Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkania wilczakowcow w Trojmiescie (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14613)

Palpatine 03-03-2011 16:43

Spotykamy się jakoś w weekend?

Gaga 03-03-2011 18:00

Quote:

Originally Posted by Palpatine (Bericht 362481)

Cheitan u Was na spacerze?? Hmm...a nie! On nie chodzi a kolcach! Ale gdyby nie to-prawie dałabym się nabrać :D

Skrzat&Bow 04-03-2011 11:58

Quote:

Originally Posted by Palpatine (Bericht 363586)
Spotykamy się jakoś w weekend?

Chętnie! mi pasuje cała sobota albo niedziela po 15:00. a co myslicie zeby wybrac sie do lasów sopockich, tam w górę ul.Reja. w weekend moze byc wiecej ludzi, ale to wszedzie i tego sie nie uniknie ale zawsze mozna sie zagłebic gdzies w las i powinno byc w miarę spkojnie.

szasztin 04-03-2011 12:11

Quote:

Originally Posted by Skrzat&BOW (Bericht 363753)
Chętnie! mi pasuje cała sobota albo niedziela po 15:00. a co myslicie zeby wybrac sie do lasów sopockich, tam w górę ul.Reja. w weekend moze byc wiecej ludzi, ale to wszedzie i tego sie nie uniknie ale zawsze mozna sie zagłebic gdzies w las i powinno byc w miarę spkojnie.

OOO Sopot byłby OK! Moze by sie udało spotkac:)
Choć w sob, i ndz: szkolenie i zdjęcia ale ... moze ...... z 1-2h uda sie uszczknąc:)
Umawiajcie sie jak wam pasuje a ja postaram sie dostosować.

Skrzat&Bow 04-03-2011 12:17

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 363759)
OOO Sopot byłby OK! Moze by sie udało spotkac:)
Choć w sob, i ndz: szkolenie .

kurka, szkolenie! zobaczę jak noga i moze wybiorę sie w sobote z Tobą!ale to i tak koło 13 moglibysmy sie spotkac na spacerze? ja w niedziele na 12:30 idę na szkolenie do Dogtora, wiec mysle ze 15:00 dałabym radę dołaczyć w razie czego, zwlaszcza ze mamy szkolenie w Sopocie.

Palpatine 04-03-2011 12:21

My dysponujemy całą sobotą i niedzielą do 14-15 max

szasztin 04-03-2011 12:24

sobota - to tak 14-15. Obrona jest na 12:00. Na 11:00 przychodzą młodsze psy.
A ja zaraz po szkoleniu odstawiam psa i ide na zdjęcia - tak na 95%.

Rychol 04-03-2011 23:34

Halo halo :) No właśnie..można by się jakoś spotkać :)
My też mamy z Białką czasu troszkę w sobotę i niedziele...jak coś to dajcie znać --> 609702207 :)

Rychol 08-03-2011 14:21

Albo mi się wydaje albo ten mój powyższy post pojawił się na forum 3 dni później...;/
Jak w ten najbliższy weekend ? Jakaś sobota? Niedziela ?

szasztin 08-03-2011 14:33

Hej Piotrek!!

Twój post faktycznie pojawił sie dopiero dzis - jaja jak berety:)

Co do weekendu - sobaota i niedz szkolenie- ale po czemu sie nie spotkać:).
Blizej weekendu dam znać.

Rychol 08-03-2011 14:53

:) Ważne, że teraz posty się pojawiają :) dostałem od Was PW jednak nie mogłem tak wcześnie się spotkać;/ Jeśli mogę to powiem, że Sobota odpowiada najbardziej :) U mnie najpewniejsza :) Do usłyszenia a w takim razie :)
Może tak w ogóle by jakieś spotkanko poza miastem zorganizować ???

szasztin 08-03-2011 14:57

Za miastem - fajna sprawa!!! Jak zrobi sie cieplej to czemu nie :)
A tak już teraz zapraszam Ciebie z Białką na Wilczakowa Majówkę - od 30.04 do 3.05.- nad Jeziorem Białym koło Juszek - niedalekp od Wdzydz Kiszewskich. Mozna przyjechać na cała majówke lub wpaść tylko na jeden dzień.
Już wkrótce więcej info na wolfdogu.

Co do Soboty - to sie jeszcze zgadamy.

Palpatine 08-03-2011 14:58

Faktycznie post pojawił się dopiero dzisiaj. Co do spotkania, wygląda na to, że ten weekend mamy luźniejszy także prawdopodobnie dopasujemy się do reszty.

Skrzat&Bow 08-03-2011 16:46

Heja, ja ruszam do roboty az do 18 tego nas nie bedzie, wiec my niestety tym razem odpadamy. Bawcie sie dobrze!:)

Skrzat&Bow 08-03-2011 16:50

Polecam Wam Sobieszewo, bylam tam tej niedzieli po 15 ( po naszym spacerze Kasia) i nie bylo wielu ludzi, zwlaszcza jesli ominie sie głowne wejscie. jest pieknie!!! troche kry jeszcze na wodzie, ale czuc wiosne! mozna poszwedac sie po bunkrach albo pojechac na Mewią Łachę...

Z LASÓW LOTHLORIEN 08-03-2011 19:09

Sobieszewo jest super!!!! Polecam, byłam na wakacjach - mało ludu, czysta plaża aaaaaachhhhh.

Rychol 12-03-2011 20:29

Dzięki za miłe spotkanie i fajny wiosenny spacerek :)
Miła wiosenna pogoda, słoneczko..aahh... czuć już lato !!
Już trzeba myśleć gdzie jutro bo Białka zaraz odpocznie ;]
Dzięki raz jeszcze za możliwość poznania Imbusika i małego cfaniaka spacerowicza (nie będę próbował pisać imienia żeby się nie wygłupić :P ). Białka okazała się nad wyraz łaskawa i chciała go zjeść tylko 1 raz ;]
No więc...
Co na jutro ? ;] Jacyś chętni ?

anula 13-03-2011 10:04

Rychol, wrzuć lepiej trochę fotek naszej siostruni do galerii, na pewno z niej wyrosła juz niezła laseczka 8). Fajnie byloby sie pogapić, mamy ja tylko na zdjeciach z lata 2010... Pozdrawiam!

szasztin 13-03-2011 10:55

Piotrek - ja około 14:00 kończę szkolenie na Wiczlinie - jakbyś podjechał gdzieś w okolice działek na Wiczlinie - to mozemy pospacerować. Zadzwonię.

Rychol 14-03-2011 14:49

Poniżej kilka zdjęć z ostatnich spacerków :)
Białka & Nyx:
http://i23.photobucket.com/albums/b3.../BialkaNyx.jpg

Anczer, Białka & Nyx w tle...
http://i23.photobucket.com/albums/b3...lczakowe/1.jpg

Imbus & Białka:
http://i23.photobucket.com/albums/b3...lczakowe/2.jpg

Rychol 18-03-2011 09:53

Jakieś harce planujemy na weekend? :) Ja w sobote/niedziele pewnie jestem na szkoleniu do 14cuś ale później....:)

szasztin 18-03-2011 10:00

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 366933)
Jakieś harce planujemy na weekend? :) Ja w sobote/niedziele pewnie jestem na szkoleniu do 14cuś ale później....:)

My mamy nocny marsz na orientację z soboty na niedziele. Raczej na szkoleniu sie nie pojawimy. Ale jak cos sie zmieni to dam znać.
Ale moze w niedzielę po szkoleniu - my odeśpimy nocke - moze spotkamy sie w Sopocie ale tym razem gdzieś koło lasu????

Palpatine 18-03-2011 13:43

My w ten weekend musimy odpuścić. Może za tydzień.

Rychol 22-03-2011 11:27

No i macie czego żałować :)
Zdjęcia poniżej Kasia zamieściła :)

szasztin 22-03-2011 11:30

My moze w sobotę na 1 h po szkoleniu???

A tu co nieco ze spacerków z Białka : https://picasaweb.google.com/imbusek...ISpacerzBiaKa#

Narvana 31-05-2011 16:07

Przyznac sie, kto dzis w godzinach 15.45 (mniej wiecej) byl z wilczakiem w Pruszczu Gdanskim, wsiadal do SKM w strone Tczewa? :rock_3
Wywiad srodowiskowy byc musi :twisted:

avgrunn 06-06-2011 22:48

Wstyd sie az pytac bo w koncu mieszkam w Gdansku cale zycie, ale powiem szczerze ze nie mam pojecia gdzie moge sie wybrac. Chodzi o to, zeby z psem polazic a potem znalezc miejsce zeby sie gdzies polozyc w cieniu. Sesja przyszla i trzeba laczyc przyjemne( spacer) z pozytecznym (nauka). Najbardziej zalezaloby mi na jakims parku, bo jesli chodzi o lasy to wiem gdzie mozna pojsc. Moze ktos jakies miejsce polecic?

Puma* 07-06-2011 01:25

może Park Oruński? :)

Palpatine 07-06-2011 08:53

Quote:

Originally Posted by Puma* (Bericht 383525)
może Park Oruński? :)

Dokładnie. Bardzo ładnie zrewitalizowany Park Oruński idealnie nadaję się na spacer. Jak odbijesz w bok dojdziesz do łąk i pól i innych nieużytków, tam pies może się swobodnie wybiegać.

avgrunn 07-06-2011 09:55

Hmm, zwykle Orunie omijam szerokiem lukiem, ale moze skoro park ladny to warto tam sie wybrac. Jakies inne propozycje?

avgrunn 30-10-2011 18:34

Dzisiaj na spacerze Vukowo-Urciowym stwierdzilismy ze fajnie by bylo stworzyc jakas tradycje spotykania sie na spacery z naszymi wilczakami w wiekszej grupie. Jest nas tutaj calkiem sporo a z czescia nie dane nam bylo sie w ogole poznac. Krotko mowiac pozazdroscilismy warszawskim wilczakom i chcemy zmobilizowac trojmieskich wilczakowcow do spotkan. :rock_3
W zwiazku z tym pytanie, czy sa chetni na spacer w kolejny weekend czyli 5.11 lub 6.11? Moze dobrym pomyslem bylaby jakas mniej uczeszczana plaza lub las? Czekamy na zgloszenia i propozycje miejsca :)

Narvana 30-10-2011 19:10

My akurat bedziemy miec drugiego wilczaka na glowie tego weekendu, wiec odpadamy.

Northmaniack 30-10-2011 19:29

My się piszemy jak najbardziej z tym , że na 11 mamy szkolenie w Oliwie więc wolni jesteśmy po 12tej.
Czas rozpocząć tradycję :rock_3

Palpatine 30-10-2011 20:02

My także się piszemy, jeśli tylko będziemy mogli to będziemy.

avgrunn 30-10-2011 20:17

Dziekujemy za odzew, czekamy na innych chetnych spacerowiczow :p

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 410505)
My akurat bedziemy miec drugiego wilczaka na glowie tego weekendu, wiec odpadamy.

Urciowy jest niepocieszony, ale mam nadzieje ze to bedzie pierwsze spotkanie z wielu, wiec zdazy jeszcze jej okazac swa upierdliwosc :rock_3

szasztin 31-10-2011 07:22

Ten drugi wilczak Marzeny to Imbus:)
My zawsze jestesmy chetni na spotkanie ale własnie 5/6 .11 ja jade na zdjęcia na cały weekend. A Sławek ma studia :(( Zatem wyjatkowo w ten weekend odpadamy.........
Ale potem chetnie sie spotkamy!!!!!

szasztin 31-10-2011 07:36

A co do spotkania - to może wyspa Sobieszewska ???? Albo lasy gdzieś po prawej stronie od ul. Spacerowej???

GRABA 31-10-2011 20:05

OOO, to może moje dziewczyny dołączą... - tylko pańcia chwilowo nóżkę chorą ma...

avgrunn 31-10-2011 20:50

Imbusa tez nie bedzie? Mielismy nadzieje na powtorke z trzepania futra, polik zagojony i mlodemu w glowie glupoty.
Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 410623)
OOO, to może moje dziewczyny dołączą... - tylko pańcia chwilowo nóżkę chorą ma...

Im wiecej nas tym lepiej, tym bardziej ze z tego co widze szykuje sie wiecej chlopakow, wiec dziewuchy potrzebne :rock_3 -oby noga wyzdrowiala do weekendu

Jako, ze w kwestii spotkania postanowilam byc wyjatkowo upierdliwa :p , wiec apeluje o kolejne zglaszanie sie na spacer, im wiecej nas tym weselej i glosniej ;)
Jesli komus ten weekend nie pasuje, to niech napisze, ze na spacery chetny lecz termin inny odpowiada bardziej.

Narvana 31-10-2011 21:48

Nam i Imbkowi inny termin by pasowal.

avgrunn 31-10-2011 22:03

Jakby z czescia osob udalo sie w ten weekend spotkac to byloby super, bo od czegos trzeba zaczac, ale mozna sie od razu na kolejny termin ugadywac.
Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 410634)
Nam i Imbkowi inny termin by pasowal.

Wiem, ze to ciezko tak w przod, ale chociazby wstepnie -jak wygladacie z 11-13.11 -wiecej dni do wyboru :p

Narvana 31-10-2011 22:59

Ja na ten termin nie mam planow, wiec moge miec plan na spotkanie :)

avgrunn 31-10-2011 23:04

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 410672)
Ja na ten termin nie mam planow, wiec moge miec plan na spotkanie :)

No to fajnie, wiec mamy kolejny weekend dla wilczakow :D.
Czyli mamy dwa terminy poki co ten weekend i nastepny.

Skrzat&Bow 31-10-2011 23:14

heja o ile przezyje planowany na pojutrze Marsz Zaduszkowy na 101 km i bede w stanie sie ruszac to mi ten najblizszy weekend pasuje jak najbardziej, najwyzej bede powiewac niczym chorągiewka u drugiego końca smyczy;))) czekam na hasło gdzie i kiedy?
Wyspa sobieszewska moze byc całkiem juz wyludniona o tej porze wiec w to nam graj chyba;)?
mozna by wbic sie głebiej w lasy sopockie (Reja w górę) ale to juz częsciej okupowane tereny...
Moze Dolina Radosci...?

avgrunn 31-10-2011 23:39

Ja sie przyznam ze nie bardzo orientuje sie w terenach dobrych na spacer wielowilczakowy takze zdam sie troche na pomysly i mozliwosci dojazdowe innych. Wyspa Sobieszewska z tego co sie orientuje blisko nie jest, ale jesli wszyscy beda w stanie tam dojechac to moze to jest dobry pomysl zeby tam sie umowic.
Jesli chodzi o dokladny dzien, czy bardziej pasuje Wam sobota (5.11) czy niedziela (6.11) ? Moze na godz.13? Niektorzy maja szkolenie, wiec moze to dobra godzina? Dajcie znac jak Wam bedzie pasowac, to sa poki co propozycje?

Northmaniack 03-11-2011 12:31

Nam pasuje bardziej sobota, ale jeśli innym będzie pasowała bardziej niedziela to przesuniemy rodzinny obiad :lol: Co do miejsca do Wyspa Sobieszewska brzmi interesująco skoro ma być wyludniona o tej porze roku. Z tym, że na 13tą nie damy rady bo dopiero o 12:55 mamy autobus 186, którym na miejsce dojedziemy w 32 min. A propos co macie na myśli mówiąc "Wyspa Sobieszewska" ? :ehmmm Jakieś dokładniejsze namiary ? Okolice czego będą miejscem spotkania/startu spaceru ??

avgrunn 03-11-2011 12:59

Quote:

Originally Posted by Northmaniack (Bericht 410979)
A propos co macie na myśli mówiąc "Wyspa Sobieszewska" ? :ehmmm Jakieś dokładniejsze namiary ? Okolice czego będą miejscem spotkania/startu spaceru ??

I to jest bardzo dobre pytanie nad ktorym sie wczoraj zastanawialam, dlatego moze lepiej na to pierwsze spotkanie wybrac blizsze miejsce, gdzies gdzie kazdy z nas bedzie mogl bez problemu dojechac. Poza tym nie wiadomo jak psy beda na siebie reagowac, moze sie okazac ze chlopaki beda mialy jakis problem ze soba i trzeba bedzie poczatkowo na smyczy trzymac. W zwiazku z tym moze lepiej wybrac Sopot. Tym bardziej, ze juz mozna na plaze wchodzic z psami. Moglibysmy sie umowic albo przy Kolibie, albo tam na tym wyremontowanym skwerku kolo multikina. A podczas spaceru umowic sie juz w innym lepszym miejscu.
Quote:

Originally Posted by Northmaniack (Bericht 410979)
Z tym, że na 13tą nie damy rady bo dopiero o 12:55 mamy autobus 186, którym na miejsce dojedziemy w 32 min. ?

Jesli to bedzie w Sopocie to czy uda Wam sie wczesniej czy lepiej 13.30?

Jesli chodzi o sobote, to nam pasuje, jesli wszystkim bedzie pasowac, to moze byc sobota

Northmaniack 03-11-2011 13:35

W Sopocie oczywiście będziemy mogli być wcześniej, bo szkolenie mamy na 11:00 (około godziny) pomiędzy SKM Żabianka/Oliwa. Dobry pomysł z tym spotkaniem się w łatwiejszym miejscu a podczas spaceru umówić się na następne i na forum wrzucić info by inni mogli dołączyć :)

avgrunn 04-11-2011 10:28

To jak, sobota, godz 13.00, Sopot- centrum kolo multikina, pasuje wszystkim?

Palpatine 04-11-2011 10:32

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 411159)
To jak, sobota, godz 13.00, Sopot- centrum kolo multikina, pasuje wszystkim?

My w sobotę odpadamy. Może za tydzień się uda.

Dariasek 04-11-2011 17:41

My z Vuko będziemy,ktoś jeszcze będzie chętny:)

Skrzat&Bow 04-11-2011 19:20

wyspa sobieszewska nie jest az tak enigmatycznym miejscem jak sie wydaje, mozna sie chocby na petli autobusowej tuz za mostem umowic, dojechac da sie autobusikiem wiec i na dworcu głownym PKP mozna by sie kolejnym razem umowic, a widoki za to piekne i plaza szeroka i bezludna prawie....:))) sorry ale bylam w pracy i troche wypadłam z forum;)
ale sopot tez jest super :)!mam nadzieje że sie uda mi wyrobic i dolacze do ekipy!

avgrunn 04-11-2011 19:33

Quote:

Originally Posted by Skrzat&BOW (Bericht 411298)
ale sopot tez jest super :)!mam nadzieje że sie uda mi wyrobic i dolacze do ekipy!

Sopot tak na poczatek, bo kazdy wie gdzie to jest. Potem mozna planowac dalej, tym bardziej jak bedzie ktos kto wie gdzie i jak mozna w dobre miejsce dojechac, takze trzymam kciuki aby udalo sie dotrzec.

Narvana 05-11-2011 00:02

Na zas, choc watpie, zebyscie dali rade po filmie sie miejscowki dopatrzec... Wyspa Sobiszewska

http://www.youtube.com/user/NarvanaM.../8/JL3tw06mcj0

avgrunn 06-11-2011 09:55

Wczoraj na spacerze frekwencja byla mala, ale 3 wilczaki wystarczyly by wprowadzic troche zametu do zycia spacerowiczow w Sopocie :p
Na spacerze stawily sie 3 chlopaki Vuko, Zachwyt i Urcio. (zdjecie wspolne badziewne bo coz, marny ze mnie fotograf :oops: )
http://i1184.photobucket.com/albums/...n/DSC01379.jpg

Zachwyt mial ciezkie zadanie, bo Vuko i Urcio to juz dwuosobowa mafie tworza :rock_3 , ale poradzil sobie swietnie i wszyscy jakos sie dogadywali.
Tu jest filmik- w wiekszosci to lesna gonitwa Ura i Vuko, ale jest rowniez zabawa w piaskownicy gdzie jest juz cala trojka :)
http://www.youtube.com/watch?v=pLceaD9r3uI

Mam nadzieje ze w przyszly weekend bedzie nas wiecej, czy mielibyscie moze jakies konkretne propozycje co do dnia, czy sobota, czy niedziela i gdzie? Czy ta wyspa Sobieszewska czy moze gdzies blizej.

Northmaniack 06-11-2011 10:30

Nasz był tak fantastycznie wymęczony po spacerze :)
My jak zwykle wolelibyśmy sobotę, ale na niedzielę nie mówimy stanowczego "NIE" :rock_3

Narvana 06-11-2011 11:24

No to zal, ze nas nie bylo. Garuda placze z tego powodu, a Imbus wyje z rozpaczy. Oba z checia by sie spotkaly z Uro i Vuko :twisted:.
Do szybkiego nastepnego :)

Dariasek 06-11-2011 11:27

My oczywiście będziemy tylko tak jak piszesz trzeba okreslić miejsce i godzine,mam nadzieje że będzie nas więcej bo takie spacery są super,Vuko był tak zmęczony że na wieczorny spacer nie bardzo miał ochote:):):)

Narvana 06-11-2011 11:33

No z Garuda i Imbusem nie dalabym rady przyjsc...
Ale nadrobimy, mam nadzieje :)

Gaga 06-11-2011 11:35

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 411479)
Na spacerze stawily sie 3 chlopaki Vuko, Zachwyt i Urcio.
http://i1184.photobucket.com/albums/...n/DSC01379.jpg

Znów mam omamy, na drugim planie widzę (od lewej) Cheya i Sheya :D

Dariasek 06-11-2011 12:24

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 411491)
No z Garuda i Imbusem nie dalabym rady przyjsc...
Ale nadrobimy, mam nadzieje :)

ja myslę że napewno nadrobicie i następnym razem spotkamy się wszyscy:)było by super

avgrunn 06-11-2011 15:58

Quote:

Originally Posted by Northmaniack (Bericht 411483)
Nasz był tak fantastycznie wymęczony po spacerze :)

Quote:

Originally Posted by Dariasek (Bericht 411489)
Vuko był tak zmęczony że na wieczorny spacer nie bardzo miał ochote:):):)

W takim razie ja bym chciala wiedziec czemu moj Smrodu po powrocie zdazyl pomeczyc naszego Zuza i nasza Lale, pogonic koty, truc tylek (jak ogladalam filmiki z plazy to zaczal mi dupek wyc do komputera w tesknocie :shock:) i kombinowac co by tu zepsuc :twisted:. Ja tu mu kumpli organizuje, zeby sie wylatal, a ten sie zachowuje jakby sie nic nie stalo- lobuz :p

A jesli chodzi o kolejny weekend to tez mam nadzieje ze dotrzecie z Garuda i Imbusem, no i ze inni tez znajda czas na spotkanie.

GRABA 06-11-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 411548)
A jesli chodzi o kolejny weekend to tez mam nadzieje ze dotrzecie z Garuda i Imbusem, no i ze inni tez znajda czas na spotkanie.

Asia vel avgrunn ja podałam do Ciebie nr telefonu Marysi (ten co jest widoczny na WD - dobry jest?). Tym razem o tych kulach dziewczyna nie dała rady dołączyć. Ale jak zadzwoni do Ciebie w/w od Lunki tj. BRADIAGA ŁUNA - nasze babki dwie:)

P.S. Co do filmiku - świetne wyskoki psa szelkowego:)

avgrunn 06-11-2011 21:08

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 411562)
Asia vel avgrunn ja podałam do Ciebie nr telefonu Marysi (ten co jest widoczny na WD - dobry jest?). Tym razem o tych kulach dziewczyna nie dała rady dołączyć. Ale jak zadzwoni do Ciebie w/w od Lunki tj. BRADIAGA ŁUNA - nasze babki dwie:)

Super :p niech dzwoni albo wysle sms, jak bedzie wygodniej, numer jest jak najbardziej dobry.

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 411562)
P.S. Co do filmiku - świetne wyskoki psa szelkowego:)

Tia, Urciowy jest bardzo skoczny, czasem nawet zbyt :twisted:

Wonderfull Wolf ES 06-11-2011 21:35

Ekstra!!!!! spacerowicze - łączmy się :D

avgrunn 06-11-2011 21:51

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 411609)
Ekstra!!!!! spacerowicze - łączmy się :D

Ja nie bede ukrywac, ogladalam zdjecia z Waszych spacerow i pozazdroscilam, bo to fajne ze sie tak czesto spotykacie .
Zatem trojmiejscy wlasciciele wilczakow mobilizujcie sie bo jak po zdjeciach Warszawiakow widac, warto :p

szasztin 07-11-2011 08:14

Co do spaceru - proponuję niedziele i wyspę sobieszewską. Tak moze około 10-11 :00. Nie powinno byc duzo ludzi i niektóre psy bede mogły poszaleć - my weźmiemy kaganiec na Imbka i moze sie uda sie nam wszystkim pobiegac :)
Co Wy na to????

Palpatine 07-11-2011 09:25

Myślę, że to dobra propozycja. My postaramy się stawić.

avgrunn 07-11-2011 12:29

Nam tez niedziela pasuje, tylko ja bym prosila o jakies wskazowki jesli chodzi o dojazd samochodem, bo podejrzewam ze bedziemy mieli problemy z umowieniem sie w konkretnym miejscu.

szasztin 07-11-2011 13:17

No to my pomyślimy o jakims miejscu i podrzucimy mapke :)

dorotka_z 07-11-2011 21:37

Myślcie, myślcie i napiszcie na WD :)

Wygląda na to, że i my będziemy w weekend w trójmieście, wiec może uda nam się dołączyć :)

szasztin 08-11-2011 09:12

ZAPRASZAMY, Zapraszamy!!!

- TYm bardziej że nas Imbus 13.11. własnie w niedziele obchodzi 5 URODZINY!!!

avgrunn 08-11-2011 10:00

Quote:

Originally Posted by dorotka_z (Bericht 411772)
Myślcie, myślcie i napiszcie na WD :)

Wygląda na to, że i my będziemy w weekend w trójmieście, wiec może uda nam się dołączyć :)

Super zapraszamy :D

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 411817)
TYm bardziej że nas Imbus 13.11. własnie w niedziele obchodzi 5 URODZINY!!!

Ojej, a co Imbus lubi najbardziej? Urciowy chcialby kumplowi smaczny prezent dac :p

szasztin 08-11-2011 10:05

IMBUS - najbardziej lubi - ŻARCIE!!!
Mozę jakies suszone ucho lub kopytko :))))))

Ale najwiekszym prezentem dla niego bedzie spotkanie z ogromną iloscia wilczaków - a zwłaszcza z tymi- którym będzie mógł nawtykać :))

avgrunn 08-11-2011 10:13

No to Urcio sprawi mu podwojny prezent, bo z racji swej upierdliwosci da Imbuskowi powodow do sprania tylka :p

szasztin 08-11-2011 10:22

OOOOO to super:)

Palpatine 08-11-2011 13:09

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 411817)
- TYm bardziej że nas Imbus 13.11. własnie w niedziele obchodzi 5 URODZINY!!!

Nyx 15.11 skończy dwa lata, także będą mogli świętować razem ;)
Coś czuję, że polecą pióra hehehe:twisted:;)

szasztin 08-11-2011 13:15

noo tak może być :) Ale damy radę !!!

Narvana 08-11-2011 14:33

Zeby wszyscy nie nosili to samo (chyba, ze ktos chce). Ja raczej aparatu brac nie bede, chyba ze ladna pogoda bedzie, to wtedy, dla widoczkow, ale wezme kamere i ponagrywam.

szasztin 08-11-2011 15:07

Ja biorę aparat :)

szasztin 08-11-2011 15:08

Marzena - zaproś Kalinę !!!

Narvana 08-11-2011 16:45

Tak tak, bede do niej dzwonic i spytam, czy Marek tez by nie poszedl, jesli szkoly nie ma.

Narvana 08-11-2011 16:51

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 411860)
Ja biorę aparat :)

Sprobowalabys nie :rock_3
Marek juz wiem, ze niestety ma szkole, a szkoda...
Uroki zaocznych :(

avgrunn 08-11-2011 16:54

Bedzie aparat i kamera? Super, nie bede musiala sie wstydzic za swoje zdjecia :p Kasia, ja bym juz prosila o jakies ladne zdjecie Urcia takie, zeby wstawic na glowne, bo Tobie super wychodza, a on tam ma jakies bardzo slabe. To taka niesmiala prosba :)

Northmaniack 08-11-2011 21:46

Quote:

Originally Posted by Palpatine (Bericht 411842)
Nyx 15.11 skończy dwa lata, także będą mogli świętować razem ;)
Coś czuję, że polecą pióra hehehe:twisted:;)

Nasz Zachwyt 11.11 Roczek,
Niestety nie damy rady w niedzielę, mamy szkolenie na 11 :|
Miłej zabawy :lol:

Narvana 08-11-2011 21:59

Czyzby wychodzilo na to, ze Garuda bedzie jedyna panna?

avgrunn 08-11-2011 22:43

Chyba nie jedyna, chyba jeszcze Bashtee bedzie i moze jeszcze jedna sunia.
Ale wszystko okaze sie w praniu.

Dariasek 08-11-2011 23:00

to widze że przewaga facetów będzie,(to Vuko się nagada)ja zadzwonie do zoranów to by była jeszcze Tajga:)ale mam pytanie czy ktoś wie jak dojechać tam bez samochodu,domyslam się że z Gdanska jakiś autobus jeżdzi,i na tym moja wiedza się kończy:)

Northmaniack 08-11-2011 23:18

Autobus 186, w weekendy średnio co 45 minut, jedzie się około 30 min.

DORA 09-11-2011 00:19

My bedziemy sie mocno starac zeby byc .bardzo bysmy chcieli chociaż na chwilke wpasc, zeby dwaj najlepsi psi kumple obgadali swoje sprawy:mad::evil_2:snipersmilie:chainsaw2

szasztin 09-11-2011 08:22

NOOO - DOra Was nie moze zabraknąć!!!!

Jutro lub w piatek podam wszystkie namiary autobusowo - samochodowe!!!

Dariasek 09-11-2011 19:35

Kasia jesteś wspaniała czekam na te namiary,może ktoś też będzie jechał autobusem to można by było się zgadać aby razem jechać(Vuko już prezencik kupił:):):) )

Palpatine 10-11-2011 09:56

Szasztin napisz proszę godzinę o której mamy się stawić.

szasztin 10-11-2011 15:46

Myslę ze 11:30 - będzie OK.
Miejsce zbiórki :
Róg ulicy Świbnieńskiej i Mieczysława Boguckiego. Mapka później.

Dla tych bez samochodu - autobus 112 - przed dworcem PKP w Gdańsku.
Rozkład: http://www.ztm.gda.pl/rozklady/kurs-...23-2-3-42.html
wyjazd : 10:35
Wysiadka - przystanek : Przystań - Jak autobus skręca ostro w prawo do Przegaliny ( nad sama Wisłą)

szasztin 12-11-2011 09:13

Dokładna trasa:

http://img100.imageshack.us/img100/1425/spacero.jpg

Sama wyspa:

http://img64.imageshack.us/img64/663/spacer2g.jpg

No to do zobaczenia w niedzielę w okolicach 11:30.

Moj telefon : 506 355 191.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH!!!!!

avgrunn 12-11-2011 15:49

Dziekujemy za mapke :p

Jakby ktos w ostatnim momencie zdecydowal sie to zapraszamy, im wiecej nas tym weselej, a psiaki poszaleja. W koncu warto sie poswiecic dla naszych szatanow :D

szasztin 13-11-2011 20:08

Dziękujemy wszystkim za spotkanie!!!! Było super!

Prosimy o powtórkę!!!
Imbus już wciągnął : kopytko, kostkę i czeka na więcej :)

Troche fotek:

http://img811.imageshack.us/img811/8503/dsc0118a.jpg

http://img202.imageshack.us/img202/3417/dsc0123a.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/2293/dsc0129a.jpg

http://img39.imageshack.us/img39/3388/dsc0127aw.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/1723/dsc0134au.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/280/dsc0140a.jpg

http://img839.imageshack.us/img839/836/dsc0177ah.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/6784/dsc0184ao.jpg

Uro chował sie za trawką:

http://img217.imageshack.us/img217/4287/dsc0186a.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/4548/dsc0192ar.jpg

http://img821.imageshack.us/img821/8112/dsc0200af.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/1117/dsc0203ac.jpg

http://img257.imageshack.us/img257/885/dsc0205at.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/4300/dsc0207az.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/2738/dsc0212ae.jpg

http://img268.imageshack.us/img268/1012/dsc0228ai.jpg

cdn.

szasztin 13-11-2011 20:13

cd:)

http://img20.imageshack.us/img20/4104/dsc0231aa.jpg

http://img28.imageshack.us/img28/9607/dsc0232ag.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/3145/dsc0251a.jpg

http://img444.imageshack.us/img444/6253/dsc0262al.jpg

http://img268.imageshack.us/img268/5387/dsc0264a.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/4027/dsc0263a.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/1444/dsc0268a.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/9427/dsc0276ai.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/7856/dsc0279at.jpg

http://img542.imageshack.us/img542/7425/dsc0290au.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/5235/dsc0292a.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/8476/dsc0293a.jpg

Reszta fotek tu: https://picasaweb.google.com/1101887...6Z_OGPx4-V0AE#

avgrunn 13-11-2011 20:30

Genialne zdjecia, nie wiem Kasia jak to robisz ale Urciowy na Twoich zdjeciach jest taki przystojniacha ze ciezko mi od kompa oczy oderwac

My tez bardzo dziekujemy za spacer, jak widac po fotach Smrodu sie wybiegal jak glupi i pomeczyl kogo mogl :)

Mam nadzieje ze za tydzien znow nam sie uda spotkac.

P.S. Urcio wyjatkowo padniety dzisiaj, no jak nigdy :shock:

anula 13-11-2011 20:42

O, i delegacja ze stolycy była ;-)...
Miło polampić się na Nyxińskiego po długiej przerwie :)
Fajnie mieliście :lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:30.