![]() |
Quote:
Ja jak widać nie śpię :) |
Quote:
|
Dobra... Piszcie, jak wyniki z Katowic... :)
Bo polska ekipa w Nitrze poszalała i pozwolę sobie wspomnieć: Lu wczoraj zwycięstwo młodzieży, BOB oraz... Bis 1 ras narodowych. :) Resz wczoraj drugi, ale za to dzisiaj na europejskiej CzW... zw. młodzieży. ;) |
My zaszaleliśmy ;-)
Baldur Braterstwo Wilczaków -ocena wybitnie obiecująca,lokata I,BOB Baby i w rezultacie ............ BIS BABY :happy:happy:happy:happy |
Bravoooooooooooooooooooooooooooo :klatsch:happy:happy:happy. Wyśmienity strat i to na jakiej wystawie .
|
Gratulujemy jeszcze raz!!!! :happyCieszę się bardzo, że Baldur fajnie się zachowywał i że się spodobał. I po co było nie spać w nocy???
Pozdrowienia dla właścicielki i mizianka dla malucha :cool3. |
Mały Baldur był świetnie prowadzony i tu wielkie brawa:p
Na bisach jak słyszeliście jakąś wariatkę, to byłam JA:p kibicowałam tak głośno naszym, że mój mąż, to w krzesło się chował:p Ja poślizgałam sukami na ringu i to dosłownie, bo wbiłam sobie do głowy, że dywany są dla mnie, nie dla psów, więc one się ślizgały, a ja się pięknie na tych dywanach prezentowałam. Normalnie tak pięknie, że Chantalka dzięki mnie pokonała rywalki zdobywając złoty medal, CWC rozpoczynający jej dorosły CHAMPIONAT. Nooo a potem tak pięknie pobiegłam, że i Unka………. (no cóż kamerzysta filmował nie ten tyłek;), bo to nie Unka tylko ja znaczyłam teren, bo akurat zobaczyłam samczyka:p- nooo znowu tak się pokazałam, że to dzięki mnie Unka wygrała klasę, że to dzięki mnie zdobyła CACIB i dzięki mnie zdobyła BOBA, no taka jestem skromna, że musiałam się tym podzielić. P.S. Dziękuję za doping, obróżkę zgubiłam:( mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale ja na wystawach naprawdę jestem w innym świecie... Dziękuję za prezentację maluszka, wiemy, że wszystko mamy ok. teraz musicie się trochę pomordować jak ja kiedyś:) Ranyyyy Bies, to Bies nie zawiodłam się jest piękny i niesamowicie kochany - świetny charakter i ma niezłą RUDĄ - ha! Fajna ta Wasza ekipa:p P.S. Dla tych co nie wiedzieli, to Unka ma cieczkę i znaczyła teren przed samczykiem:) Dla mnie najpiękniej zaprezentowanym psem była siostra Chantalki i to wiele głosów potwierdzało:) Jefa - to było świetne - brawo, brawo! Dziękuję Ci za wzięcie Chantki na ring, to dla niej zupełnie coś nowego, a teraz widzę, że jakbyście się znały dłużej, to biegała by z Tobą równie pięknie:) My na finałach nic, znów prześladowały mnie zielone trampki, co za koleś druga wystawa w roku i znów on - ja to chyba jakiś protest napiszę, bo oczywiście pudło zaliczył. |
Wielkie brawa dla Baldura za świetny debiut:klatschno i oczywiście gratulacje dla Unki:klatsch:)
|
oooo, to gratulacje dla Baldura za BISa :p!!!!jakoś tego nie ogarnąłem zupełnie
|
GRATULACJE WIELKIE dla zwycięzców i tych BOB-owych i tych w poszczególnych klasach! :):) A największe dla debiutantów!:)
Pochwalcie się wynikami szczegółowymi, nie bądźcie tacy, pochwalcie się:rock_3:rock_3 |
Już się pogubiłam kto co wygrał (nigdy nie byłam w tym mocna;) ), więc gratuluję wszystkim bez wyjątku! Po prostu cieszę się Waszą radością :)
PS Graba, co tak enigmatycznie piszesz??? Czytam i czytam, i jak nic wychodzi mi, że kamerzysta miał jakiś problem z cieczką, czy to możliwe? ;) |
To się nie ma co chwialić, Wondera była bezkonkurencyjna od początku - jedyna w klasie8) A więc pośrednia wygrana i CWC. Z opisu się dowiedziałem, że m.in. ma "suczy wyraz,..., dobre ciało,...., niedojrzała klatka piersiowa,....":p to pierwsze i ostatnie urzekło mnie najbardziej :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Wielkie gratulacje dla wszystkich!!! Baldur słodziak ,cukiereczek oczarował mnie i nie tylko mnie:rock_3:rock_3:rock_3.Galicyjskie siostry też ładnie się pokazały :cool3 Zira przełamała sie isuper pokazała ząbki,natomiast Czakram nie miała ochoty powąchać sędziego:(.Gratulujemy siostrze:klatsch:klatsch:klatschZirze!!! padam na uśmiech ,choć warto było socjal pociągowy super halowy równierz Spodek opuściłyśmy o 17.30 ipociągiem go home:p:evil_lol.Chba za moment zejdę...Spiderka
|
Jesteśmy padnięci ze zmęczenia, ale:
- było to super doświadczenie, chociaz wyczerpujące fizycznie. Niezly socjal dla wszystkich - mnie bylo bardzo milo przegrac z Celebem, który jest bardzo ładnym i spokojnym psem ( poza tym już z wystawowym obyciem, nie tak jak my, wieśniaki), mającym do tego naprawdę sympatyczną właścicielkę. Dziękuję Ori :) Nie wiem jakie odczucia miał Bies, ale chyba luzik, chłopaki nie skakały sobie do gardeł, wymieniły nawet buziaki ;-) - ja dowartościowałam się patrząc na zachowanie mojego psiura. Wygląd nie mnie oceniać, nie znam się na tym ani nie jestem obiektywna. Ale zachowywał się jak na swój i mój pierwszy raz naprawdę spokojnie, i z tego się cieszę najbardziej :) |
Aha, niektóre suczki przepraszamy za nieobyczajne zachowania :oops:
Chłopak zaczyna dojrzewać :evil: i hormony mu chyba na mózg padają |
Gratulacje dla Wszystkich obecnych,
ja będę szczera kibicowałam "moim" pannom, i tak naprawdę ktokolwiek w tej klasie by wygrał, byłabym zadowolona. Dumna jestem że Cymbarka tak pięknie sie pokazała i tym razem siostrze na nosie zagrała, choć pewna jestem że na innej wystawie pewnie nie raz jeszcze będą się zmieniać miejscami. Oby tak dalej dziewczyny, Ola, Magda DZIĘKUJĘ :) |
Madziu podzięowania należą się Tobie!!!!Kto w końcu nas wprowadza w świat wystaw??? Grzecznie za rączkę, jak dziecko we mgle:shock:,
|
Gratki gratki :) spotkanie po wystawie bylo jakies?
|
Gratulacje dla wszystkich!!!!
Wystawa pierwsza klasa choć sędziowanie ekspresowe :twisted: Baldur świetny i wcale nie taki nieśmiały jak Mistrali opisywała :P Preścik jak na tak małego szczyla super się zachował, więc jestem mega mega dumna z niej i z początkującego handlera - Marchenckiego ;) Bies - na żywo... jeszcze piękniejszy niż na fotkach, no mowę mi odebrało :shock: i charakter miodzio, otwarty, kontaktowy, boski facet ;) Scylla wymiotła w klasie młodzieży i na BIS Junior 4 lokata ;) Gratulacje!!!!! Kalinka jak to Kalinka, zawsze sama w klasie, więc nic specjalnego ;) Ale jak widziałam nie tylko ona łysa :rock_3 Uni i Chantka jak zawsze wymiotły konkurencję, czyli nie pozostały dłużne Lu!!! Siostry C Srdcervac - gratulacje!!!!! wszystkie jesteście boskie, a Sexi po prostu cudo, tak się Preścikowi dawać zagryzać ;) W konsekwencji kalinka nie zjadła żadnej suczki, baa... nawet się wąchała i jakby trochę bawiła z towarzystwem - tylko początki były trudne ;) Więc jeszcze raz. GRATULACJE!!!!!! Warto było jechać na wystawę, żeby Was wszystkich spotkać i poznać tych "nowych"!!! ;) Nota bene, sędzia ekspresowy, ale całkiem sympatyczny - dowiedziałam się, że suka wygląda jak szczeniak i jest prawdziwym psem pracującym - w to mi graj ;) |
Dostaliśmy taki opis:suczy wyraz,dobra głowa,szyja ,łopatki ,kl.piersiowa,zad i osadzony ogon.Dobra sierść dobrze się rusza.Wybitnie obiecująca:happy.Chyba dobrze jest????Pozdrooo Spiderka
|
Powiedziałabym że jest... wybitnie obiecująco ;)
|
Jest Bardzo, Bardzo dobrze :) wręcz Wybitnie ;)
|
Gratulacje dla wszystkich wygranych!!!!!:klatsch
|
Quote:
Quote:
Faktycznie bylo wesolo :D Ja ze swojej strony gratuluje wszystkim, ale przede wszystkim naszej "malej" Scylli :D No i oczywiscie siostrom Bru 8) Rodzina przede wszystkim ;-) |
Dziewczyny ,dziękuję!Mnie najbardziej cieszy że poprawiłyśmy bieganie:pA z prywatnych spraw to po socjalu pociągowym Czakram sama wskoczyła do auta !!! a z tym mamy kłopoty oby tak zostało:klatsch Jeszcze muszę zaznaczyć że była z nami Zuzia (córa 6 l) Kurcze SOCJAL to miałam ja!!!! Jestem zadowolona...A dzisiaj mamy drugie święto bo mój pan Mąż w tym samym czasie obronił swoje kolejne studia podyplomowe:sooo_hapyWięc otwieramy dobre wino i świętujemy!!!!Za wszystkie CSV ,ich właścicieli :beer. No i koniec szkoły!!!!!!!! Spiderka
|
Padam na twarz, niewiele napisze, bo już majaczę ;) Była rewelka, zaskoczyła mnie moja sucz, powąchała sędziego niemal zanim wyciągnął rękę :D Szkoda, że dwie sunie nie mogą dostać pierwszego miejsca :( W naszym przypadku z Czako to chyba kwestia indywidualnego gustu sędziego. One są takie podobne! ... poza niektórymi różnicami ;P
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRANYCH!!!! Scylka szybko się zmyła, a chciałam pogratulować, więc czynię to teraz. Baldurek jest przekochany, wszyscy go macali, miziali i niuniali ;) Focie z socjalu wrzucę niebawem w temacie galicyjskich :) Ps. Graba..... nie wybaczę :twisted: :P ;) |
Składamy gratulacje, widzę, że wesoło rozpoczęty sezon:) żałujemy jedynie, że "najlepsza partia" w polskiej populacji zajęła 2 miesjce (tak, tak, ściskaliśmy łapy za Biesa!), ale to nic, jeszcze chłopak pozamiata!
|
Dzięki wszystkim za miły dzień. Bies to w końcu bies;) musi mieć kosmate myśli.:twisted: Szczególne dzięki dla Sexy za wymęczenie Presty a tym samym gwarancję spokojnego wieczoru. :P Co do mojego wystawiania Presty, to ja się nie znam. ;) Próbowałem małpować to co robili poprzednicy.;) Z czasem może się nauczymy. Poziom wystawiania jaki prezentują nasze Mamusie jest odległą przyszłością. Prędzej czy później trzeba będzie dorównać, bo przecież nie mamy wyjścia.:twisted:;-) Tak czy inaczej duma mnie rozpiera, że jedynym stresem Presty było 'z kim nowym się teraz pobawić?' 8) Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia!
|
Gratuluję wszystkim i dziękuje za gratulacje :grins Szczególnie dziękuje Madzi i Oli, bez których chyba nie wytrzymałabym oczekiwania na finały :lol: Zresztą wszyscy byli tak sympatyczni i otwarci że po prostu już nie mogę się doczekać kolejnej wystawy i tym samym koljnego spotkanka :Rose Wystawa niesamowicie pomogła Baldurowi z jego nieśmiałością i dystansem do ludzi, po paru godzinach każdy mógł już go miziać i głaskać i w ogóle zrobił się z niego inny pies :cool: Wszystkim, którzy kibicowali na finałach dziękuje, krzyki była słychać że ho ho :lol: Oczywiście największy socal Baldur zawdzięcza Zuzi :cool:, która głaskała go po łapkach, trzymała jak prawdziwa mała przyszła właścicielka wilczaka i upewniała się czy Baldurowi niczego nie brakuje :lol: Baldur jest niepocieszony że nie ma już towarzystwa Zuzi :nonono2 My mamy bardzo ładny opis, sędzi powiedział że Baldur ''ma naprawdę ładne ciało,bardzo ładny ruch i tylko musi przebywać z ludźmi'' ;-). Co do finału to wciąż jestem w lekkim szoku :lol: Gdy sędzina wybrała nas do czwórki pomyślałam ''Baldur będzie miał co najmniej czwarte miejsce, wow'', a potem jak powoli sędzina dobierała psom lokaty i w końcu wybrała Baldiego na pierwsze to po prostu :stupido :daysmile Sędzina podeszła do ''pudła'', zatrzymała się przy nas i przy onku, który zajął drugie i powiedziała że decyzja między tymi dwoma psami była ciężka ale ''postanowiła uhonorować Baldura bo dziś rzadko na wystawach widzi się tak piękny egzemplarz wilczaka i że Baldur ma naprawdę piękne uszy'' :oops::cool3 myślałam że na tym pudle zemdleję :lol: Pierwsza wystawa Baldiego = super socjal, super nowe znajomości, super atmosfera i super wygrana. Dziękuje Danielowi za tego małego szczyla i pani Bożenie, która dopingowała nas telefonicznie razem z tatą Maxem :gent
|
Czy można prosić o szczegółowe wyniki :)
No i gratki dla wszystkich !!!!!!!!! |
No, na prawdę wielkie gratulacje dla Baldurka! :) Poszalał chłopak i to na starcie:)! Mistrali, a kto Was w finałach sędziował?
Quote:
|
Quote:
|
Z zaspania zapomniałem wczoraj napisać najważniejsze. Gratulacje dla zwycięzców, szczególne dla Baldura!!!:)
Quote:
|
My również wszystkim gratulujemy i bardzo serdecznie podzrawiamy. Cieszymy się, że mogliśmy Was poznać. Dla Larsa i dla mnie był to niesamowity socjal (ciekawe dla kogo większy:) ).
Najbardziej jesteśmy zadowoleni ze spotkania z mamusią bo to dla niej tam przyjechaliśmy, tak samo jak ona dla nas tylko że Uni nie marnuje czasu i doskonale umiała powiązać przyjemne z pożytecznym :) Jeszcze raz gratulujemy. |
Gratulacje dla tych co na pudle i dla calej reszty Wilczakowej:cool3 no i szczegolne dla naszego synusia Biesia:sweetCyberM
Mam tylko madzieje ze bedzie nam dane spotkac Was na jakiejs wystawie. Czekamy niecierpliwie na foto-relacje z wystawy:rock_3 |
Quote:
To może Nowy Dwór za 3 tygodnie, będziemy razem z Biesem :) |
Quote:
A swoją drogą sssmok Scylla super - podobna do siostrzyczki, że ho ho (mam na myśli Sung). Pozdrawiam również przewodników Scylli:)! |
Baldur po wystawie zrobił się taki pewny siebie (to chyba przez ten pucharek :evil_lol) że po wyjściu ze spodka zaczął zaczepiać Zirę i Czakram. Szczególnie spodobał mu się ogon Ziry :twisted: Dostało się też jakiemuś biednemu chartowi, który akurat szedł w tę samą stronę :lol:
|
Quote:
Oceniała nas sędzina Barbara Brandys :) |
Quote:
Dziękujemy za gratulacje, miło było Was wszystkich poznać i spotkać Wasze świetne psy :). Ogromne wrażenie zrobił na mnie Bies. Jest piękny. Gratulacje dla Baldura i wszystkich pozostałych. Mamy kilka fotek Baldura na podium. Mistrali podaj maila to wyślemy. :) |
Quote:
|
Quote:
|
My również gratulujemy i dziękujemy za spotkanie :)
Aszczur niestety nie pokazała się od najlepszej strony, ale cóż, w końcu też mam wredną sukę :D Baldurek się super wyrabia :) Śmigał dzielnie pomimo braku Tamlnia :) Ogólnie maluchy bardzo dzielne nawet w takich ekstremalnych warunkach :) Witek porobił parę fotek, średnich jakościowo, ale i tak wrzucę jak doczekam się normalnego internetu, bo ten ma całą masę limitów... |
Quote:
Dawno się tak nie uśmiałam :lol::roflmao:roflmao Ale dziekuje za komplementy pod jego adresem, przekażę w przerwie między świńskim uchem a wołowym penisem :p |
Anula, no co tu dużo mówić... zakochaliśmy się w Biesie ;)
|
Quote:
|
Widzę, że wynikami się już pochwalono, tak więc OGROMNE GRATULACJE dla wszystkich, a zwłaszcza debiutujących! :happy
|
PSY:
Klasa baby: BALDUR Braterstwo Wilczaków - wyb. ob., 1., Best Baby, BIS 1 Baby LARSON Dar Wilka - wyb. ob., 2. Klasa młodzieży: BIES Welkoscyrz - V2 CELEB Jantarowa Wataha - V1, Zwycięzca Młodzieży Klasa pośrednia: WAŻNIAK Cwany Wilk - ? Klasa championów: CVAKO od Starkej - V1, CWC, CACIB, Zwycięzca DECLAN Wilk z Polskiego Dworu - V2, res. CACIB CZAMBOR z Vlciho Dubu - V3 Klasa weteranów: AMBER WOLF z Peronówki - V1, Najlepszy Weteran SUKI: Klasa baby: X-TROVERTIDA PRESTA Atropa Bella Donna - wyb. ob., 1. Klasa szczeniąt: CYMBARKA Galicyjski Wilk - wyb ob. 1, Najlepsze Szczenię CZAKRAM Galicyjski Wilk - wyb.ob. 2 Klasa młodzieży: CADETTE Jntarowa Wataha - V3 CELTHIEN Jantarowa Wataha - V4 CALL ME SEXI Srdcervac - V2 SCYLLA SELARIS Gorthan - V1, Zwycięztwo Młodzieży, Najlepszy Junior, BIS 4 JUNIOR WERWA Cwany Wilk - nieobecna (chyba) Klasa pośrednia: WONDERFULL WOLF Eden Severu - V1, CWC Klasa otwarta: ASTARTE Lupus Ardor - V2 BEA Jantarowa Wataha - ? CRYING PRINCESS CHANTAL Srdcervac - V1, CWC DACRE Wilk z Polskiego Dworu - VD4 DORREN Wilk z Polsoego Dworu - V3 Klasa użytkowa: K-LEE VORNJA z Peronówki - V1, CWC Klasa championów: CIRI Wilk z Polskiego Dworu - V2, res. CACIB GINGER Dakmat - V3 JADIEL z Peronówki - V4 UNI od Uhoste - V1, CWC, CACIB, Zwycięzca, BOB Proszę o uzupełnienie lub poprawienie wyników ;) |
A ja poproszę zdjęcia. :roll:
|
Ja tez byłam pod wrażeniem "dojrzałości" socjalnej maluchów. Było widac, ze są troszku przebodźcowane, ale i tak wykazywały wielki hart ducha:)) I oczywiscie graty dla Baldurka - to było prawdziwe wejście smoka:)
Ideologicznie to ja wystaw nie lubię, mają dla mnie jedynie wymiar towarzyski :) Tak więc, dziękuje wszystkim za fajne spotkanie:) |
Wybaczcie, że dopiero teraz ale... Wielkie gratulacje dla wszystkich (no i szczególnie dla Baldurka :D)!!! Widzę, że sama śmietanka brała udział :p
|
|
u nas podróżuje się podobnie :)
http://img535.imageshack.us/img535/9669/89037837.th.jpg |
Quote:
|
No, w końcu to siostry ;)
|
Quote:
|
No szkoda, bo wreszcie Biesa bym zobaczyla...
Ale moze towarzysko wpadniecie jednak z psem? :rock_3 |
Quote:
na glupote nie ma lekarstwa, niestety |
Moim skromnym zdaniem popełniasz niewybaczalny grzech:twisted:
Dawno nie było takiego psa i zbrodnią jest go ukrywać! Proszę się poprawić i zrobić tę uprzejmość "widzom", aby mogli obejrzeć naprawdę pięknego samca o świetnym charakterze. |
Quote:
|
Quote:
Wiesz Gaga - zarejestrowalam psiura na stronie zkwp w legionowie dawno temu, ale dopiero teraz sobie uswiadomilam, ze rejestracja nie równa sie zgloszenie... Bywam mentalną blondynką czasem niestety :cry:, co wynika z rozkojarzenia i braku praktyki. Ale trudno - na wystawie najwiekszy fun jest chyba poza ringiem wsrod znajomych i nieznajomych psów. I tego będziemy się trzymać na otarcie łez;-) |
Quote:
Spokojnie wprowadzisz, nawet na papiery suki, nie sprawdzają, za to świadectwo szczepienia (książeczkę/paszport) zabierz. I bawcie się dobrze ;) |
Quote:
|
A ja sobie czekam:roll::roll: i czekam:roll::roll: .....na jakies fotki z wystawy:evil::evil::evil:
|
Quote:
|
Quote:
Moja Aga robiła, ale okazało się, że z ostrością bardzo kiepsko wyszło i na zdjęciach są... plamy 8) Na stronie Eli widziałem ładne fotki |
Wklejam parę zdjęć Baldura, które udało mi się zdobyć :)
http://i55.tinypic.com/73048l.jpg http://i52.tinypic.com/2a0gt92.jpg http://i54.tinypic.com/vfvzh5.jpg |
Małe jest piękne:cool3
|
Trochę Grześkowych filmików
http://www.youtube.com/user/gstelmachowski#p/u A TU fotki kogoś (nie wiem czyje) https://picasaweb.google.com/1084171...87011467144850 |
|
All times are GMT +2. The time now is 21:46. |