![]() |
Joł! Propozycja: 10:30 w sobote na stacji BP w Sopocie (Aleja Niepodległości 664 zdaje sie). Ci co SKM to wysiadaja na Wyscigach.
Za BP pojdziemy do lasu do gory. Czesto tam z Imbusami chodze, jak sie trafi, to nie ma ludzi, wiec jest jakas szansa! |
Quote:
|
nie przesadzajcie w lesie jest znośnie :)
na plaży będą Rodezjany, jak dla mnie bomba :D:D:D:D:D co Wy na to ? |
Na plazy bedzie znow sporo ludzi i bedzie lipa. Las nie jest zly.
Jak chcecie to zrobmy 'glosowanie' ;). Ja bym chyba wolala do lasu, moze udaloby sie puscic wszystkie psy wtedy :twisted:. Ale jak bedzie plaza, to tez spoko. No ale godzina niech zostanie |
My z Luną się pojawimy i jesteśmy za lasem, ale jeśli większość opowie się za plażą to się dostosujemy
|
Poki co las 'wygrywa'! A na BP mozemy sobie kupic zajebiste (smieciowe) hot dogi no i kawe ;) Bedziemy cool wtedy :p
|
Jestem za lasem i kawą na BP :)
Na plazy jestem 2x dziennie - bleeee. |
Diesel lubi wszędzie wszędzie wszędzie;) las jest git! do zobaczenia
|
No coz najwyrazniej las wygral, w takim razie bedziemy tylko ja i Urcio, jamnik zostaje w domu bo sie upaprze a w niedziele wystawa.
|
Quote:
|
Wilczaki górą:):):)to my z Vuko oczywiście też będziemy,czyli ja wysiadam Sopot Wyścigi,i kieruje się na stacje benzynową BP,tylko jak byś mogła Marzenko powiedzieć czy jak wysiądę z kolejki,jadąc z Gdyni to idę na lewo czy prawo:)
|
Quote:
|
Dokladnie. Na prawo. Generalnie jak wyjdziesz z ulczki prowadzacej z SKM to bedziesz widziec BP. Jak nie to spytasz ludzi, beda wiedziec, droga prosta no i BP masz 5 minut piechotka ;)
|
Quote:
|
Z Uro to Ty lepiej do fryzjera pedz :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bedzie kierownik i kierowniczka :)
|
bysmy sie wybrali z Urukiem, ale w ten weekend do 16 na zajeciach... jakby ktos mial wolne to my chetnie w tygodniu na plaze :-) milego spaceru !
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:41. |