Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Společná procházka v Praze 28.8.2010 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=15079)

JIM 08-09-2010 11:34

Quote:

Originally Posted by Czertice (Bericht 322891)
Neděle dopoledne? Třeba ta devátá na Hostivařský jako minule?

Tak já se dnes s mellorn dohodnu a zítra sem napíšu, mně osobně by spíš vyhovovala až desáta, ale to je fuk. Případně můžeme jet jinam než do Hostivaře. Zítra tu neděli upřesním, pokud se mellorn nevyjádří taky.:)

mellorn 08-09-2010 12:27

no,uvidime jak v nedeli,takhle dopredu to nechci slibovat,ale myslim,ze nic v planu nemam.tak bych nekam sla.misto si jeste dohodneme,ale pro zpestreni bychom mohli nekam jinam nez do hostivare.

JIM 08-09-2010 12:42

Quote:

Originally Posted by mellorn (Bericht 322902)
no,uvidime jak v nedeli,takhle dopredu to nechci slibovat,ale myslim,ze nic v planu nemam.tak bych nekam sla.misto si jeste dohodneme,ale pro zpestreni bychom mohli nekam jinam nez do hostivare.

Tak třeba to Prokopské údolí nebo Divokou Šárku.

Czertice 08-09-2010 13:44

No klidně prokopák klidně šárku a klidně v deset:)

JIM 08-09-2010 14:30

Quote:

Originally Posted by Czertice (Bericht 322919)
No klidně prokopák klidně šárku a klidně v deset:)

Já jsem pro Divokou Šárku.

JIM 09-09-2010 09:44

Takže dohodli jsme se na Divoké Šárce, sraz ve 14hodin, třeba na té louce za "Mekáčem".

Vyhovuje ti to Czertice, případně ostatním?

mellorn 10-09-2010 13:49

Prida se k nam jeste nekdo ted v nedeli?ja jen jestli mame na nekoho pripadne chvili pockat.

Czertice 10-09-2010 19:49

Jojo, ve dvě za mekáčem, budu tam:)

JIM 10-09-2010 20:29

Tak ještě přijde Hayakim (6měsíců), takže budeme minimálně 4. No a někdy v budoucnu (asi za 14dní) by se mohla přidat ještě Natálka (8let). A třeba následně ještě někdo.;)

sdivokoukrvi 10-09-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 323387)
Tak ještě přijde Hayakim (6měsíců), takže budeme minimálně 4. No a někdy v budoucnu (asi za 14dní) by se mohla přidat ještě Natálka (8let). A třeba následně ještě někdo.;)

snad i šakalice

JIM 11-09-2010 16:10

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 323394)
snad i šakalice

Šakalice? Arya?

sdivokoukrvi 11-09-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 323522)
Šakalice? Arya?

jasný, se chová jak šílenej šakal, vlítne do obejváku, skočí na mě, mazlí se až mě to bolí a při tom vyje:lol:

Czertice 12-09-2010 19:32

1 Attachment(s)
Díky za dnešní vycházku, vzhledem k tomu, že většinu času byla psíky naháněna, se Rakša opravdu důkladně vylítala:] Doma zhltla kuře, svalila se na zem a už blaženě spí...

Fotky budou, tahle mě pobavila nejvíc:

Tyger 12-09-2010 20:26

ja jen poupravim JIMa.. Hayaaakimovi je uz 7 mesicu
a taky moc dekuji za dnesni vychazku ;-) tesim se nabuduce

JIM 12-09-2010 22:25

Czertice: Pěkná fotka.:)

Tyger: Tak promiň, když ten čas tak letí.:)

Czertice 13-09-2010 14:08

Ilustrační fotky z procházky tu.
Zajímalo by mě - jaký jsou rodokmenový jména Ravena a Arwen?

http://lh4.ggpht.com/_tQ-2Gi1kTk4/TI...0/IMG_4124.JPG

JIM 13-09-2010 14:45

Pěkný fotky, můžu si některé postahovat a nahrát na web? pokud chceš, uvedu i tebe jako autora.;)

Jinak Raven má jméno Antares Vlčí tlapka, odkaz níže.

http://www.wolfdog.org/ces/dbase/d12183.html

mellorn 13-09-2010 14:58

ja si fotky prohlidnu asi nejak jinak,v praci mi odkaz nefunguje.
ale jinak arwen je celym jmenem. Arwen Grey Stripek snu.

Czertice 13-09-2010 15:06

JIM: Samozřejmě fotky použij, a za uvedení jména budu ráda:)
mellorn: Kdyby ti to ani doma nefungovalo, tak ti je můžu poslat mejlem.

JIM 13-09-2010 15:10

Quote:

Originally Posted by Czertice (Bericht 323770)
JIM: Samozřejmě fotky použij, a za uvedení jména budu ráda:)

OK díky.:)

-------------------------------------------------------------------------------------

Jinak k venčení příští víkend, ten mám trochu pracovně zabitej, ale možná zase neděle by mi mohla vyjít, když se zase někomu bude chtít.

Tyger 13-09-2010 17:00

ja v nedeli nemuzu, jsme na vystave a pak mam rozloucku s kamosem, odchazi na semestr do zahranici :(

Czertice 13-09-2010 17:52

Taky si s víkendem nejsem jistá, plánujeme jet na Hartlovu přednášku v Roudnici, ale ještě neni úplně jistý, jestli bude v sobotu nebo v neděli.

Co sobota 25. ?

JIM 13-09-2010 22:47

Tak to necháme na víkend za 14 dní.;)

Vlkodlak 14-09-2010 21:57

Trošku off topic, ale nechci zakládat zvláštní téma. Někdo venčení zítra odpoledne na Praze 4? (Ideálně Kamýk, ale to už bych asi chtěla moc). Netrvám jen na čsv, potřebuju akčního psa, se kterym bych vypustila obludu, neb se po 3 dnech v Praze začíná nudit, je nevykousaná a asi mě sežere. A v dešti je fakt problém sehnat psa, navíc akčního a ještě majitele ochotného ho zapůjčit k sadistickým hrám. Takže pokud byste někdo měl náladu na venčení, dejte vědět.

Tyger 14-09-2010 23:16

hmm, Praha 4 je docela blizko, jen nevim zda bych to stihla... :?

sdivokoukrvi 15-09-2010 08:16

Quote:

Originally Posted by Vlkodlak (Bericht 324097)
Trošku off topic, ale nechci zakládat zvláštní téma. Někdo venčení zítra odpoledne na Praze 4? (Ideálně Kamýk, ale to už bych asi chtěla moc). Netrvám jen na čsv, potřebuju akčního psa, se kterym bych vypustila obludu, neb se po 3 dnech v Praze začíná nudit, je nevykousaná a asi mě sežere. A v dešti je fakt problém sehnat psa, navíc akčního a ještě majitele ochotného ho zapůjčit k sadistickým hrám. Takže pokud byste někdo měl náladu na venčení, dejte vědět.

asi by to šlo, jen nevím kde to je:?

Czertice 15-09-2010 09:01

Kdyby to bylo brzké odpoledne, tak bych přijela, třeba od půl druhý, Poliklinika Modřany?

sdivokoukrvi 15-09-2010 09:05

Quote:

Originally Posted by Czertice (Bericht 324140)
Kdyby to bylo brzké odpoledne, tak bych přijela, třeba od půl druhý, Poliklinika Modřany?

tak na tohle můj orientační nesmysl nestačí:lol:

Czertice 15-09-2010 09:08

Tak nevim jestli zrovna já jsem někdo, kdo by měl ostatním něco říkat o orientačním smyslu, nicméně mapy.cz ti najdou zastávku: http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@[email protected]@z=15

a spojení najdeš tady: http://idos.dpp.cz/idos/ConnRes.aspx?date=15.9.2010&time=13%3a30&from=270| 1|28|0&to=1450|1|28|0&isdep=0&sp=0&alg=1&chn=7&dev =0&deval=250&mask=-116|-1&std=0|1&min=1|1&max=60|60&tt=pid&iehack=0#focu s

sdivokoukrvi 15-09-2010 09:12

Quote:

Originally Posted by Czertice (Bericht 324142)

tak spojení je pohoda, děkuji;-)

Czertice 15-09-2010 09:13

nz:) Jak se na to tváří Tyger a Vlkodlak?

sdivokoukrvi 15-09-2010 09:37

tak nakonec nemohu, díky dešti se mi přesouvá na zítřek, ze dneška jedna akce:(:cry:

JIM 15-09-2010 09:38

S mellorn jsme se předběžně dohodnuli na venčení navečer v Hostivaři, kdyby se chtěl někdo přidat.

Edit: Ve čtvrtek v 19:15 na zastávce Hostivařská.

Tyger 15-09-2010 10:23

ja bych dnes mohla az pozdeji, nekdy po 4-5hod. odpoledni, zitra nemohu

OT: dnes mne zas nasrali magori psickari, nechapu proc ma nekdo psa, kdyz nerozumi ani jeho zakladnim projevum, ze se chce treab hrat s jinym psem, jen ja pak vypadam jako magor, protoze si vlk zmysli ze mne v danu chvili neposlechne na povel ke mne ( a jeste dobre ze mi do ksichtu milej pan nevstrikne obranny sprej :evil:... joo a nebo typ "vemte si toho psa, muj jeste neni zaockovan! Kdyz vas neposloucha, nac s nim tady chodite." Ja nekteri lidi opravdu nechapu.... :?

JIM 15-09-2010 11:07

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 324177)
OT: dnes mne zas nasrali magori psickari, nechapu proc ma nekdo psa, kdyz nerozumi ani jeho zakladnim projevum, ze se chce treab hrat s jinym psem, jen ja pak vypadam jako magor, protoze si vlk zmysli ze mne v danu chvili neposlechne na povel ke mne ( a jeste dobre ze mi do ksichtu milej pan nevstrikne obranny sprej :evil:... joo a nebo typ "vemte si toho psa, muj jeste neni zaockovan! Kdyz vas neposloucha, nac s nim tady chodite." Ja nekteri lidi opravdu nechapu.... :?

To bude pořád, neboj zvykneš si, časem ti největší kreténi zjistí v kolik hodin chodíš venčit a budou se ti snažit vyhýbat.:)

Czertice 15-09-2010 11:53

Jako naše skorosousedka, která má krásnýho velikánskýho leonbergera. Rakša by se s ním ráda blíže seznámila, ovšem paní ho naprosto neovládá, na vycházky chodí tak, že leonek jde a paní vlaje za ním na flexi... a pouštět ho nechce, páč se prý bojí, že by jí vůbec neposlouchal (oprávněně) a už by ho znovu nechytila (ona fakt ne:). Takže ho venčí naprosto mimo hlavní venčící hodiny, aby nepotkali žádného psa a hlavně aby nedejbože nepotkali nás. To se klidně otočí čelem vzad, nebo aspoň přejde na opačnou stranu ulice:)

sdivokoukrvi 15-09-2010 11:59

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 324177)
ja bych dnes mohla az pozdeji, nekdy po 4-5hod. odpoledni, zitra nemohu

Hele v klidu. Já byla s Aničkou a Azíčkem v pondělí v zoo. Arya stále psům voní. A dem přes stromovku domů a najednou se k arya přihnal zlatej retrívr a naplácl se ji na zadek. Volala sem na pána aby si ho odvolal a nic, tak sem psa chytla za kšíry aby nemohl na arya a kšíry se v ruce rozepli. Pán se přiřítil, že sem nějaká kráva, co mu sahám na psa, ať jdu do prdele, že se přeci nemohlo nic stát. No já pěnila. Když už má psa na volno a mě obtěžuje tak snad něco dělám ne? příště budu na psy fakt hnusná. A už z dálky budu řvát, že pokud si ho nepřivolají tak dostane do držky mojí botou

mellorn 15-09-2010 14:53

ja prave odjakziva nesnasim vencit v parcich, o tom jsme se uz bavili a nedejboze ve spicce,protoze jsem trochu asocial a jsem taky ten typ,co radsi pujde vencit brzo rano nebo vecer a to jen s lidma a psama,ktery znam a kde se vim, ze kdyz se neco stane,tak si to vysvetlime a nebudeme z toho delat nejakou hysterii.dneska rano jsme potkali pani s tim uchrochtanym psem,ja jim rikam chroptici chyse,ale nevim,co je to za plemeno.je to samec a arwen si s nim chtela hrat,akorat me absolutne nevnimala a furt se za nim rvala,tak jsem ji dala sednout a kdyz se chtela zvednout za pani,tak jsem ji tu prdel primackla zpatky a pani na ni zacala sislat. a ze ten jeji pes taky neposloucha i kdyz na nej 10x vola,at jde k ni apod.
ale,kdyby mi haravici obtezoval pes,tak do nej pujdu i tvrde,at si nekdo zkusi mit reci,vetsinou jsou to chlapi,kterym je to jedno a mysli si,zes ni budes chodit kanalama nebo co.:evil:..to jsem se ale rozhohnila:lol:

sdivokoukrvi 15-09-2010 15:33

Quote:

Originally Posted by mellorn (Bericht 324259)
ja prave odjakziva nesnasim vencit v parcich, o tom jsme se uz bavili a nedejboze ve spicce,protoze jsem trochu asocial a jsem taky ten typ,co radsi pujde vencit brzo rano nebo vecer a to jen s lidma a psama,ktery znam a kde se vim, ze kdyz se neco stane,tak si to vysvetlime a nebudeme z toho delat nejakou hysterii.dneska rano jsme potkali pani s tim uchrochtanym psem,ja jim rikam chroptici chyse,ale nevim,co je to za plemeno.je to samec a arwen si s nim chtela hrat,akorat me absolutne nevnimala a furt se za nim rvala,tak jsem ji dala sednout a kdyz se chtela zvednout za pani,tak jsem ji tu prdel primackla zpatky a pani na ni zacala sislat. a ze ten jeji pes taky neposloucha i kdyz na nej 10x vola,at jde k ni apod.
ale,kdyby mi haravici obtezoval pes,tak do nej pujdu i tvrde,at si nekdo zkusi mit reci,vetsinou jsou to chlapi,kterym je to jedno a mysli si,zes ni budes chodit kanalama nebo co.:evil:..to jsem se ale rozhohnila:lol:

jo taky už mě nebaví chodit do parků ale když jdu do zoo stromovce se nevyhnu. Nechceš mi poslat na sebe telefon a domluvit se někdy na venčení? zajímalo by mě jak si arwen sedne s aryou( i když ta se furt ráda podřídí masochističtějším čubám:rock_3)

Vlkodlak 15-09-2010 17:25

Díky za návrhy, ikdyž dneska to bohužel teda koukám nějak nevyšlo, já navíc u netu až teď. Navíc mám podezření, že mi ta moje obluda začíná prvně hárat. Je unavenější, děsně přítulná, upovídaná a pořád se líže. Dneska jí je 11 měsíců.

Tyger 15-09-2010 20:00

ja bych si dala klidne zitra nejakou rychlovku , at se vlci vyblbnou, ale mam cas jenom do 5 odpoledne... navrhy?

btw. ja vim ze jsem magor kdyz poustim psa navolno a neposloucha i kdyz vim, ze je to psomil a s kazdym se chce jenom hrat... co se da delat, od ted na volno jen s masom v kapse a se stopkou na krku dokud nebude privolani 100 procentni (co nebude asi nikdy :?

sdivokoukrvi 15-09-2010 20:44

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 324323)
ja bych si dala klidne zitra nejakou rychlovku , at se vlci vyblbnou, ale mam cas jenom do 5 odpoledne... navrhy?

btw. ja vim ze jsem magor kdyz poustim psa navolno a neposloucha i kdyz vim, ze je to psomil a s kazdym se chce jenom hrat... co se da delat, od ted na volno jen s masom v kapse a se stopkou na krku dokud nebude privolani 100 procentni (co nebude asi nikdy :?

Jo tak stopku a maso používám bohužel vždy. A co šárka? arya Hayu uvítá. V 13h tam mám s někým sraz a pak máme časík, bude to tak na hoďku

Tyger 16-09-2010 10:17

jj, to by slo... ja pak mam vecer trenink a rda bych jej stihla... o 1 snad budu na veterine a pak napisu co a jak ;)

sdivokoukrvi 16-09-2010 10:26

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 324424)
jj, to by slo... ja pak mam vecer trenink a rda bych jej stihla... o 1 snad budu na veterine a pak napisu co a jak ;)

super šakalice se těší, má energie na rozdávání. Měsíc byla v klidu a furt chrněla, dneska tu máme kůlničku na dříví, takže hurá zas proběhnout ušatce

mellorn 16-09-2010 10:38

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 324269)
jo taky už mě nebaví chodit do parků ale když jdu do zoo stromovce se nevyhnu. Nechceš mi poslat na sebe telefon a domluvit se někdy na venčení? zajímalo by mě jak si arwen sedne s aryou( i když ta se furt ráda podřídí masochističtějším čubám:rock_3)

posilam cislo v PM.

Undertaker 16-09-2010 11:01

Tyger, to že je psomil opravdu jentak někomu nevysvětlíš a nemusí to tak bejt napořád. Stačí "jen" zamakat na tom přivolání a máte po problémech.;)

JIM 16-09-2010 16:34

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 324437)
...to že je psomil opravdu jentak někomu nevysvětlíš a nemusí to tak bejt napořád...

Já mám teda s Ravenem odvolání celkem dobrý, ale je fakt, že když jsme někde v místech kde mohou psi volně pobíhat a on se na někoho řítí, tak nemá moc cenu tvrdit, že je to jen deseti-měsíční štěňátko (zvlášť když už má skoro 72cm v kohoutku.) :) Každopádně odvolání je dost důležitá věc, alespoň pro mě, zvlášť pak když s ním chci chodit po městě "na volno".

Jinak připomínka, dnes v 19:15 sraz na zastávce Hostivařská, kdyby měl někdo zájem.

Tyger 16-09-2010 23:41

ja vim ze Hayaakim nemusi byt psomil naporad, ani s tim nepocitam (radeji cekam nejhorsi)... tak prave proto at sa vylita se psama ted, pokud vim, ze jim nic neudela...

Undertaker 17-09-2010 00:29

Jasně, ale chce to, aby lítal se psama, se kterýma jdete ven nebo který znáš. Já měl taky psa, kterej byl se psama OK, ale nechal jsem ho doběhnout k magorovi labradorovi, který neřešil štěně, fena, pes, prostě si našel zálibu v tom cokoliv servat a nikdo mu to nezakázal. Od té doby máš v ruce dospělého psa a dělej co umíš. Jen tě varuju, že lepší pracovat na přivolání než nemít jak psovi v této situaci pomoct. Nicméně už jsme OT;)

Czertice 24-09-2010 08:22

Nešli byste dneska někdo po obědě kolem Ladronky přes Hvězdu k Loretě? Jdu se podívat, jak to tam teď celý upravili, a Rakšu už dlouho nikdo nezakousnul:)

Tyger 27-09-2010 12:57

Kdy dáme nejake dalsi vlci stretko?:roll:

JIM 27-09-2010 14:13

Už jsem celkem zdráv, mohl bych dnes večer, případně až v neděli.

Tyger 27-09-2010 15:05

dnes vecer nemuzu ja, jsem mimo Prahu...

Czertice 27-09-2010 16:26

S Terkou jsme uvažovaly o zítřku, nemáte chuť se přidat? V neděli mně to láká, ale to máme cvičák, kterej jsem už dlouho neviděla:)

sdivokoukrvi 27-09-2010 18:55

Quote:

Originally Posted by Czertice (Bericht 327029)
S Terkou jsme uvažovaly o zítřku, nemáte chuť se přidat? V neděli mně to láká, ale to máme cvičák, kterej jsem už dlouho neviděla:)

mohu jen dopo, jdu s milanem na schůzku ohledně tvorby webovek, a hádám že tak v 15h musím z domu bez psa. Do parku hostivař psi prej nesmí

Tyger 28-09-2010 13:26

hmm, dnes asi ne... zitra? (29.9)

sdivokoukrvi 28-09-2010 14:27

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 327279)
hmm, dnes asi ne... zitra? (29.9)

v odpoledních hodinách budu jen ráda. Ráno mám už bohužel školu

Tyger 28-09-2010 15:40

mne skola zacina pristi tyden, odpoledne by to bylo fajn...
jen co kdybychom ted dali stretko nekde pobliz Opatova? :roll: návrhy?

Czertice 29-09-2010 09:33

Co třeba dát si sraz na zastávce Nad Rybníky a vzít to kolem rybníků přes kunratickej les třeba na zastávku Chodov?

Tyger 29-09-2010 09:35

zní lákavě... v kolik? třeba kolem 4?

Czertice 29-09-2010 09:52

Ve 4 mi to vyhovuje.

Tyger 29-09-2010 11:15

Tak ve 4 ;)

Tyger 02-10-2010 12:13

Taaakže se se zrůdičkou stěhujeme na opačný konec Prahy do Lehovce (jsme prostě kočovníci no) :lol: hned vedle Kyjskeho řybníka...
Kdy dáme vlčí meeting, posledně to moc nevyšlo, za co se Čertíku a Rakši moc omlouvám :? Jinak do Hostivařu nám i odtud jezdí ten samí bus co z Opatova, takže info pro majitelé Ravena - kdy se uvidíme?

BrunhoferovaV 02-10-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 328541)
Taaakže se se zrůdičkou stěhujeme na opačný konec Prahy do Lehovce (jsme prostě kočovníci no) :lol: hned vedle Kyjskeho řybníka...
Kdy dáme vlčí meeting, posledně to moc nevyšlo, za co se Čertíku a Rakši moc omlouvám :? Jinak do Hostivařu nám i odtud jezdí ten samí bus co z Opatova, takže info pro majitelé Ravena - kdy se uvidíme?

To budete mít za humny Kyjský cvičák :-) Já tam bývám pondělky, středy cca od pěti.

Tyger 02-10-2010 22:36

uz jen zjistit, kde ten cvicak je a mozna se nekdy ukazeme :lol: ale asi jen jako cumili :roll:

JIM 05-10-2010 15:38

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 328541)

Nadhoď nějaký termín...mě napadá třeba víkend...

Tyger 05-10-2010 15:54

jo, to by slo.. sobota ve 15hod. nekde? :roll:

Czertice 05-10-2010 16:24

Ty bláho, takovou dálku od nás, to si teda zacestujeme:) V sobotu bych se ráda přidala, nedali bychom si ten sraz o něco dřív? Třeba ve dvě?

Tyger 05-10-2010 21:07

no, my se jeste nedohodli kde se sejdeme, tak nevim zda a pro koho to bude dalka ;)

Tyger 08-10-2010 08:37

Tak co ta sobota, temer nikdo se nevyjadril... ja muzu v sobotu temer kdykoli, nejradeji ve 3, ale klidne i ve 2... jen uz nebudu na netu celej vikend kvuli stehovani, tak kdyz se dohodnete kde presne a kdy, pisnite mi nekdo sms... diky moc ;)

JIM 08-10-2010 11:37

No měl bych další nápad, jelikož mám doma nějaké granule, které nespotřebuji, řekl jsem si, že by nebyl špatný nápad darovat je do útulku, takže by jsme sraz mohli udělat někde v těchto končinách a následně vyrazit někam na procházku v okolí.

Tyger 08-10-2010 15:05

jooo, to bych brala, prazsky utulek jsem jeste nevidela (i kdyz se priznavam, ze utulky nemam moc rada, mne je tech hafanu tak desne lito :(

JIM 08-10-2010 17:01

Nemusíš jít ani dovnitř, jen počkat venku, tam ty psy jenom uslyšíš. Ale procházka by tam mohla bejt pěkná a psi klidně na volno.;)

Tyger 08-10-2010 17:37

tak mi pisni zitra co a jak, budu bez netu...;)

Czertice 08-10-2010 19:58

Muzu se k vam pridat? Kdy a kde je sraz?
Berou v utulku i advantix pipetu proti blecham?

Czertice 10-10-2010 10:19

Tu jsou fotky, byli jsme v Troji - krásná procházka, díky.

http://lh3.ggpht.com/_tQ-2Gi1kTk4/TL...0/IMG_4794.JPG

Mc Morrise jsem chtěla nafotit aby měl pěkný fotky k inzerátům, ale odmítli nám ho na focení půjčit, a na procházku taky, protože on se psy nemůže. Tak až někdy jindy bez psů...

Ale měli tam krásnou dalmatýnku, čévéček se nebála... nechete někdo? ;)

Adrian 10-10-2010 12:54

Vida. Naši psy tam byly sotva 2 hodiny a už měly v papírech luxusní fotky jak na obálku PPČ. Však taky byla slečna útulkářka pěkně zlobná z mého příchodu. Asi proto, že tam nezůstanou;).

Tyger 11-10-2010 13:04

tve fotky, Czertiku, jsou vzdy uzasne ;-)

JIM 11-10-2010 14:55

Taky děkuju za fotky, už jsem některé stačil zneužít. :)

Czertice 11-10-2010 16:15

Rádo se stalo. ;)

Quote:

Originally Posted by Adrian (Bericht 330279)
Vida. Naši psy tam byly sotva 2 hodiny a už měly v papírech luxusní fotky jak na obálku PPČ. Však taky byla slečna útulkářka pěkně zlobná z mého příchodu. Asi proto, že tam nezůstanou;).

Já mám dojem, že jsem něco slyšela o tom, že tam Tvoji psíci mají permanentku:) Slečny útulkářky ani na nás nebyly moc milé, ale jejich práce by asi ze mně taky neudělala optimistu lidumila:(

Adrian 11-10-2010 20:39

Zatím tam byli jen jednou, ale jen v červenci a srpnu jsem dík agilním pejskařům odháněl Městskou od svých mufíků asi 4x:roll:. Teď už raději necháváme psy odložené v autě a taky jsem si nechal natisknout důležitě se tvářící ceduli.

Obávám se, že práce v útulku přitahuje určitý typ lidí, spíš než že by je to deformovalo až tam. Když dělám práci kterou mám rád tak se přece nebudu tvářit kysele na každou podanou ruku.

JIM 12-10-2010 09:42

Quote:

Originally Posted by Adrian (Bericht 330537)
...Obávám se, že práce v útulku přitahuje určitý typ lidí, spíš než že by je to deformovalo až tam. Když dělám práci kterou mám rád tak se přece nebudu tvářit kysele na každou podanou ruku.

Souhlas, záleží na koho narazíš, stejně jako u všech profesí, i v Troji narazíš na milé osoby.;)

Tyger 21-10-2010 23:14

Taaaak, kdy dáme nejbližší zraz? Nebo lépe, kde a kdy? :p
Vím, že Hloubětín je pro mnohé asi ne příliš lákavé místo (pro některé docela odruky), ale máme tady odtud kousek hezké veeelké zelené místečko na vlčí hrátky mezi Hostavicemi a Černým Mostem... Kdo má chuť se přidat v sobotu nebo neděli kolem 2-3 hodiny odpolední?

Czertice 21-10-2010 23:39

Jájájá se chci přidat, jenže Rakša hárá a asi jí to jen tak nepřejde:) Takže vlčí hrátky si dáma dopřeje až to bude bezpečný.
Do tý doby se máme na pozoru především před hlavním ořešským impregnátorem, který už má podhrabávání se za háravkama dost zmáklý. Kdyby to byl aspoň psí fešák, ale ono je to takový malý chundelatý a vzteklý... :cry:

BrunhoferovaV 22-10-2010 08:45

Procházka

Ahoj, já se budu v neděli cca po desáté vyskytovat u Šárky. Nejdřív v kempu Džbán, kde předám morče a pak bych ráda holky vylítala v těch končinách.

RadeKKK 22-10-2010 10:37

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 333094)
Taaaak, kdy dáme nejbližší zraz? Nebo lépe, kde a kdy? :p
Vím, že Hloubětín je pro mnohé asi ne příliš lákavé místo (pro některé docela odruky), ale máme tady odtud kousek hezké veeelké zelené místečko na vlčí hrátky mezi Hostavicemi a Černým Mostem... Kdo má chuť se přidat v sobotu nebo neděli kolem 2-3 hodiny odpolední?

a co třeba někde úplně jinde, třeba někdy na Mácháči?

JIM 22-10-2010 11:47

Sobotu mám volnou až do večera, případně neděle mi vyhovuje od těch 14hod. Na Lehovec se mi moc nechce, ale klidně bych dojel, nebo pokud padnou jiné návrhy, i ta Šárka nezní špatně.

sdivokoukrvi 22-10-2010 12:09

Quote:

Originally Posted by BrunhoferovaV (Bericht 333116)
Ahoj, já se budu v neděli cca po desáté vyskytovat u Šárky. Nejdřív v kempu Džbán, kde předám morče a pak bych ráda holky vylítala v těch končinách.

Tak mi máme prodloužený klidová režim, do neděle nám přidal meloxydil, takže někdy příště

Tyger 22-10-2010 21:08

no pro mne je zas ta sarka tedko docela od ruky, a nemam ani tolik casu :? musim se tedko hodne ucit...

Czertice 03-12-2010 09:46

Co tuhle neděli, nešli byste? Třeba do Šárky, ale klidně i jinam.

BrunhoferovaV 03-12-2010 11:36

Venčení

Ahoj, od kolika by jsi to cca viděla? A budeš brát I Konynu?

Tyger 03-12-2010 12:33

aaach, proc je sarka tak daleko?! :( v nedeli by to asi zalezalo kdy, cekam navstevu

Czertice 03-12-2010 17:39

Kony nechám doma.
Mě je vcelku jedno kde to bude, ale bylo by dobrý za světla.

Bára 03-12-2010 20:08

Mně Šárka nevadí, taky bych šla, ale v neděli právě taky návštěva, tak vyvářím :-(( A stmívá se zatraceně brzo

All times are GMT +2. The time now is 04:24.