![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
...
Jinak co vím, tak zvířata Apiny jsou co se týče kyčlí v pohodě, % DKK není zatím horší než u dle wolfka "neitalských" zvířat ![]() Jinak Aice gratuluji, to je super výsledek, mně by zajímalo, kde jste dělala rtg? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
To by mne zajímalo co je na slovu debil vulgární nebo sprosté? Já jsem se jen debilům omlouval, že jsem je přirovnal k wolfkovi, a pan Hanuška mi to odstřihnul!Neřeknu, kdybych o něm řeknul, že je ženský pohlavní orgán, ale to bych nikdy neřekl, protože mám tento orgán v oblibě!
![]() Hanba Administrátorovi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
REJPAL
|
![]()
Také se moc dobře bavím. Kde je wolfek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Já vás zdravím..Až uvidíte tady v mém příspěvku .... tak to jsem dle administrátora Pavla použil vulgární nebo jinak nevhodné slovo (debil, kretén, idiot). Sice jejich význam je trošku jiný, ale budiž!
![]() ![]() A wolfku, běžným majitelům čvček je úplně šumák genetika. Ona teda je dle mého názoru šumák i chovatelské komisi, co jsem měl možnost slyšet, takže to vlastně taky vyjde nastejno...Ať žije řízený chaos! Jo a dámy, nebojte, dozvíte se to, až mně odstřihnou! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
REJPAL
|
![]()
Jé už máme své vlastní fórum na wolfdogu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
A v čem je jejich povaha tak strašidelná? Že neútočí na lidi a cizí psy? Že je víc citlivý? Kolik toho o Saarloosech tady vlastně doopravdy kdo ví? Mě spíše děsí čsv mladší roku vyškolené v perfektní agresory. Měl jsem za to, že čsv si pořizují většinou romantici jsouce fascinováni vlky, jako takový ovladatelnější kompromis, se vším co to obnáší.
Dodnes s hrůzou vzpomínám na dobu kdy jsem stár 10 let navštěvoval Holešovský cvičák. Na brunátné tváře a kanoucí sliny démonem posedlých otylých starců od PS VB jenž při nácviku kruhové obrany běsnili hůře svých NO a Dobrmanů. Čsv se tam tehdy objevil jen jednou a po té co jeho doprovod obdržel skupinovou věštbu o temnotě a beznaději na příští desetiletí, byl záhy vykázán ze společnosti slušných kynologů. A tehdy jsem pochopil , že nepotřebuji dokonalého čtyřnohého sluhu, nýbrž parťáka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Taky jsem měl podobný zážitek jako Adrian s těmi temnými věštbami ze strany kovaných svazarmovců, kteří před pár lety navštěvovali cvičák, na který chodím. Měl jsem ale přitom štěstí na předsedkyni cvičáku, která naopak (sama vlastníc v bytě knírače) má ČSV ráda a pomohla mi tyto temné věštby odvracet.
Ohledně "chovu z Molu Es", jak zní název tohoto fóra, konkrétně Unkase, jehož jméno jsem tady zahlédl (detailně se mi to ale opravdu číst nechce) - viděl jsem ho několikrát, podle mého názoru je to pěkný pes s dobrou povahou, chvála Bohu je A(0/0), na svodu v Ochozu měl volnější pohyb pánevních končetin, ale je mu teprve rok, takže z toho nelze vyvozovat žádné závěry, protože je to ještě "děcko". Toť vše, je mi úplně jedno jestli ten který pes je z chovu Moniky Soukupové, nebo Pavla Hanušky, nebo někoho jiného. Karel Skoupý P.S.: Také zastávám názor, že když něco napíšu, podepíšu se pod to - "hrdinští" anonymové, ať už zastávají názor (jak tady kdosi napsal) jedné nebo druhé strany (a komu tím prospějete, druhé straně? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Dne 11.11. složila Jiřina Nekvasilová s Qeronem z Molu Es zkoušku FPr 3 !!! a v ten samý den složila ing. Kamila Nováková s Ohnivákem z Molu Es zkoušku IPO 2 !!! Obě dámy mají můj obdiv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Paráda, něco pozitivního pro plemeno. Oběma i chovatelce gratuluji a smekám, jedině více takových nadšenců a psů. Myslím, že právě tyto dámy a ostatní kteří skládají s čsv zkoušky jsou kompetentní k debatě o cvičitelnosti tohoto plemene. Všem komikům a veselým figurkám poskakujícím či vztekle řvoucím na cvičáku na své šedivé flegmatiky či choleriky přeji podobné úspěchy,
ahoj Dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Paráda :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
REJPAL
|
![]()
Super. Zejména Queron mě tedy s tou 3 překvapil
![]() Gratuluji zatím virtuálně, v dohledné době osobně. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Blahozelam...
A dalsi uspech chovnej stanice z Molu ES - sice nie pracovny, ale snad sa tiez rata - Jolly z Molu ES ziskala na svetovej vystave v Poznani 2 miesto v sutazi o najlepsiu chovnu suku.
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Tak to opravdu gratuluji, doufám, že Kamče budu moci blahopřát osobně na canicrossu na Točníku a že i tam ukáže, co v čévéčkách je (my jedeme zatím jen na čumendu).
A taky doufám, že se diskuze nejen na tomto webu přestanou zabývat osobními útoky a místo toho nám holky poradí, jak na to. Takže hned zakládám nové diskuzní téma: jak na stopy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
Děkujeme za gratulace. Máme strašnou radost - tedy já Qeronkovi to je asi jedno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Do databáze budou zadány ale bohužel nikoliv na základě Tvého příspěvku ve fóru. Musí nám to normální cestou poslat majitelé nebo chovatel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
|
![]() Quote:
Jinak vím přesně na koho reaguji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Wolfek je stejně takový uživatel, jako ty a mohu tě uklidnit, že ani my sami nevíme, kdo to je, protože neuvedl své jméno. Víme pouze z jaké IP adresy se připojuje. Je ze severních Čech, pokud to uklidní tvá podezření. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|