Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Iš gyvenimo.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=142)
-   -   Mūsų baisiai dideli vilkai (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5685)

Vaiva 03-01-2008 16:55

Tai va: susitikt pas Ivju atvažiuos Hako, Maja ir Bruknė. Kaip kiti?

wolfin 03-01-2008 17:06

o data? nes kol kas tik valanda iziuriu :)

Vaiva 03-01-2008 17:11

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 116051)
o data? nes kol kas tik valanda iziuriu :)

:D Atspėt reikia 8)

Šeštadienis, mažiuliukams lygiai 7 mėnesiai sueina ;)

rii 03-01-2008 21:17

man spektaklis vakare,bet gal pavyks ka sugalvoti :) ir tikiuosi pasveikti iki sestadienio,nes naujus metus sutinku su temperatura ir baisiu kosuliu... Nukui reiktu pasiauteti,nes su mano savijauta jam reikia tenkintis tik trumpais pasivaiksciojimais....:(

Vaiva 03-01-2008 22:05

Quote:

Originally Posted by rii (Bericht 116097)
man spektaklis vakare,bet gal pavyks ka sugalvoti :) ir tikiuosi pasveikti iki sestadienio,nes naujus metus sutinku su temperatura ir baisiu kosuliu... Nukui reiktu pasiauteti,nes su mano savijauta jam reikia tenkintis tik trumpais pasivaiksciojimais....:(

Na tai iki vakro mes manau išsiskirstysim, nes ir rinktis galim anksčiau ;) O tu sveik :( Jau baigės drėgmė, prasidėjo šalčiai, mažiau visokių zarazų bus.

Vaiva 30-01-2008 10:35

Majos jaunimo čempiono sertifikatas irgi pas mane. Neišvengsime susitikimo dabar jau niekaip :lol: Vaidylką su Brukne šiandien reginu į Estiją (birželio 1), niekas nepalaiko kompanijos daugiau? Vaidis eina į atvirą, Bruknė į darbinę - pilna laisvų klasių lieka :lol:

wolfin 30-01-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 118998)
Majos jaunimo čempiono sertifikatas irgi pas mane. Neišvengsime susitikimo dabar jau niekaip :lol: Vaidylką su Brukne šiandien reginu į Estiją (birželio 1), niekas nepalaiko kompanijos daugiau? Vaidis eina į atvirą, Bruknė į darbinę - pilna laisvų klasių lieka :lol:

kad naudos ner-kas is to kad laisvos klases kai duoda tik 1 CAC kalei ir 1 CAC patinui?
ner ko ten vaziuot kai judvi vaziuojat

Vaiva 30-01-2008 19:09

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 119081)
kad naudos ner-kas is to kad laisvos klases kai duoda tik 1 CAC kalei ir 1 CAC patinui?
ner ko ten vaziuot kai judvi vaziuojat

Dar neaišku ar mokėsim užsiregistruot :D
Ale nu ir tvarka toj Estijoj...

Vaiva 17-02-2008 11:30

Vakar netikėtai susibėgo Bruknė, Hako ir Rapsas. Mergina iki šiol paslika guli, buvo smagu baisiausiai. Bruknė su Hako dar ir fotosesijoj sudalyvavo, kai gausiu iš Sandros nuotraukas, įdėsiu 8)

Vaiva 18-02-2008 16:40

http://i244.photobucket.com/albums/g...kne/suhako.jpg

http://i244.photobucket.com/albums/g...e/DSC_0579.jpg

auuuu 18-02-2008 18:23

brukne i mamyte.... :D

Vaiva 18-02-2008 18:30

Nu nevisai žinok. Mamytė mušasi tik, Bruknė tai pasimušė, paskui su Hako kaip geriausi draugeliai gaudėsi po Vingiaparkį, gražu žiūrėt buvo. Paskui bandė trise su Rapsu, bet Rapsiukas rado geresnį užsiėmimą - per tvorą koliotis su aikštelėje lakstančiu VA ir tą darė ilgai. Paskui VA pakeitė laikos patinukas baisiai gražus :)

Saulius 19-02-2008 16:49

Sveiki,
Seniai Jau berasiau.Majukas gyvena gerai,priaugo kelis kilogramus, bet kaip sakant begiojimui netrukdo.Savaitgaliais kai buna geresnis oras isvaziuojam su dviraciu pasibegioti,praeita savaitgali 10 km. be jokiu pastangu sukorem.Majuko noras begti salia dviracio tai begalinis,pamato kad traukiu is garazo dvirati, tai trypia, cypia, vos nulaikau.

wolfin 19-02-2008 17:01

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 122088)
Nu nevisai žinok. Mamytė mušasi tik, Bruknė tai pasimušė, paskui su Hako kaip geriausi draugeliai gaudėsi po Vingiaparkį, gražu žiūrėt buvo. Paskui bandė trise su Rapsu, bet Rapsiukas rado geresnį užsiėmimą - per tvorą koliotis su aikštelėje lakstančiu VA ir tą darė ilgai. Paskui VA pakeitė laikos patinukas baisiai gražus :)

mazokai mamyte pazisti :)

aisku, Rapsas kaip patriotas elgiasi :)

Vaiva 19-02-2008 23:27

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 122366)
mazokai mamyte pazisti :)

aisku, Rapsas kaip patriotas elgiasi :)

Na mamytę pažįstu kiek mačiau :D O Rapsas LABAI gražus bernas su klaikiu charakteriu. Laikau čiūrikus, kad išaugtų, nes jis vertas būti puikiu repu. Vien galva ko verta...

Vaiva 09-03-2008 10:06

Na tai nuo užvakar vakaro turim Majuką :) Sesės labai gražiai draugauja, bet šiaip labai skirtingos mergytės. Majukui tai batareika po uodega įkišta, ją reikia kalbinti, glostyti, girti ir t.t., pageidautina nuolat. Bruknė tokia labiau pasipūtusi ir ramesnė. Labai juokinga vakare visiems susiropšti į lovą - Majukas ant mano pagalvės, aš ant Majuko... :) Po Vingio parko bruzgynus vaikštom be pavadžio, Majukas gražiai klauso. Vakar ryte su vokietukais, vakare su haskiais žaidėm. Bruknė truputį pavydo scenas kėlė dėl savo nuo vaikystės mylimo VA Libo (komisaro Rekso įtaka), bet šiaip viskas ok :) Kai nesiunta mergos, spokso pro langą abi. Meilybės.

vike 20-03-2008 18:16

Jėė, pagaliau baigiau sirguliuotis, prasidėjo pasivažinėjimai dviračiu :) Vaidžiui tai irgi patiko, bėgant šalia tai nerodė didžiulio pasitenkinimo, bet paskui kokios geros nuotaikos buvo - visus tik šnekina, bučiuoja, šokinėja, su visais žaidžia (kas yra labai labai reta) :p
Ale keistas tas Vaidis.. :rock_3 nuo dviračio vos nenuskridau, kai pamatė draugę, kuri vienintelė jį taip niurko, tampo, ir nereaguoja į tai, kad Vaidis niurzga, grasina jai visada, užtat Vaidis ją pamatęs iš tolo pamiršta, kad dar aš esu kitam pavadžio gale :evil: ir lekia sveikintis, kaip su niekuo kitu :)

All times are GMT +2. The time now is 11:27.