![]() |
|
Ta jej zainteresowana i zdziwiona postawa mnie powaliła. :D
|
Wszystkim "A"llle psiakom, życzymy tu szczegolnie zdrowka i mnostwa radochy, niech im sie dobrze wiedzie!;-)
|
Aresco już oficjalnie J.Ch.Pl :D
Szybko poszło, bo w około dwa miesiące zdobyliśmy, co potrzebne... No i kolejne dwa czekaliśmy na potwierdzenie - przyszło wczoraj :)
Co prawda wysłane na początku września, a mamy już połowę listopada, ale lepiej późno niż wcale :D |
Gratulacje!!! ;)
Czyli Resco już oficjalnie utytułowany!!! :) |
Oj joj joj, pięknie :D Gratulcje raz jeszcze ^^ !!!
|
Młodzież w natarciu:) - brawo!
|
A ja chciałam tylko przypomnieć, że dzisiaj mija roczek odkąd zamieszkała z nami AMANTIS vel Radochna :love
|
O to mi przypomina ze nadchodzi nasza rocznica , 16.12:)))
Zapowiadało sie tak niewinnie: Quote:
http://images45.fotosik.pl/464/619776f6840b06cbgen.jpg |
Super zdjęcie!
Zło czające się pod łóżkiem... :D |
Zaległe gratulacje dla Resca:) który prócz tego,że ukończyl polski mł. championat, to niedawno rozpoczął też słowacki :rock_3
atah, zdjęcie rewelacyjne!! :):):):):) |
Jako, że cicho tu jakoś, pora pochwalić się zdaniem niedzielnego egzaminu, a raczej egzaminów - z zakresu psa towarzyszącego oraz psa obronnego. :)
http://img36.imageshack.us/img36/7922/szkolenie.png |
Super! To teraz tylko zostają oficjalne egzaminy :)
|
Quote:
|
Jeśli chodzi o pt - podstawy, jak chodzenie przy nodze, bez smyczy, standardowe komendy + te komendy optyczne, na odległość boiska.
Obrona to dobieg do pozoranta i atak na kostium, przy czym oczywiście odwołanie oraz atak pozoranta znienacka - tu już na rękaw. |
Quote:
|
Fotografa nam tam brak, ale - mimo egzaminu chodzić dalej chcemy, bo jest dobrze, ale może być lepiej. Może uda się skołować kogoś, kto to uwieczni. :)
|
Quote:
|
Witam! My też nie mamy zdjęć ze szkolenia na PT1 (zakończonego zdanym egzaminem) - za każdym razem, gdy na horyzoncie pojawiał się Tomek z aparatem Wandal ciągnął do niego. Nam mówiono, żeby nie pobudzać u wilczaków agresji i odradzono nam kurs na psa obronnego. Szkolenie prowadzone było przez firmę Baritus (polecana przez ZKwP) obejmowało: aport, chodzenie na smyczy, bez smyczy, przywołanie, komendy na odległość (siad, leżeć) oraz komendę "luzującą". Nie było w trakcie szkolenia żadnych elementów ze szkolenia "obronnego". Na stronach związku jest opis zadań, które musi wykonać pies oraz punktacja za każde z nich. Życzymy wytrwałości i jak największej ilości punktów na egzaminie na PT1.
|
Kasia, gratulacje wielkie dla Resca no i dla Ciebie:):)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:02. |