce ciepłe, ale niestety okazało się, że nie mogę lecieć do ciepłych krajów i geralnie dalekie podróże nie są wskazane... No a jak mamy jechać gdzieś blisko to aż szkoda psa zostawiać....
![]() |
#5 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Ooo, to już to się stało
![]() ![]()
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
Pewnie, jak sie jedzie gdzies nie daleko, to jak najbardziej psa.
Te Hawaje-to moje marzenie, ale pewnie nigdy sie nie spelni. Chcecie zostac w PL, czy blizsza Europa tez wchodzi w gre? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Moze Bieszczady??
A moze Praga????? Tylko nie ta Warszawska ![]() A jeśeli dalej to moze Amsterdam - tam z psami w knajpach nie ma żadnego problemu ![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
A moze Bańska Szczawnica - na Słowacji!! Urokliwe miasteczko w Szczawnickich Górach. Jest co oglądać. W odległości około 10 km od miasta fajne miejsca do pochodzenia z psem ( Pocuvadlo jezero) i najwyższy szczyt Sitno.
http://turystyka.gazeta.pl/Turystyka...8,2773108.html Niedaleko sa SKLENE TEPLICE - termalne kapieliska. Blisko VYHNE z browarem Steiger.
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
Pragę polecam, jest naprawdę piękna i praktycznie w większość miejsc można zabrać psa
![]() Do knajp z psem nie ma problemu, miejsca do wybiegania psa w Pradze jest sporo, do zwiedzania też cała masa atrakcji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() W Rowach byliśmy w zeszłym roku i było bardzo fajnie, więc tym razem myślimy o czymś innym... Quote:
Do Amsterdamu troszkę za daleko, bo jednak będziemy mieć tylko tydzień ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
|
![]()
Jak juz myslicie o Czechach - osobiscie propouje wypad do Detenic. Jest tam browar do zwiedzania i super knajpa. Do knajpy mozna wejsc z psem, nad knajpa jest hotel. (warto skorzystac z hotelu poniewaz piwo w tej knajpie jest nieziemskie, a szkoda by bylo kierowcy...)
Zdjecie przykladowe: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/85059/ My tam jezdzilismy przy okazji obozu w Lazne Belohrad. A jak juz Detenice, to w tych rejonach polecam spacer po Prahovskich Skalach i wycieczke do miasteczka Rumcajsa - Jicin. Bylam-widzialam. Super. Praga jest raczej goscinna, tez bylismy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Pragę. I powiem szczerze, że jestem zdziwiona tym, że praktycznie każdy hotel który oglądałam chętnie gości psy
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
cóż zagranica nie polska. Tam pies jest gościem bo zakładają ze właściciel wie co robi kiedy z nim jedzie u nas pies to srajaco gryzace dziwo ktore powinnio byc przypiete do budy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() A w Czechach, jak pisałam do jednej z jaskiń na Morawskim Krasie odnośnie zwiedzania z psem dostałam krótką odpowiedź. Cytuję " Hello, dogs to caves no go !!!!" ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Wiadomo wiadomo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
A ja polecam Bieszczady. Dokładnie Ustrzyki Dolne - domek na stoku, na dole świetna knajpa z nieziemskimi pierogami, widoki cudne a i pospacerować jest gdzie. Blisko do Soliny, drugich Ustrzyk, Polańczyka itd. Domki(3 pokoje+salon) są wyposażone w kominek, kuchenkę, lodówkę, czajnik, naczynia, wielgachne łoża, łazienkę, kibelek. Nikt nikogo nie sprawdza, nie pyta, nie marudzi. Jeździmy tam, gdy tylko mamy możliwość. Cena doby w domku-ok 240zł za cała chałupkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Aszczu zsikała się z trzy razy w pokoju ale nikt się nie zorientował
![]()
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
w wakacje to wam mogę mieszkanie wynająć w centrum Gdyni ;p na tydzień i o ile nie będzie do remontu po wizycie to moze 10 wilczakow przyjechać
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|