![]() |
Ej YNK! Nie obnazaj przed innymi tajnikow mojej osobowosci... bo przestane wogole czymkolwiek zaskakiwac i co? Tylko pranie i PRASOWANIE :wink: ? daj mi szanse, bo wogole zamilkne tu i bedzie buu... :wink: 8)
|
No Ynk!!! Gdzie są fotki??? i gdzie jakiś temat w stylu "Z pamiętnika DeMoli"? :mrgreen: Nie wiem jak inny, ale ja czekam na relacje z zycia małej i się doczekać nie mogę.... :|
|
cierpliwości.. Ynk ma teraz pare ważnych spraw, trzeba mu wybaczyć.. Ale później zasypie was zdjęciami Demolki, to pewne :D a ona nie jest już "mała" Agnieszko :twisted:
|
Wczoraj w Banskej Bystricy widzialam brata Demolki - Delona. Ale z niego slodziak. Nie dosyc, ze sliczny jak obrazek to jeszcze charakterek swietny. Straszna przytulanka. Zdjecia pewnie jeszcze beda musialy poczekac, ale fotke do bazy postaram sie dodac juz dzis... :D
|
Poprosze piekne porownanie rodzenstwa ;)
|
hmm to by bylo ciekawe:) kto wie.. postulat zgłoszony, doczeka się rozpatrzenia :mrgreen:
|
Quote:
|
hmm... spójrz na "Obozy szkoleniowe 2005" :wink:
|
Quote:
|
Panie i Panowie! Już niedługo Ona - Piękna i Tajemnicza,
po miesiącach życia w ukryciu, dopracowywania i kontemplacji własnej Urody ukaże nowe oblicze!! Przygotujcie Swe oczy na to niezwykłe doznanie estetyczne i duchowe! :cheesy: |
CZEKAMY! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
|
Quote:
:wink: |
W odstępach ok. godzinnych będą się na demolkowej zakładce pojawiały nowe zdjęcia. W kolejności chronologicznej.
Podaruję sobie chyba opisy bo zdjęcia sa najważniejsze. A mam tu duze zaległości. Kochani - wybaczcie. Ostatnio życie płata mi figle i czasu nie mam wogóle. Ale - już zaraz pierwsze foty. Ynk. |
Uwaga!!!! NADCHODZI!!!
Już widać ten przyczerniony henną nos, te obramowane miękką kredką prosto z Egiptu oczy niczym Kleopatry... Ach, cóż za zniewalający widok.... (mdleję) :mrgreen: |
Po wielkim czasie nieobecności..
Po miesiącach milczenia... Kochani! Demolka dzis wraca do Was. Ale... Już jako piękna i dorosła prawie dziewczyna. Na początek dwie małe fotki z 31 stycznia tego roku. Czemu? Bo ładne :mrgreen: a nastepne za chwilę.. Małe zjadanie kulki śniegu http://www.nomad.com.pl/Demola/050131/1.jpg i podskoki po konsumpcji http://www.nomad.com.pl/Demola/050131/2.jpg Ładna, prawda? :mrgreen: Ynk |
Oszukane! Nie ma zdjec! tyle czekania i ... nic :?
|
Noooooo
Sliczna :mrgreen: A czemu tak malo tych fotek? 8) |
Ojjj slicznosci ...wiecej prosimy wiecej...Cheitanowi nie pokazuje bo....za mlody na uniesienia :oops: :P
|
Wszystko jest - trzeba umiec patrzec ;) tu jeszcze wygląda niewinnie, niech Was niei zwiodą te duże słodkie łapki i niewinna mordka - teraz to juz wielki zwierz ;) pewnie ok. 3. rano poznacie jej obecny image :twisted:
|
No to mamy nocke z glowy :cheesy:
Jakie ona ma piekne oczy! dawaj Ynkus reszte! |
All times are GMT +2. The time now is 15:59. |