![]() |
Quote:
|
no,uvidime jak v nedeli,takhle dopredu to nechci slibovat,ale myslim,ze nic v planu nemam.tak bych nekam sla.misto si jeste dohodneme,ale pro zpestreni bychom mohli nekam jinam nez do hostivare.
|
Quote:
|
No klidně prokopák klidně šárku a klidně v deset:)
|
Quote:
|
Takže dohodli jsme se na Divoké Šárce, sraz ve 14hodin, třeba na té louce za "Mekáčem".
Vyhovuje ti to Czertice, případně ostatním? |
Prida se k nam jeste nekdo ted v nedeli?ja jen jestli mame na nekoho pripadne chvili pockat.
|
Jojo, ve dvě za mekáčem, budu tam:)
|
Tak ještě přijde Hayakim (6měsíců), takže budeme minimálně 4. No a někdy v budoucnu (asi za 14dní) by se mohla přidat ještě Natálka (8let). A třeba následně ještě někdo.;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Díky za dnešní vycházku, vzhledem k tomu, že většinu času byla psíky naháněna, se Rakša opravdu důkladně vylítala:] Doma zhltla kuře, svalila se na zem a už blaženě spí...
Fotky budou, tahle mě pobavila nejvíc: |
ja jen poupravim JIMa.. Hayaaakimovi je uz 7 mesicu
a taky moc dekuji za dnesni vychazku ;-) tesim se nabuduce |
Czertice: Pěkná fotka.:)
Tyger: Tak promiň, když ten čas tak letí.:) |
Ilustrační fotky z procházky tu.
Zajímalo by mě - jaký jsou rodokmenový jména Ravena a Arwen? http://lh4.ggpht.com/_tQ-2Gi1kTk4/TI...0/IMG_4124.JPG |
Pěkný fotky, můžu si některé postahovat a nahrát na web? pokud chceš, uvedu i tebe jako autora.;)
Jinak Raven má jméno Antares Vlčí tlapka, odkaz níže. http://www.wolfdog.org/ces/dbase/d12183.html |
ja si fotky prohlidnu asi nejak jinak,v praci mi odkaz nefunguje.
ale jinak arwen je celym jmenem. Arwen Grey Stripek snu. |
JIM: Samozřejmě fotky použij, a za uvedení jména budu ráda:)
mellorn: Kdyby ti to ani doma nefungovalo, tak ti je můžu poslat mejlem. |
Quote:
------------------------------------------------------------------------------------- Jinak k venčení příští víkend, ten mám trochu pracovně zabitej, ale možná zase neděle by mi mohla vyjít, když se zase někomu bude chtít. |
ja v nedeli nemuzu, jsme na vystave a pak mam rozloucku s kamosem, odchazi na semestr do zahranici :(
|
Taky si s víkendem nejsem jistá, plánujeme jet na Hartlovu přednášku v Roudnici, ale ještě neni úplně jistý, jestli bude v sobotu nebo v neděli.
Co sobota 25. ? |
Tak to necháme na víkend za 14 dní.;)
|
Trošku off topic, ale nechci zakládat zvláštní téma. Někdo venčení zítra odpoledne na Praze 4? (Ideálně Kamýk, ale to už bych asi chtěla moc). Netrvám jen na čsv, potřebuju akčního psa, se kterym bych vypustila obludu, neb se po 3 dnech v Praze začíná nudit, je nevykousaná a asi mě sežere. A v dešti je fakt problém sehnat psa, navíc akčního a ještě majitele ochotného ho zapůjčit k sadistickým hrám. Takže pokud byste někdo měl náladu na venčení, dejte vědět.
|
hmm, Praha 4 je docela blizko, jen nevim zda bych to stihla... :?
|
Quote:
|
Kdyby to bylo brzké odpoledne, tak bych přijela, třeba od půl druhý, Poliklinika Modřany?
|
Quote:
|
Tak nevim jestli zrovna já jsem někdo, kdo by měl ostatním něco říkat o orientačním smyslu, nicméně mapy.cz ti najdou zastávku: http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@[email protected]@z=15
a spojení najdeš tady: http://idos.dpp.cz/idos/ConnRes.aspx?date=15.9.2010&time=13%3a30&from=270| 1|28|0&to=1450|1|28|0&isdep=0&sp=0&alg=1&chn=7&dev =0&deval=250&mask=-116|-1&std=0|1&min=1|1&max=60|60&tt=pid&iehack=0#focu s |
Quote:
|
nz:) Jak se na to tváří Tyger a Vlkodlak?
|
tak nakonec nemohu, díky dešti se mi přesouvá na zítřek, ze dneška jedna akce:(:cry:
|
S mellorn jsme se předběžně dohodnuli na venčení navečer v Hostivaři, kdyby se chtěl někdo přidat.
Edit: Ve čtvrtek v 19:15 na zastávce Hostivařská. |
ja bych dnes mohla az pozdeji, nekdy po 4-5hod. odpoledni, zitra nemohu
OT: dnes mne zas nasrali magori psickari, nechapu proc ma nekdo psa, kdyz nerozumi ani jeho zakladnim projevum, ze se chce treab hrat s jinym psem, jen ja pak vypadam jako magor, protoze si vlk zmysli ze mne v danu chvili neposlechne na povel ke mne ( a jeste dobre ze mi do ksichtu milej pan nevstrikne obranny sprej :evil:... joo a nebo typ "vemte si toho psa, muj jeste neni zaockovan! Kdyz vas neposloucha, nac s nim tady chodite." Ja nekteri lidi opravdu nechapu.... :? |
Quote:
|
Jako naše skorosousedka, která má krásnýho velikánskýho leonbergera. Rakša by se s ním ráda blíže seznámila, ovšem paní ho naprosto neovládá, na vycházky chodí tak, že leonek jde a paní vlaje za ním na flexi... a pouštět ho nechce, páč se prý bojí, že by jí vůbec neposlouchal (oprávněně) a už by ho znovu nechytila (ona fakt ne:). Takže ho venčí naprosto mimo hlavní venčící hodiny, aby nepotkali žádného psa a hlavně aby nedejbože nepotkali nás. To se klidně otočí čelem vzad, nebo aspoň přejde na opačnou stranu ulice:)
|
Quote:
|
ja prave odjakziva nesnasim vencit v parcich, o tom jsme se uz bavili a nedejboze ve spicce,protoze jsem trochu asocial a jsem taky ten typ,co radsi pujde vencit brzo rano nebo vecer a to jen s lidma a psama,ktery znam a kde se vim, ze kdyz se neco stane,tak si to vysvetlime a nebudeme z toho delat nejakou hysterii.dneska rano jsme potkali pani s tim uchrochtanym psem,ja jim rikam chroptici chyse,ale nevim,co je to za plemeno.je to samec a arwen si s nim chtela hrat,akorat me absolutne nevnimala a furt se za nim rvala,tak jsem ji dala sednout a kdyz se chtela zvednout za pani,tak jsem ji tu prdel primackla zpatky a pani na ni zacala sislat. a ze ten jeji pes taky neposloucha i kdyz na nej 10x vola,at jde k ni apod.
ale,kdyby mi haravici obtezoval pes,tak do nej pujdu i tvrde,at si nekdo zkusi mit reci,vetsinou jsou to chlapi,kterym je to jedno a mysli si,zes ni budes chodit kanalama nebo co.:evil:..to jsem se ale rozhohnila:lol: |
Quote:
jo taky už mě nebaví chodit do parků ale když jdu do zoo stromovce se nevyhnu. Nechceš mi poslat na sebe telefon a domluvit se někdy na venčení? zajímalo by mě jak si arwen sedne s aryou( i když ta se furt ráda podřídí masochističtějším čubám:rock_3) |
Díky za návrhy, ikdyž dneska to bohužel teda koukám nějak nevyšlo, já navíc u netu až teď. Navíc mám podezření, že mi ta moje obluda začíná prvně hárat. Je unavenější, děsně přítulná, upovídaná a pořád se líže. Dneska jí je 11 měsíců.
|
ja bych si dala klidne zitra nejakou rychlovku , at se vlci vyblbnou, ale mam cas jenom do 5 odpoledne... navrhy?
btw. ja vim ze jsem magor kdyz poustim psa navolno a neposloucha i kdyz vim, ze je to psomil a s kazdym se chce jenom hrat... co se da delat, od ted na volno jen s masom v kapse a se stopkou na krku dokud nebude privolani 100 procentni (co nebude asi nikdy :? |
Quote:
|
jj, to by slo... ja pak mam vecer trenink a rda bych jej stihla... o 1 snad budu na veterine a pak napisu co a jak ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Tyger, to že je psomil opravdu jentak někomu nevysvětlíš a nemusí to tak bejt napořád. Stačí "jen" zamakat na tom přivolání a máte po problémech.;)
|
Quote:
Jinak připomínka, dnes v 19:15 sraz na zastávce Hostivařská, kdyby měl někdo zájem. |
ja vim ze Hayaakim nemusi byt psomil naporad, ani s tim nepocitam (radeji cekam nejhorsi)... tak prave proto at sa vylita se psama ted, pokud vim, ze jim nic neudela...
|
Jasně, ale chce to, aby lítal se psama, se kterýma jdete ven nebo který znáš. Já měl taky psa, kterej byl se psama OK, ale nechal jsem ho doběhnout k magorovi labradorovi, který neřešil štěně, fena, pes, prostě si našel zálibu v tom cokoliv servat a nikdo mu to nezakázal. Od té doby máš v ruce dospělého psa a dělej co umíš. Jen tě varuju, že lepší pracovat na přivolání než nemít jak psovi v této situaci pomoct. Nicméně už jsme OT;)
|
Nešli byste dneska někdo po obědě kolem Ladronky přes Hvězdu k Loretě? Jdu se podívat, jak to tam teď celý upravili, a Rakšu už dlouho nikdo nezakousnul:)
|
Kdy dáme nejake dalsi vlci stretko?:roll:
|
Už jsem celkem zdráv, mohl bych dnes večer, případně až v neděli.
|
dnes vecer nemuzu ja, jsem mimo Prahu...
|
S Terkou jsme uvažovaly o zítřku, nemáte chuť se přidat? V neděli mně to láká, ale to máme cvičák, kterej jsem už dlouho neviděla:)
|
Quote:
|
hmm, dnes asi ne... zitra? (29.9)
|
Quote:
|
mne skola zacina pristi tyden, odpoledne by to bylo fajn...
jen co kdybychom ted dali stretko nekde pobliz Opatova? :roll: návrhy? |
Co třeba dát si sraz na zastávce Nad Rybníky a vzít to kolem rybníků přes kunratickej les třeba na zastávku Chodov?
|
zní lákavě... v kolik? třeba kolem 4?
|
Ve 4 mi to vyhovuje.
|
Tak ve 4 ;)
|
Taaakže se se zrůdičkou stěhujeme na opačný konec Prahy do Lehovce (jsme prostě kočovníci no) :lol: hned vedle Kyjskeho řybníka...
Kdy dáme vlčí meeting, posledně to moc nevyšlo, za co se Čertíku a Rakši moc omlouvám :? Jinak do Hostivařu nám i odtud jezdí ten samí bus co z Opatova, takže info pro majitelé Ravena - kdy se uvidíme? |
Quote:
|
uz jen zjistit, kde ten cvicak je a mozna se nekdy ukazeme :lol: ale asi jen jako cumili :roll:
|
Quote:
|
jo, to by slo.. sobota ve 15hod. nekde? :roll:
|
Ty bláho, takovou dálku od nás, to si teda zacestujeme:) V sobotu bych se ráda přidala, nedali bychom si ten sraz o něco dřív? Třeba ve dvě?
|
no, my se jeste nedohodli kde se sejdeme, tak nevim zda a pro koho to bude dalka ;)
|
Tak co ta sobota, temer nikdo se nevyjadril... ja muzu v sobotu temer kdykoli, nejradeji ve 3, ale klidne i ve 2... jen uz nebudu na netu celej vikend kvuli stehovani, tak kdyz se dohodnete kde presne a kdy, pisnite mi nekdo sms... diky moc ;)
|
No měl bych další nápad, jelikož mám doma nějaké granule, které nespotřebuji, řekl jsem si, že by nebyl špatný nápad darovat je do útulku, takže by jsme sraz mohli udělat někde v těchto končinách a následně vyrazit někam na procházku v okolí.
|
jooo, to bych brala, prazsky utulek jsem jeste nevidela (i kdyz se priznavam, ze utulky nemam moc rada, mne je tech hafanu tak desne lito :(
|
Nemusíš jít ani dovnitř, jen počkat venku, tam ty psy jenom uslyšíš. Ale procházka by tam mohla bejt pěkná a psi klidně na volno.;)
|
tak mi pisni zitra co a jak, budu bez netu...;)
|
Muzu se k vam pridat? Kdy a kde je sraz?
Berou v utulku i advantix pipetu proti blecham? |
Tu jsou fotky, byli jsme v Troji - krásná procházka, díky.
http://lh3.ggpht.com/_tQ-2Gi1kTk4/TL...0/IMG_4794.JPG Mc Morrise jsem chtěla nafotit aby měl pěkný fotky k inzerátům, ale odmítli nám ho na focení půjčit, a na procházku taky, protože on se psy nemůže. Tak až někdy jindy bez psů... Ale měli tam krásnou dalmatýnku, čévéček se nebála... nechete někdo? ;) |
Vida. Naši psy tam byly sotva 2 hodiny a už měly v papírech luxusní fotky jak na obálku PPČ. Však taky byla slečna útulkářka pěkně zlobná z mého příchodu. Asi proto, že tam nezůstanou;).
|
tve fotky, Czertiku, jsou vzdy uzasne ;-)
|
Taky děkuju za fotky, už jsem některé stačil zneužít. :)
|
Rádo se stalo. ;)
Quote:
|
Zatím tam byli jen jednou, ale jen v červenci a srpnu jsem dík agilním pejskařům odháněl Městskou od svých mufíků asi 4x:roll:. Teď už raději necháváme psy odložené v autě a taky jsem si nechal natisknout důležitě se tvářící ceduli.
Obávám se, že práce v útulku přitahuje určitý typ lidí, spíš než že by je to deformovalo až tam. Když dělám práci kterou mám rád tak se přece nebudu tvářit kysele na každou podanou ruku. |
Quote:
|
Taaaak, kdy dáme nejbližší zraz? Nebo lépe, kde a kdy? :p
Vím, že Hloubětín je pro mnohé asi ne příliš lákavé místo (pro některé docela odruky), ale máme tady odtud kousek hezké veeelké zelené místečko na vlčí hrátky mezi Hostavicemi a Černým Mostem... Kdo má chuť se přidat v sobotu nebo neděli kolem 2-3 hodiny odpolední? |
Jájájá se chci přidat, jenže Rakša hárá a asi jí to jen tak nepřejde:) Takže vlčí hrátky si dáma dopřeje až to bude bezpečný.
Do tý doby se máme na pozoru především před hlavním ořešským impregnátorem, který už má podhrabávání se za háravkama dost zmáklý. Kdyby to byl aspoň psí fešák, ale ono je to takový malý chundelatý a vzteklý... :cry: |
Procházka
Ahoj, já se budu v neděli cca po desáté vyskytovat u Šárky. Nejdřív v kempu Džbán, kde předám morče a pak bych ráda holky vylítala v těch končinách.
|
Quote:
|
Sobotu mám volnou až do večera, případně neděle mi vyhovuje od těch 14hod. Na Lehovec se mi moc nechce, ale klidně bych dojel, nebo pokud padnou jiné návrhy, i ta Šárka nezní špatně.
|
Quote:
|
no pro mne je zas ta sarka tedko docela od ruky, a nemam ani tolik casu :? musim se tedko hodne ucit...
|
Co tuhle neděli, nešli byste? Třeba do Šárky, ale klidně i jinam.
|
Venčení
Ahoj, od kolika by jsi to cca viděla? A budeš brát I Konynu?
|
aaach, proc je sarka tak daleko?! :( v nedeli by to asi zalezalo kdy, cekam navstevu
|
Kony nechám doma.
Mě je vcelku jedno kde to bude, ale bylo by dobrý za světla. |
Mně Šárka nevadí, taky bych šla, ale v neděli právě taky návštěva, tak vyvářím :-(( A stmívá se zatraceně brzo
|
All times are GMT +2. The time now is 04:24. |