![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Jestem bardzo >>ZA<< -cóż w pewnym momencie nam zostanie oprócz pamięci.......Poza tym, co komu do tego: masz pulę 10-ciu zdjęć
![]() ... Gaga: Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ! I jeszcze raz: HAHA! HA! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Distinguished Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Dopiero dotarlam do domu i odpisuje:
- moze byc kilka fotek ponad limit, byle nie za duzo - moze byc kazdy pies, byle byl wilczakiem :P - prosze o podpisywanie zdjec pelnym imieniem psa i jako spacje _, wzor: blabla_z_peronowki, xxx_atropa_ etc., bedzie mi latwiej nie pomieszac zdjec - wiekszosc psow rozpoznaje, ale... - mamy znajoma drukarnie, ale czekamy w tej chwili na wycene - maja sie odezwac Moja propozycja foty na okladke: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Braciszek na okładce! TAK!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Zdjecie bardzo fajne, super te drzewa wygladaja
![]() Ja juz wyslalam ale nie podpisalam ![]()
![]() |
#27 |
K-Lee Family
|
![]()
Okładka super
![]() Ja nie wiem, czy uda mi się wysłać jakieś fotki... do kied zbieranie? Sama nie mam aparatu... część ludzi ma fotki moich dziewczyn, a ja straciłam cały trwardy dysk i czekam na odzyskanie danych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Ja już wysłałam, "ciut" ponad 10
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
A nie hoduje ??
![]() Okladka super ![]() Gia tak, to Liskamm Bura w takim razie poproszę o pozwolenia na piśmie, bo planuje Ozziego wysłać ![]()
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
Do tego jeszcze wodne potwory
![]()
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Hahahaha jakie te wilczaki brzydkie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Boskie ![]() Avgrunn: Urcia rozpoznam ![]() Fakt moglam o podpisywaniu wczesniej napisac, ale musialam wyjechac. Jakby co bede pytac. Mam w sumie dwie oferty na zrobienie kalendarza - musze sie dowiedziec do kiedy chca miec projekt i wtedy bede wiedziec do kiedy maja byc fotki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() A tak serio to jak uważacie! Zależy czy chcecie żeby to był kalendarz czysto czeweczkowy. Jakby co Szasztin ma sporo fajnych zdjęc Bowa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Cudne te Wasze wodne potwory :-))
Propozycja okładki - bomba! Moje ulubione, "the best" zdjęcie Liskamma/Magdy! No to ja też przekopię swoje katalogi, może coś ciekawego znajdę. Choć moim zdaniem tu jest kilku naprawdę dobrych fotografów i ich zdjęcia powinny dominować w naszym kalendarzu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
Takie są najlepsze!!!
Najfajniejsze są "łapane" w ułamku sekundy: w kąpieli /błotnej też/, skaczące, "latające" / ![]() ![]() ... Magda -pytasz? Gdyby nie Ty w zasadzie nie mielibyśmy pięknych zdjęć -jeśli masz Liszka dużo zdjęć do wysłanie, to ślij w moim imieniu i z "mojej" puli. ![]() ... A ja się oficjalnie pytam, czy mogę wysłać zdjęcia rodziców Laili: Harki i Irana oraz Qilina? Last edited by Puchatek; 27-10-2012 at 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Mozna jakiego sie chce wilczaka
![]() Jak na razie dotarlu fotki: Fenrira, Uro (tylko 3), Ulvara, Varga, Lokiego (tylko 1 - Magda W. proszona o wiecej ![]() Czekam na reszte ![]() Dosylajcie tez fotki innych psow jak macie, tylko podpisujcie imieniem rodowodowym. Ja np. mam sporo zdjec psow - nie moich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
|
![]()
hmm a mam w wyslanych wszystkie foty, w kazdym razie wyslalam jeszcze raz
![]() |
#40 |
Koneko-chan ^ ^
|
![]()
Super że zdjęcia Vuko dotarły,może Kasi uda się jeszcze jakieś dorzucić,bo tak naprawdę to Kasia ma najlepsze zdjęcia i dużżżżżżżżo,pozdrawiam
![]()
![]() |
|
|