Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   "C"ymbałki z Peronówki (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2153)

Ori 16-02-2005 01:15

a CZEKAJCIE, CZEKAJCIE...
My nie z tych co cudze tajemnice odkrywaja :twisted:

Narvana 16-02-2005 19:56

Tak w ogole kiedy Margo wroci? :)

Gaga 27-04-2005 09:13

Cymbalki - powrot

Wlasnie obejrzalam sobie nowe fotki na stronie Peronowki, miotu "C". Pamietacie? Zanim zaswital mi w glowie Cheitan pisalam tu, ze cos mi mowi, ze beda to fajne psiaki..i kurcze! Jak patrze na nie to mialam nosa :D Nie mowie o Cheitanie bo jest moj wiec wiadomo ze jaki by nie byl - mi sie bedzie podobal ale zwracam uwage na suki....pieeeekne sa! Ja sie oczywiscie nei znam dobrze na wzorcu...jeszcze... :oops: ale jak patrze na ich pysia to ...ech... :love o nie moge sie doczekac az dorosna...oj moga pokazac..moga :fingers1

Narvana 27-04-2005 09:30

Callisto
http://www.zperonowki.com/pics/galle...2/P4022654.jpg
SUPER FOTA! :love

z Peronówki 27-04-2005 13:42

Re: Cymbalki - powrot

Quote:

Originally Posted by Gaga
Zanim zaswital mi w glowie Cheitan pisalam tu, ze cos mi mowi, ze beda to fajne psiaki..i kurcze! Jak patrze na nie to mialam nosa :D

To tak skromnie. I obiektywnie.... :wink: Ale rzeczywiscie sa zwarte i kompaktowe jak na ten wiek. Uszy im nawet zbytnio nie porosly, tylko ogony...

Quote:

Originally Posted by Narvana

Pewnie, ze super! Kazdy wilczak wyglada ladnie...gdy spi. 8) Taka sila spokoju.... ;)

Narvana 27-04-2005 13:59

Hehe
Mi chodzilo glownie o fote czytaj-->brawo dla fotografa :D

z Peronówki 27-04-2005 14:15

Quote:

Mi chodzilo glownie o fote czytaj-->brawo dla fotografa :D

Jeszcze za ujecie momentu przy fotce z kotami... :) U Cheitanka natomiast za fotke "Dawaj kaczuche!" :mrgreen:

Narvana 27-04-2005 14:18

:cheesy:
Moze niech sie autor wypowie: jakim aparatem robisz te foty?

Gaga 27-04-2005 14:42

Quote:

Originally Posted by Margo
To tak skromnie. I obiektywnie.... :wink: Ale rzeczywiscie sa zwarte i kompaktowe jak na ten wiek. Uszy im nawet zbytnio nie porosly, tylko ogony...

A tak! Uszy jakos "zmalaly" w ostatnim czasie - przynajmniej u Cheitana, natomiast ogon zwraca uwage! :mrgreen: U obcych tez.... Roman tez tak ciagle spoglada na ten ogon,,ze taki dlugi :D
Ale ja juz wymacalam ! Na koncu jest pedzelek z samej sierci...jak ONy potrfia byc strzyzone na wystawy to ja nie moge lekko podretuszowac ogona?? :twisted:

Ale przezywam lekki zawod, cala nastawilam sie na to ze maly bedzie brzydki i pokraczny i burasowo kundelowaty przez caly czas az do dorosniecia...a tu kicha! Wcale nie wyglada tak beznadziejnie i ludziska nawet widza w nim jakas rase...co prawda najczesciej "dziecko Gigi" albo mieszanke z husky ( to pytanie od weta) ale jednak probuja sie dopatrywac czegos;) Choc z drugiej strony - skoro sie dopatruja to moze jednak wyglada jak "niewiadomoco"? :mrgreen:

W kazdym razie w tym wieku cala piatka ma fajne glowy ...Cerberka tylko poprosimy jakiegos bardziej swiezego :wink:

Ori 27-04-2005 15:48

Ja tez dobrze pamietam ten czas jak AmberEK mial dlugasny ogon!
Bylam zalamana i PEWNA ze bedzie go ciagnal po ziemi :mrgreen:

Gaga 27-04-2005 15:58

A ja sie nie zalamuje bo ja WIEM. wszystkie moje psy maja szalenie imponujace ogony...niewazne czy to zgodne ze wzrocem czy nie...maja te ogony piekne, puchate i dluuuuugie.... :mrgreen: To co ma sie zalamywac? Przywyklam :wink:
No Giga ma teraz ogon przystrzyzony bo Cheitan ma taka zabawe - lapanie biegnacej albo wchodzacej suki za ogon :evil:

Agnieszka 27-04-2005 16:21

A ja nie rozumiem, o co Wam chodzi, ze paromiesieczne CzW sa niedlane....Varg był piękny :mrgreen: ;)
A zdjecie jak Cheitan zapieprza za kaczka tez mi sie bardzo podoba.

leśniczyna 28-04-2005 11:40

tak samo Demolka - cudność po prostu! jest niesamowicie ładna, ma niezwykle obramowanie oczu i piekne kolory... od popielatego po rudy..hmmm...

Gaga 28-04-2005 15:17

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
A ja nie rozumiem, o co Wam chodzi, ze paromiesieczne CzW sa niedlane....Varg był piękny :mrgreen: ;)
A zdjecie jak Cheitan zapieprza za kaczka tez mi sie bardzo podoba.

???? Przeciez tam widac tylko tylek psa!! To co moze sie podobac?? :shock:
I w ogole nie rozmwiam z Wami..jakies takie zapatrzone jestescie...jakby bylo w co :D
Wilczaki sa jak piskleta...najpierw brzydkie a potem piekne...no takie "brzydkie kaczatko" :mrgreen: ..dokladnie odwrotnie od wiekszosci psow.. :wink:

Agnieszka 28-04-2005 15:30

Quote:

Originally Posted by Gaga
???? Przeciez tam widac tylko tylek psa!! To co moze sie podobac?? :shock:

Gaga! własnie ten tyłek psa ukazujący całą jego siłę i moc i kawałek głowy z postawionymi radarami w kierunku: kaczka podoba się mi najbardzeij :mrgreen:

Quote:

I w ogole nie rozmwiam z Wami..jakies takie zapatrzone jestescie...jakby bylo w co :D
Wilczaki sa jak piskleta...najpierw brzydkie a potem piekne...no takie "brzydkie kaczatko" :mrgreen: ..dokladnie odwrotnie od wiekszosci psow.. :wink:
To ta brzydota jest piękna ;)

Lupusek 14-05-2005 14:49

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

Pewnie, ze super! Kazdy wilczak wyglada ladnie...gdy spi. 8) Taka sila spokoju.... ;)

Dziękuję, dziękuję, cieszę się, że są na tym forum też osoby doceniające jakość.
po pierwsze zgadzam się, z tą siłą spokoju śpiącego wilczaka. No i najłatwiej wtedy zrobić mu zdjęcie, ale o tym już było. Teraz próbuję tej trudniejszej sztuki - uchwycenia pięknego ruchu wilczaków (chociaż szczeniakom nie zawsze wszystko tak pięknie wychodzi, czy się chodzi, czy się biega).
Quote:

Moze niech sie autor wypowie: jakim aparatem robisz te foty?
Zdjęcia robię cyfrową lustrzanką Olympusem E20p.
Cayo robi się coraz ładniejsza i przede wszystkim mądrzejsza. Coraz bardziej przypomina dorosłego wiczaka, tylko nieco pomniejszonego. Postaram się wkrótce uaktualnić jej stronę ze zdjęciami, to sami zobaczycie, jaka już jest ładniutka :-) Zainteresowanym przypominam adres: www.cayo.republika.pl
Pozdrawiam Was gorąco
Alakra

Narvana 14-05-2005 14:54

No hej!
Wkoncu sie odezwalas! :D

z Peronówki 31-12-2009 17:09

Dzis Sylwester, wiec...

:cake 'C'ymbalki koncza wlasnie 5-latek!!!! :cake

Gaga 31-12-2009 17:48

I w związku z tym życzymy braciom i siostrom aby życie było jedną, wielką zabawą (jak na sylwestrowy miot przystało) i aby Cymbałkowe nowe pokolenia (jedno oczekiwane, w drodze) odziedziczyło tę wielką radość życia:)
I całusy dla Mamy

Rona 31-12-2009 17:52

Najlepszego dla sióstr i braci Lorki!!! Życzymy Cymbałkom, aby czas płynął im powoli, miski były pełne smakołyków i żeby miały dużo pociechy ze swoich Państwa.:cake:beer A Cayo dodatkowo życzymy pięknych i zdrowych szczeniaczków!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:19.