Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   "C"ymbałki z Peronówki (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2153)

Agnieszka 01-02-2005 19:34

TE PSIAKI SĄ CUDNE!!!! Jejku Margo ale Wam zazdorszczę teraz - nie tylko cała boska piątka, ale i te maleństwa... :love

Gaga 01-02-2005 19:56

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
a Cheitanik będzie dominant - nie ma co..
:D

Quote:

Originally Posted by Narvana
Albo bedzie demonem sexu i juz
I ZADNEJ suczki nie przepusci!

Zaraz, zaraz dziewczyny! Czy Wy sie przypadkiem nie bawicie we wrozki nad kolyska krolweny ( znaczy tego nooooooo...krolewicza) ?
Ja sobie wypraszam....prosze sie zajac pozostala czworka...
Kolo Gospodyn Jasnowidzacych sie znalazlo...phi ..
:mrgreen:

Narvana 01-02-2005 21:18

Hehe! :mrgreen:
No nie Gaga
A jakiego mamy sie czepiac? tzn jakiemy szczeniakowi mamy wrozyc? :twisted:
Cheitan tylko taki jest! :mrgreen:
No ale chyba Ci dobrze wroze ze dobrym reprodukterem bedzie ;)

Ori 01-02-2005 21:32

Dzieki! ciesze sie ze Wam sie podoba!
ale z talentem to przesada, to tylko podpisy do zdjec...

Narvana 01-02-2005 21:35

Quote:

Originally Posted by Ori
Dzieki! ciesze sie ze Wam sie podoba!
ale z talentem to przesada, to tylko podpisy do zdjec...

Nie badz taka skromna :twisted: 8) :wink:
Dla Ciebie to tylko podpisy ale (przynajmniej dla mnie) one duzo znacza!
Bo piszesz to wszystko z sercem i z duza dawka humoru! :D

leśniczyna 01-02-2005 23:21

:thumbs

z Peronówki 02-02-2005 22:12

OK, dlugo nie pisalam i niestety nie nadrobie zaleglosci, bo niedlugo nastepny wyjazd, potem jeszcze jeden. A jak mamy wolne....to bawimy z banda.... ;)

Maluchy juz prawie nie spia. 4 z nich stoja juz uszka - jedynie Cerber postanowil zostac wyjatkowy i wyrozniac sie z masy... ;) Ali juz powoli przestaje je karmic (nareszcie) - ale mlode probuja nadal na dwa fronty i czyszcza miske zapijajac mlekiem. Ostatnio znalazly nowa zabawe - topienie sie w misce Bola: Bolo ma specjalna gleboka miske, a Maluchy nie widza, gdzie jest lustro wody i nie zawsze dobrze wymierza.... ;)
Cale stado czesto sie teraz bawi. Ale kazde ma wlasna metode: Belka przyciska szczeniaka lapa (aby nie uciekl) i powoli go obgryza. Ali jest delikatna. Balrog kladzie sie wsrod nich na ziemi. Jesli natomiast slychac: bum, bum, bum, lup, bum, bum, bum, lup to znaczy, ze w ganianego zaczal sie bawic Bolo..... ;) A jak slysze: "to ja jestem od elektroniki!" i "co mi tu hakujesz!" to do dorwaly sie do komputera Przemka.... ;)

Nie ma juz bezpiecznego miejsca: maluchy dostaja na kanapa i DOTYKAJA (!!!) lap Boltonka. Ucieczka do komputerowego nic nie daje, bo odgradzajaca deska stala sie dla nich zbyt niska.... Cale szczescie, ze wiekszosc energii traca mordujac sie wzajemnie...... ;)

Nie chca juz siedziec w pokoju - trzeba pilnowac, bo jak tylko uchyla sie drzwi, to ida w dluga na zwiedzanie domu. Potem trzeba je wyciagac z lazienki, z szafy i spod stolu.

I uparte sa jak diabli - ile Bolo sie nawygraza, ile naszczeka. A efektu zero... Wydaje im sie, ze to swietna zabawa, nawet jesli sie ktoremus czasem oberwie. Dziwne, ze tak dziala na nie jedynie Bolo - jak warczy ktoras ze suk, to daja sobie spokoj.... ;)

Dzis mialy kolejne odwiedziny: zobaczyly gosci i pobiegly do przedpokoju. Pierwsza mysl: ale zle je wychowalismy. Ale chwile potem wrocily niosac ze soba lapcie i buty. Te wieksze ciagnac za sznurowki. Goscie wyjechali jednak zadowoleni, z poobryzanymi spodniami i dwoma ranami szarpanymi.... ;)

W piatek, jak bedzie sucho robimy pierwszy wymarsz na dwor... ;)

Narvana 02-02-2005 22:22

Hahahaha
Dobre! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Macie wesolo :cheesy:
Ja tez tak chce! :mrgreen:
Qrna gdybym miala ojca pod reka to bym pojechala do Was Ech.. :cry:

Gaga 03-02-2005 00:01

Quote:

Originally Posted by Margo
Dzis mialy kolejne odwiedziny: zobaczyly gosci i pobiegly do przedpokoju. Pierwsza mysl: ale zle je wychowalismy. Ale chwile potem wrocily niosac ze soba lapcie i buty. Te wieksze ciagnac za sznurowki.

No no..az usiadlam z wrazenia...ledwo maluchy stanely na wlasnych lapkach a juz potrafia gosciom buty przynosic....cos mi sie widzi, ze to beda super wyszkolone wilczaki... :mrgreen:
Margo, Wy je tego klikerem nauczyliscie?
Pozostaje tylko nauczyc Cymbalki dobrego wyczucia, co by tych butow nie przynosily za szybko i nie dawaly gosciom do zrozumienia, ze czas sie juz zegnac :cheesy: (mogliby sie poczuc urazeni)

Quote:

Originally Posted by Margo
W piatek, jak bedzie sucho robimy pierwszy wymarsz na dwor... ;)

ZARAZ!!!! A moze spojrz za okno??Jest ZIMNO..., jak chcesz je wyprowadzac to moze jakies kubraczki im chociaz zalozysz?? Czy maja tak zmarznac, przeziebic sie, dostac zapalenia pluc?? :twisted:
Moze poczekja a wysle Ci kubraczek, butki i czapeczke dla Cheitanka?? Zaraz usiade i wydziergam cos na drutach .... :wink:

Rona 03-02-2005 00:04

Quote:

Marzenko, jesli to cię pocieszy: ja nie mam ojca pod ręką i też nie pojadę :cry:
Margo, Przemku, wytrzymajcie :banghead Jeszcze tylko miesiąc!!! Potem te słodkie ciężary przejmie Gaga et al :cheesy: I tak będziecie potem za nimi tęsknić! :mrgreen:

Co jest z tymi łapami Bola? Szara też nienawidzi grać 'w łapki' - od razu ucieka na swoje miejsce i chowa je pod siebie... Myślałam, że to cecha indywidualna ? :D

Rona 03-02-2005 00:09

Quote:

Originally Posted by Gaga
Moze poczekja a wysle Ci kubraczek, butki i czapeczke dla Cheitanka?? Zaraz usiade i wydziergam cos na drutach .... :wink:

Gaga, to jest WILCZAK :D . Chcesz z niego pudla zrobić, czy co? :twisted:

Gaga 03-02-2005 00:12

Quote:

Originally Posted by Rona
Co jest z tymi łapami Bola? Szara też nienawidzi grać 'w łapki' - od razu ucieka na swoje miejsce i chowa je pod siebie... Myślałam, że to cecha indywidualna ? :D

A ja obserwuje to dosc czesto u psow....u Gigi jest to impuls do zaabwy-gryzienia, u innych znanych psow- strefa "nie dotykaj!!!".Moze nei wszystkie, ale niektore widac tak maja.....jakies wyjatkowo wrazliwe te psie lapki :wink:
http://foto.onet.pl/upload/26/58/_416350_n.jpg

Gaga 03-02-2005 00:16

Quote:

Gaga, to jest WILCZAK :D . Chcesz z niego pudla zrobić, czy co? :twisted:

Jesli sie da zrobic ondulacje....czemu nie? :twisted:
A powaznie to jest malenki klebuszek, bezbronny, narazony na mroz i wichure.....wyrzucany w najwieksza slote na dwor, na zgube i zmarnowanie..na zniszczenie podwalin w psychice.....i za co?? Za to ze osmielil sie dotknac lapek Alfy???
:bigcry2
biedne malenstwo.....

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ori 03-02-2005 01:17

Kurcze Gaga niezle Ci odbilo :o :lol:
kobieto panuj troche nad soba!

Gaga 03-02-2005 09:45

Quote:

Originally Posted by Ori
Kurcze Gaga niezle Ci odbilo :o :lol:
kobieto panuj troche nad soba!

Nie moge....jestem cala roztrzesiona, moj psychiatra juz ucieka na moj widok ..normlanie Pani katastrofa !!!! :shock: :D

Agnieszka 03-02-2005 15:27

Hyhy Diabełki dają w kość :twisted:

Narvana 03-02-2005 15:50

Quote:

Quote:

Marzenko, jesli to cię pocieszy: ja nie mam ojca pod ręką i też nie pojadę :cry:

Tzn ja ogolnie to mam
Ale moj tata ma specyficzna prace i do domu nie przyjezdza czesto ;) (jest kierowca TIR-u i jezdzi po Europie :))

Rona 03-02-2005 15:56

Quote:

Originally Posted by Gaga
[Nie moge....jestem cala roztrzesiona, moj psychiatra juz ucieka na moj widok ..normlanie Pani katastrofa !!!! :shock: :D

Gagusiu, to się otrząśnij z tego roztrzęsienia. Cheitan Wolf będzie już za miesiąc potrzbował silnej alfy :nono :cheesy: Lepiej spróbuj sprostać jego oczekiwaniom, bo, nie daj Boże, sam zdecyduje się intronizować na alfę :P

Rona 03-02-2005 16:00

Quote:

Ale moj tata ma specyficzna prace i do domu nie przyjezdza czesto ;) (jest kierowca TIR-u i jezdzi po Europie :))

Sorry, nieuważnie przeczytałam. :oops: Myślałam, że tata ci nie pozwala pojechać, tzn. jest pod ręką i zabrania :cheesy:

leśniczyna 03-02-2005 16:07

Quote:

[ Chyba lepiej spróbuj sprostać jego oczekiwaniom, bo jeszcze, nie daj Boże, sam zdecyduje się intronizować na alfę :P

tak, jużwidzimy, jak to robi w stadku :bussi :twisted: :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 17:59.