![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#721 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Last edited by wolfin; 29-11-2010 at 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Beje, čia dar mielas bajeris. Tikiuos nebus užskaityta kaip reklama ir negausiu bano ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Moderator
|
![]() Quote:
geeeras o del testo - be jo net nepradesi visos tos veiklos, jis nusprendzia ar suo bus pradedamas tam ruosti ar ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Junior Member
|
![]()
Norime parodyti koki pakabuka sukure man (ir ne tik man) Alina Vengalyte is Kretingos
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
ir Brukne
|
![]()
Pasirodžiau Žuvėdrai, tai sakau gal ir kitiems pravers tokiu oru... Žodžiu, kai taip slidu, neinu iš namų be šito gėrio: http://www.yaktrax.com/walker Ir kitiems drąsiai rekomenduoju. Labai padeda nuo slydimo, praktiškai gali ledu vaikštinėt ir nieko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Junior Member
|
![]()
tas daiktas yra labai gerai....galima rasti "armijai ir civiliams"..tik kad man ant jųjų pikta, tačiau kur kitur galima gauti - nelabai žinau....gal "montis magijoj" kokioj....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Junior Member
|
![]()
žiūrint tą video man iškilo vienas klausimas: kas ką išmokė vogti maistą..?..
![]() vaiva, manau bruknė pagaliau apsidžiaugė, kad šeimininkė nusileido iki jos lygio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Moderator
|
![]()
nu ten valdo sinsila
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Moderator
|
![]()
http://www.facebook.com/as.pries.med...7¬if_t=like
ir padaryk zmogau gera darba - pasirodo as F1 kartos misrunus gaminu ir ... vilko genofonda zudau ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() Na o ko tikėjotės? Taigi prieš einant į tokius mitingus, reiktų pasiskaityti apie tai, kuo užsiima organizatoriai. O organizatoriai į savo veiklas įsirašę ir kovą prieš hibridus (šunų-vilkų, kiaulių-šernų), tad vedantis į protesto akciją vilkšunį galima tikėtis neigiamos reakcijos ![]() Mes gi, kaip ten Daiva sakei, akcentuojam, kad tai tam tikrų ypatumų turinti TARNYBINĖ veislė, o ne kad VILKAS ![]() Beje, su šventėmis visus. Gražių ateinančių metų! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Moderator
|
![]()
nieko baisaus, romantikai ten nemire
![]() ![]() ![]() smagu buvo padiskutuot ![]() aha su sventem, pas mane svente ta, kad elektra turiu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
ir Brukne
|
![]()
A buvai be jos?
![]() Bruknė sugalvojo šertis pradėt, pats laikas ant viduržiemio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
ir Brukne
|
![]()
Sveikinimai Milo ir jo šeimininkams! Lenkijoje, veislyne Lupusek, gimė trys Milo ir Cayo mažyliai - du berniukai ir mergytė!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Junior Member
|
![]()
"o kaip bėga metai.."..!!..rodos dar visai neseniai laksčiau su milo ir keliais haskių mažiais vingio šunų vedžiojimo aikštelėje...o čia jau žiūrėk mažylis ir tėvu tapo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Moderator
|
![]()
zinom zinom, pas mus kieme gi ir pirsom pora
![]() ![]() dabar lauksim foto ir info kaip auga mazyliai |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Junior Member
|
![]()
nors, mano galva, nauji metai - labai jau individualus reikalas, bet vis tiek sveikinu visus su čia cezario pasirinka simboline data....daugiau kantrybės, daugiau laiko, daugiau ryžto ir į(si)klausymo....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|