![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() ![]() Nenapadám tě, jen uvádím tvé myšlenky na pravou míru, když cítím že si to zasloužíš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
|
![]()
Jeniku, měl jsi zájem o odpověď na tvou otázku, si myslím:
"Já jsem nepsal nic víc, než jen to, že mne zajímá, proč to CHK dělá tak, jak to dělá, proč provádí selekci na fenotyp, atd...." Ale musíš trochu upřesnit o co ti konkrétně jde, protože moc nerozumím o co ti v otázce jde. Na vyhodnocování DKK jsi myslím odpověď dostal. Tedy aspoň doufám ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
dostal jsem na ni odpověď. Kdyby mistr Hanuška tady nezačal rejt, tak to tak dopadlo. Konkrétně na dotazy na DKK, budu mít ještě dalším ale ty až později, budou výplývat z tohoto, co sem pak pošlu...Díky za informace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Jenik:
jak to vypadá s těmi informacemi o DKK? Ptám se, jestli se na mě třeba nezapomělo ![]() Jana |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Ne nezapomnělo se na Tebe ani na nikoho ostatního, jen se ještě prokousávám informacemi a hlavně ještě získávám tyto podklady v originále, abych je mohl oskenovat a ofotit a bylo k tomu více věcí. Bohužel toho mám nyní ve své práci hodně a mám doma těhotnou manželku, takže to není snadné. Prosím o trpělivost. A děkuji všem tady za pomoc.
Honza |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
Jasně, chápu:-).
Děkuji za info:-) |
![]() |
![]() |