![]() |
Delegacja pojechała sprawdzić, czy tam nie lepiej...oj porachują się z nią chłopaki po powrocie :lol: Zwłaszcza jeśli Baszti zagustowała z chłopakach w tak okazałej biżuterii :)
|
Garuda tez swoje zezarla, az jej slina ciekla :)
Dzieki za spotkanie i do szybkiego nastepnego :) Tylko oby cieplej bylo moze... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A była delegacja!!! I zapraszamy częściej!!
A Nyx - fotogeniczna bestia :) |
Boskie fotki!!!!!
a tam Bashtee zakochała, Wondera ma nadzieję, że pokazała chłopakom co to "suczy wycisk" tak jak była do tego uczona od małego :twisted: A przy okazji NAJLEPSZEGO dla IMBUSA!!!!!! Sto lat!!! oraz bracI I sIóstr :D |
Dziękujemy za wspólnie spędzony czas, świetne towarzystwo jak i rewelacyjne fotki. Fajnie, że psiaki mogły się wybiegać i że w sumie jakoś się dogadują miedzy sobą. Jeszcze ze dwa spotkania i będą szaleć wszyscy razem na całego...albo i nie ;)
anula --> pozdrawiamy z pomorza :) |
Co do wspólnych szaleństw - to jest szansa - Imbus z Nyxem dogadaliby się.
Gorzej widzę relację: Vuko - Imbus :twisted: :gunsfiring:boom2 |
My juz w domu :)
Dziękujemy bardzo za możliwość poznania trójmiejskich wilczaków i ich opiekunów :) Baszti pojechała sprawdzić, czy w 3 city też fajnie i po spacerze powiedziała mi, że też :) Pobrykała chwilę, ale tez trochę speniała. Bez Wondery nie jest już taka hop do przodu, ale mam nadzieję, że przy najbliższej okazji ciotka przypomni jak się chłopaków doprowadza do pionu :) |
Aha, fotki super - dziękujemy :)
|
Byl jakis odwazny i sie wykapal czy tylko po plazy szalaly?
|
Baszti z wilczakami tylko po piasku, ale dzień wcześniej biegała do wody za patykami i...mewami :)
|
Quote:
A myślę, że kiedyś Vuko się z Imbusem dogada :P i nie będzie taki jak tatuś ;-) |
Kasiu zdjęcia są rewelacyjne nie mogę się napatrzeć na nie,a Vuko w tym kagańcu od Imbusa-super:)
|
Quote:
|
Quote:
|
To co?? Teraz spotkanie w Oliwie i kierunek Dolina Radości, lub Dolina Zgniłych Mostów.
Kiedy sobota?? Niedz??? Która?? Wrzuce mapke spotkanie w piatek. |
Mnie pasuje i sobota, i niedziela.
Tylko w ktory dzien lepsza pogoda bedzie ;) |
Mi również pasuje i sobota,i niedziela:),dostosuje się
|
All times are GMT +2. The time now is 20:00. |