Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Mwpr katowice 18-20.03 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=16884)

Z LASÓW LOTHLORIEN 20-03-2011 02:27

Quote:

Originally Posted by Spider (Bericht 367254)
:.A ja chyba nie zasnę z wrażenia.Spiderka

Ja jak widać nie śpię :)

Mistrali 20-03-2011 03:56

Quote:

Originally Posted by Z LASÓW LOTHLORIEN (Bericht 367302)
Ja jak widać nie śpię :)

Jest już 2:44 a ja także nie śpię :lol: Jutro ( a właściwie dzisiaj ) będę się chyba czołgała po tym ringu :lol: Ale co zrobić jak sen nie nadchodzi :lookaround

Louve 20-03-2011 19:33

Dobra... Piszcie, jak wyniki z Katowic... :)
Bo polska ekipa w Nitrze poszalała i pozwolę sobie wspomnieć:
Lu wczoraj zwycięstwo młodzieży, BOB oraz... Bis 1 ras narodowych. :)
Resz wczoraj drugi, ale za to dzisiaj na europejskiej CzW... zw. młodzieży. ;)

Mistrali 20-03-2011 20:17

My zaszaleliśmy ;-)
Baldur Braterstwo Wilczaków -ocena wybitnie obiecująca,lokata I,BOB Baby

i w rezultacie ............
BIS BABY
:happy:happy:happy:happy

DanielZ 20-03-2011 20:27

Bravoooooooooooooooooooooooooooo :klatsch:happy:happy:happy. Wyśmienity strat i to na jakiej wystawie .

konek 20-03-2011 20:36

Gratulujemy jeszcze raz!!!! :happyCieszę się bardzo, że Baldur fajnie się zachowywał i że się spodobał. I po co było nie spać w nocy???
Pozdrowienia dla właścicielki i mizianka dla malucha :cool3.

GRABA 20-03-2011 21:28

Mały Baldur był świetnie prowadzony i tu wielkie brawa:p
Na bisach jak słyszeliście jakąś wariatkę, to byłam JA:p kibicowałam tak głośno naszym, że mój mąż, to w krzesło się chował:p

Ja poślizgałam sukami na ringu i to dosłownie, bo wbiłam sobie do głowy, że dywany są dla mnie, nie dla psów, więc one się ślizgały, a ja się pięknie na tych dywanach prezentowałam. Normalnie tak pięknie, że Chantalka dzięki mnie pokonała rywalki zdobywając złoty medal, CWC rozpoczynający jej dorosły CHAMPIONAT. Nooo a potem tak pięknie pobiegłam, że i Unka………. (no cóż kamerzysta filmował nie ten tyłek;), bo to nie Unka tylko ja znaczyłam teren, bo akurat zobaczyłam samczyka:p- nooo znowu tak się pokazałam, że to dzięki mnie Unka wygrała klasę, że to dzięki mnie zdobyła CACIB i dzięki mnie zdobyła BOBA, no taka jestem skromna, że musiałam się tym podzielić.

P.S. Dziękuję za doping, obróżkę zgubiłam:( mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale ja na wystawach naprawdę jestem w innym świecie...
Dziękuję za prezentację maluszka, wiemy, że wszystko mamy ok. teraz musicie się trochę pomordować jak ja kiedyś:)
Ranyyyy Bies, to Bies nie zawiodłam się jest piękny i niesamowicie kochany - świetny charakter i ma niezłą RUDĄ - ha! Fajna ta Wasza ekipa:p
P.S. Dla tych co nie wiedzieli, to Unka ma cieczkę i znaczyła teren przed samczykiem:)

Dla mnie najpiękniej zaprezentowanym psem była siostra Chantalki i to wiele głosów potwierdzało:) Jefa - to było świetne - brawo, brawo!
Dziękuję Ci za wzięcie Chantki na ring, to dla niej zupełnie coś nowego,
a teraz widzę, że jakbyście się znały dłużej, to biegała by z Tobą równie pięknie:)
My na finałach nic, znów prześladowały mnie zielone trampki, co za koleś druga wystawa w roku i znów on - ja to chyba jakiś protest napiszę, bo oczywiście pudło zaliczył.

jacekjg 20-03-2011 21:45

Wielkie brawa dla Baldura za świetny debiut:klatschno i oczywiście gratulacje dla Unki:klatsch:)

Wonderfull Wolf ES 20-03-2011 21:55

oooo, to gratulacje dla Baldura za BISa :p!!!!jakoś tego nie ogarnąłem zupełnie

Bajka 20-03-2011 21:58

GRATULACJE WIELKIE dla zwycięzców i tych BOB-owych i tych w poszczególnych klasach! :):) A największe dla debiutantów!:)

Pochwalcie się wynikami szczegółowymi, nie bądźcie tacy, pochwalcie się:rock_3:rock_3

Rona 20-03-2011 21:58

Już się pogubiłam kto co wygrał (nigdy nie byłam w tym mocna;) ), więc gratuluję wszystkim bez wyjątku! Po prostu cieszę się Waszą radością :)

PS Graba, co tak enigmatycznie piszesz??? Czytam i czytam, i jak nic wychodzi mi, że kamerzysta miał jakiś problem z cieczką, czy to możliwe? ;)

Wonderfull Wolf ES 20-03-2011 22:02

To się nie ma co chwialić, Wondera była bezkonkurencyjna od początku - jedyna w klasie8) A więc pośrednia wygrana i CWC. Z opisu się dowiedziałem, że m.in. ma "suczy wyraz,..., dobre ciało,...., niedojrzała klatka piersiowa,....":p to pierwsze i ostatnie urzekło mnie najbardziej :)

jacekjg 20-03-2011 22:07

Quote:

Originally Posted by Louve (Bericht 367384)
Dobra... Piszcie, jak wyniki z Katowic... :)
Bo polska ekipa w Nitrze poszalała i pozwolę sobie wspomnieć:
Lu wczoraj zwycięstwo młodzieży, BOB oraz... Bis 1 ras narodowych. :)
Resz wczoraj drugi, ale za to dzisiaj na europejskiej CzW... zw. młodzieży. ;)

Dla Was dziewczyny również wielkie brawa:klatsch:klatsch:klatsch

Rona 20-03-2011 22:07

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 367428)
"suczy wyraz,..., dobre ciało,...., niedojrzała klatka piersiowa,....":p to pierwsze i ostatnie urzekło mnie najbardziej :)

:lol::lol::lol::lol: Dobre! Zachwycające! Uwielbiam takie opisy!

Spider 20-03-2011 22:18

Wielkie gratulacje dla wszystkich!!! Baldur słodziak ,cukiereczek oczarował mnie i nie tylko mnie:rock_3:rock_3:rock_3.Galicyjskie siostry też ładnie się pokazały :cool3 Zira przełamała sie isuper pokazała ząbki,natomiast Czakram nie miała ochoty powąchać sędziego:(.Gratulujemy siostrze:klatsch:klatsch:klatschZirze!!! padam na uśmiech ,choć warto było socjal pociągowy super halowy równierz Spodek opuściłyśmy o 17.30 ipociągiem go home:p:evil_lol.Chba za moment zejdę...Spiderka

anula 20-03-2011 22:18

Jesteśmy padnięci ze zmęczenia, ale:

- było to super doświadczenie, chociaz wyczerpujące fizycznie. Niezly socjal dla wszystkich

- mnie bylo bardzo milo przegrac z Celebem, który jest bardzo ładnym i spokojnym psem ( poza tym już z wystawowym obyciem, nie tak jak my, wieśniaki), mającym do tego naprawdę sympatyczną właścicielkę. Dziękuję Ori :)
Nie wiem jakie odczucia miał Bies, ale chyba luzik, chłopaki nie skakały sobie do gardeł, wymieniły nawet buziaki ;-)

- ja dowartościowałam się patrząc na zachowanie mojego psiura. Wygląd nie mnie oceniać, nie znam się na tym ani nie jestem obiektywna. Ale zachowywał się jak na swój i mój pierwszy raz naprawdę spokojnie, i z tego się cieszę najbardziej :)

anula 20-03-2011 22:21

Aha, niektóre suczki przepraszamy za nieobyczajne zachowania :oops:
Chłopak zaczyna dojrzewać :evil: i hormony mu chyba na mózg padają

Galicja 20-03-2011 22:24

Gratulacje dla Wszystkich obecnych,
ja będę szczera kibicowałam "moim" pannom, i tak naprawdę ktokolwiek w tej klasie by wygrał, byłabym zadowolona. Dumna jestem że Cymbarka tak pięknie sie pokazała i tym razem siostrze na nosie zagrała, choć pewna jestem że na innej wystawie pewnie nie raz jeszcze będą się zmieniać miejscami. Oby tak dalej dziewczyny, Ola, Magda DZIĘKUJĘ :)

Spider 20-03-2011 22:32

Madziu podzięowania należą się Tobie!!!!Kto w końcu nas wprowadza w świat wystaw??? Grzecznie za rączkę, jak dziecko we mgle:shock:,

Narvana 20-03-2011 22:41

Gratki gratki :) spotkanie po wystawie bylo jakies?

Gia 20-03-2011 22:47

Gratulacje dla wszystkich!!!!
Wystawa pierwsza klasa choć sędziowanie ekspresowe :twisted:
Baldur świetny i wcale nie taki nieśmiały jak Mistrali opisywała :P
Preścik jak na tak małego szczyla super się zachował, więc jestem mega mega dumna z niej i z początkującego handlera - Marchenckiego ;)
Bies - na żywo... jeszcze piękniejszy niż na fotkach, no mowę mi odebrało :shock: i charakter miodzio, otwarty, kontaktowy, boski facet ;)
Scylla wymiotła w klasie młodzieży i na BIS Junior 4 lokata ;) Gratulacje!!!!!
Kalinka jak to Kalinka, zawsze sama w klasie, więc nic specjalnego ;) Ale jak widziałam nie tylko ona łysa :rock_3
Uni i Chantka jak zawsze wymiotły konkurencję, czyli nie pozostały dłużne Lu!!!
Siostry C Srdcervac - gratulacje!!!!! wszystkie jesteście boskie, a Sexi po prostu cudo, tak się Preścikowi dawać zagryzać ;)
W konsekwencji kalinka nie zjadła żadnej suczki, baa... nawet się wąchała i jakby trochę bawiła z towarzystwem - tylko początki były trudne ;)

Więc jeszcze raz. GRATULACJE!!!!!! Warto było jechać na wystawę, żeby Was wszystkich spotkać i poznać tych "nowych"!!! ;)

Nota bene, sędzia ekspresowy, ale całkiem sympatyczny - dowiedziałam się, że suka wygląda jak szczeniak i jest prawdziwym psem pracującym - w to mi graj ;)

Spider 20-03-2011 23:09

Dostaliśmy taki opis:suczy wyraz,dobra głowa,szyja ,łopatki ,kl.piersiowa,zad i osadzony ogon.Dobra sierść dobrze się rusza.Wybitnie obiecująca:happy.Chyba dobrze jest????Pozdrooo Spiderka

Gia 20-03-2011 23:09

Powiedziałabym że jest... wybitnie obiecująco ;)

Galicja 20-03-2011 23:10

Jest Bardzo, Bardzo dobrze :) wręcz Wybitnie ;)

konek 20-03-2011 23:13

Gratulacje dla wszystkich wygranych!!!!!:klatsch

sssmok 20-03-2011 23:25

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 367428)
niedojrzała klatka piersiowa,....":p

Ze niby zielona??? :twisted:

Quote:

Originally Posted by Spider (Bericht 367463)
Dobra sierść dobrze się rusza.

A tu ewenement - ruchoma siersc, no no no... :twisted:

Faktycznie bylo wesolo :D

Ja ze swojej strony gratuluje wszystkim, ale przede wszystkim naszej "malej" Scylli :D No i oczywiscie siostrom Bru 8)
Rodzina przede wszystkim ;-)

Spider 20-03-2011 23:31

Dziewczyny ,dziękuję!Mnie najbardziej cieszy że poprawiłyśmy bieganie:pA z prywatnych spraw to po socjalu pociągowym Czakram sama wskoczyła do auta !!! a z tym mamy kłopoty oby tak zostało:klatsch Jeszcze muszę zaznaczyć że była z nami Zuzia (córa 6 l) Kurcze SOCJAL to miałam ja!!!! Jestem zadowolona...A dzisiaj mamy drugie święto bo mój pan Mąż w tym samym czasie obronił swoje kolejne studia podyplomowe:sooo_hapyWięc otwieramy dobre wino i świętujemy!!!!Za wszystkie CSV ,ich właścicieli :beer. No i koniec szkoły!!!!!!!! Spiderka

Z LASÓW LOTHLORIEN 21-03-2011 00:11

Padam na twarz, niewiele napisze, bo już majaczę ;) Była rewelka, zaskoczyła mnie moja sucz, powąchała sędziego niemal zanim wyciągnął rękę :D Szkoda, że dwie sunie nie mogą dostać pierwszego miejsca :( W naszym przypadku z Czako to chyba kwestia indywidualnego gustu sędziego. One są takie podobne! ... poza niektórymi różnicami ;P

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRANYCH!!!! Scylka szybko się zmyła, a chciałam pogratulować, więc czynię to teraz.

Baldurek jest przekochany, wszyscy go macali, miziali i niuniali ;)

Focie z socjalu wrzucę niebawem w temacie galicyjskich :)

Ps. Graba..... nie wybaczę :twisted: :P ;)

Gaga 21-03-2011 00:15

Składamy gratulacje, widzę, że wesoło rozpoczęty sezon:) żałujemy jedynie, że "najlepsza partia" w polskiej populacji zajęła 2 miesjce (tak, tak, ściskaliśmy łapy za Biesa!), ale to nic, jeszcze chłopak pozamiata!

marchencki 21-03-2011 00:52

Dzięki wszystkim za miły dzień. Bies to w końcu bies;) musi mieć kosmate myśli.:twisted: Szczególne dzięki dla Sexy za wymęczenie Presty a tym samym gwarancję spokojnego wieczoru. :P Co do mojego wystawiania Presty, to ja się nie znam. ;) Próbowałem małpować to co robili poprzednicy.;) Z czasem może się nauczymy. Poziom wystawiania jaki prezentują nasze Mamusie jest odległą przyszłością. Prędzej czy później trzeba będzie dorównać, bo przecież nie mamy wyjścia.:twisted:;-) Tak czy inaczej duma mnie rozpiera, że jedynym stresem Presty było 'z kim nowym się teraz pobawić?' 8) Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia!

Mistrali 21-03-2011 02:03

Gratuluję wszystkim i dziękuje za gratulacje :grins Szczególnie dziękuje Madzi i Oli, bez których chyba nie wytrzymałabym oczekiwania na finały :lol: Zresztą wszyscy byli tak sympatyczni i otwarci że po prostu już nie mogę się doczekać kolejnej wystawy i tym samym koljnego spotkanka :Rose Wystawa niesamowicie pomogła Baldurowi z jego nieśmiałością i dystansem do ludzi, po paru godzinach każdy mógł już go miziać i głaskać i w ogóle zrobił się z niego inny pies :cool: Wszystkim, którzy kibicowali na finałach dziękuje, krzyki była słychać że ho ho :lol: Oczywiście największy socal Baldur zawdzięcza Zuzi :cool:, która głaskała go po łapkach, trzymała jak prawdziwa mała przyszła właścicielka wilczaka i upewniała się czy Baldurowi niczego nie brakuje :lol: Baldur jest niepocieszony że nie ma już towarzystwa Zuzi :nonono2 My mamy bardzo ładny opis, sędzi powiedział że Baldur ''ma naprawdę ładne ciało,bardzo ładny ruch i tylko musi przebywać z ludźmi'' ;-). Co do finału to wciąż jestem w lekkim szoku :lol: Gdy sędzina wybrała nas do czwórki pomyślałam ''Baldur będzie miał co najmniej czwarte miejsce, wow'', a potem jak powoli sędzina dobierała psom lokaty i w końcu wybrała Baldiego na pierwsze to po prostu :stupido :daysmile Sędzina podeszła do ''pudła'', zatrzymała się przy nas i przy onku, który zajął drugie i powiedziała że decyzja między tymi dwoma psami była ciężka ale ''postanowiła uhonorować Baldura bo dziś rzadko na wystawach widzi się tak piękny egzemplarz wilczaka i że Baldur ma naprawdę piękne uszy'' :oops::cool3 myślałam że na tym pudle zemdleję :lol: Pierwsza wystawa Baldiego = super socjal, super nowe znajomości, super atmosfera i super wygrana. Dziękuje Danielowi za tego małego szczyla i pani Bożenie, która dopingowała nas telefonicznie razem z tatą Maxem :gent

szasztin 21-03-2011 09:39

Czy można prosić o szczegółowe wyniki :)

No i gratki dla wszystkich !!!!!!!!!

Bajka 21-03-2011 09:41

No, na prawdę wielkie gratulacje dla Baldurka! :) Poszalał chłopak i to na starcie:)! Mistrali, a kto Was w finałach sędziował?

Quote:

Originally Posted by marchencki
Poziom wystawiania jaki prezentują nasze Mamusie jest odległą przyszłością. Prędzej czy później trzeba będzie dorównać, bo przecież nie mamy wyjścia.

hihihi, marchencki, no Wy to nie macie wyjścia już kompletnie - poziom wystawiania jaki prezentuje Wasza mamusia, jest odległy dla wielu nie tylko w wilczakach ;) To jak Kalinka współpracuje z Gią w ringu to jest na prawdę super sprawa! :):)

Gaga 21-03-2011 09:47

Quote:

Originally Posted by marchencki (Bericht 367504)
Tak czy inaczej duma mnie rozpiera, że jedynym stresem Presty było 'z kim nowym się teraz pobawić?' 8)

Gratulacje właśnie za to, może wreszcie idzie nowa jakość w rasie? :)

marchencki 21-03-2011 11:09

Z zaspania zapomniałem wczoraj napisać najważniejsze. Gratulacje dla zwycięzców, szczególne dla Baldura!!!:)

Quote:

Gratulacje właśnie za to, może wreszcie idzie nowa jakość w rasie? :)
Mam szczerą nadzieję, że to prawda. :)

Gipson 21-03-2011 12:42

My również wszystkim gratulujemy i bardzo serdecznie podzrawiamy. Cieszymy się, że mogliśmy Was poznać. Dla Larsa i dla mnie był to niesamowity socjal (ciekawe dla kogo większy:) ).
Najbardziej jesteśmy zadowoleni ze spotkania z mamusią bo to dla niej tam przyjechaliśmy, tak samo jak ona dla nas tylko że Uni nie marnuje czasu i doskonale umiała powiązać przyjemne z pożytecznym :)

Jeszcze raz gratulujemy.

DORA 21-03-2011 15:39

Gratulacje dla tych co na pudle i dla calej reszty Wilczakowej:cool3 no i szczegolne dla naszego synusia Biesia:sweetCyberM
Mam tylko madzieje ze bedzie nam dane spotkac Was na jakiejs wystawie.
Czekamy niecierpliwie na foto-relacje z wystawy:rock_3

Gipson 21-03-2011 16:01

Quote:

Originally Posted by DORA (Bericht 367591)
Gratulacje dla tych co na pudle i dla calej reszty Wilczakowej:cool3 no i szczegolne dla naszego synusia Biesia:sweetCyberM
Mam tylko madzieje ze bedzie nam dane spotkac Was na jakiejs wystawie.
Czekamy niecierpliwie na foto-relacje z wystawy:rock_3

To może Nowy Dwór za 3 tygodnie, będziemy razem z Biesem :)

Wonderfull Wolf ES 21-03-2011 16:20

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 367473)
Ze niby zielona??? :twisted:

Mnie nie pytaj, sam nie wiem :) wydaje mi się, że to ma jakiś związek z "suchością", że łapy ma blisko siebie w sensie, że za bardzo. On jest sędzią i on zna wzorzec, dopuszczam do siebie myśl, że Wondera może mieć niedojrzałą klatkę cokolwiek autor miał na myśli :)

A swoją drogą sssmok Scylla super - podobna do siostrzyczki, że ho ho (mam na myśli Sung). Pozdrawiam również przewodników Scylli:)!

Mistrali 21-03-2011 16:29

Baldur po wystawie zrobił się taki pewny siebie (to chyba przez ten pucharek :evil_lol) że po wyjściu ze spodka zaczął zaczepiać Zirę i Czakram. Szczególnie spodobał mu się ogon Ziry :twisted: Dostało się też jakiemuś biednemu chartowi, który akurat szedł w tę samą stronę :lol:

Mistrali 21-03-2011 16:35

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 367519)
No, na prawdę wielkie gratulacje dla Baldurka! :) Poszalał chłopak i to na starcie:)! Mistrali, a kto Was w finałach sędziował ?

Jeszcze raz wszystkim dziękuje :gent
Oceniała nas sędzina Barbara Brandys :)

Agni 21-03-2011 17:29

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 367618)
A swoją drogą sssmok Scylla super - podobna do siostrzyczki, że ho ho (mam na myśli Sung). Pozdrawiam również przewodników Scylli:)!

Dziękujemy i również pozdrawiamy :)

Dziękujemy za gratulacje, miło było Was wszystkich poznać i spotkać Wasze świetne psy :). Ogromne wrażenie zrobił na mnie Bies. Jest piękny. Gratulacje dla Baldura i wszystkich pozostałych. Mamy kilka fotek Baldura na podium. Mistrali podaj maila to wyślemy. :)

Bajka 21-03-2011 17:50

Quote:

Originally Posted by Agni (Bericht 367645)
Ogromne wrażenie zrobił na mnie Bies. Jest piękny.

Ja żałuję, że mnie nie było własnie z tego powodu m. in., że mnie zobaczenie Biesa na żywo ominęło:( Anula, pokazujcie częściej Waszego gentlemana!!!!!Co go tak szczędzicie światu;)

Mistrali 21-03-2011 18:02

Quote:

Originally Posted by Agni (Bericht 367645)
Dziękujemy i również pozdrawiamy :)

Dziękujemy za gratulacje, miło było Was wszystkich poznać i spotkać Wasze świetne psy :). Ogromne wrażenie zrobił na mnie Bies. Jest piękny. Gratulacje dla Baldura i wszystkich pozostałych. Mamy kilka fotek Baldura na podium. Mistrali podaj maila to wyślemy. :)

Dzięki :grins Już się nie mogę doczekać zdjęć :) Mój mail to [email protected]

Witek 21-03-2011 18:18

My również gratulujemy i dziękujemy za spotkanie :)
Aszczur niestety nie pokazała się od najlepszej strony, ale cóż, w końcu też mam wredną sukę :D

Baldurek się super wyrabia :) Śmigał dzielnie pomimo braku Tamlnia :) Ogólnie maluchy bardzo dzielne nawet w takich ekstremalnych warunkach :)

Witek porobił parę fotek, średnich jakościowo, ale i tak wrzucę jak doczekam się normalnego internetu, bo ten ma całą masę limitów...

anula 21-03-2011 19:26

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 367649)
Ja żałuję, że mnie nie było własnie z tego powodu m. in., że mnie zobaczenie Biesa na żywo ominęło:( Anula, pokazujcie częściej Waszego gentlemana!!!!!Co go tak szczędzicie światu;)

Gentleman Bies :shock:
Dawno się tak nie uśmiałam :lol::roflmao:roflmao
Ale dziekuje za komplementy pod jego adresem, przekażę w przerwie między świńskim uchem a wołowym penisem :p

Gia 21-03-2011 20:30

Anula, no co tu dużo mówić... zakochaliśmy się w Biesie ;)

Bajka 21-03-2011 20:47

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 367670)
Gentleman Bies :shock:
Dawno się tak nie uśmiałam :lol::roflmao:roflmao
Ale dziekuje za komplementy pod jego adresem, przekażę w przerwie między świńskim uchem a wołowym penisem :p

Tylko,żeby się chłopak nie zakrztusił przy jedzeniu z wrażenia ;);)

Louve 21-03-2011 20:56

Widzę, że wynikami się już pochwalono, tak więc OGROMNE GRATULACJE dla wszystkich, a zwłaszcza debiutujących! :happy

Gia 21-03-2011 21:24

PSY:
Klasa baby:
BALDUR Braterstwo Wilczaków - wyb. ob., 1., Best Baby, BIS 1 Baby
LARSON Dar Wilka - wyb. ob., 2.
Klasa młodzieży:
BIES Welkoscyrz - V2
CELEB Jantarowa Wataha - V1, Zwycięzca Młodzieży
Klasa pośrednia:
WAŻNIAK Cwany Wilk - ?
Klasa championów:
CVAKO od Starkej - V1, CWC, CACIB, Zwycięzca
DECLAN Wilk z Polskiego Dworu - V2, res. CACIB
CZAMBOR z Vlciho Dubu - V3
Klasa weteranów:
AMBER WOLF z Peronówki - V1, Najlepszy Weteran

SUKI:
Klasa baby:
X-TROVERTIDA PRESTA Atropa Bella Donna - wyb. ob., 1.
Klasa szczeniąt:
CYMBARKA Galicyjski Wilk - wyb ob. 1, Najlepsze Szczenię
CZAKRAM Galicyjski Wilk - wyb.ob. 2
Klasa młodzieży:
CADETTE Jntarowa Wataha - V3
CELTHIEN Jantarowa Wataha - V4
CALL ME SEXI Srdcervac - V2
SCYLLA SELARIS Gorthan - V1, Zwycięztwo Młodzieży, Najlepszy Junior, BIS 4 JUNIOR
WERWA Cwany Wilk - nieobecna (chyba)
Klasa pośrednia:
WONDERFULL WOLF Eden Severu - V1, CWC
Klasa otwarta:
ASTARTE Lupus Ardor - V2
BEA Jantarowa Wataha - ?
CRYING PRINCESS CHANTAL Srdcervac - V1, CWC
DACRE Wilk z Polskiego Dworu - VD4
DORREN Wilk z Polsoego Dworu - V3
Klasa użytkowa:
K-LEE VORNJA z Peronówki - V1, CWC
Klasa championów:
CIRI Wilk z Polskiego Dworu - V2, res. CACIB
GINGER Dakmat - V3
JADIEL z Peronówki - V4
UNI od Uhoste - V1, CWC, CACIB, Zwycięzca, BOB

Proszę o uzupełnienie lub poprawienie wyników ;)

Z LASÓW LOTHLORIEN 21-03-2011 23:28

A ja poproszę zdjęcia. :roll:

atah 22-03-2011 16:35

Ja tez byłam pod wrażeniem "dojrzałości" socjalnej maluchów. Było widac, ze są troszku przebodźcowane, ale i tak wykazywały wielki hart ducha:)) I oczywiscie graty dla Baldurka - to było prawdziwe wejście smoka:)
Ideologicznie to ja wystaw nie lubię, mają dla mnie jedynie wymiar towarzyski :) Tak więc, dziękuje wszystkim za fajne spotkanie:)

Karina 23-03-2011 22:39

Wybaczcie, że dopiero teraz ale... Wielkie gratulacje dla wszystkich (no i szczególnie dla Baldurka :D)!!! Widzę, że sama śmietanka brała udział :p

Z LASÓW LOTHLORIEN 24-03-2011 00:36

A tak się jedzie na wystawę :P

http://x.garnek.pl/ga3190/4aa36aac4f...3/13905925.jpg

Puma* 24-03-2011 01:37

u nas podróżuje się podobnie :)
http://img535.imageshack.us/img535/9669/89037837.th.jpg

Galicja 24-03-2011 22:46

Quote:

Originally Posted by Z LASÓW LOTHLORIEN (Bericht 368384)

jakie one są podobne....zwłaszcza jak śpią ;)

Z LASÓW LOTHLORIEN 25-03-2011 02:23

No, w końcu to siostry ;)

anula 25-03-2011 14:30

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 367608)
To może Nowy Dwór za 3 tygodnie, będziemy razem z Biesem :)

No wyglada na to, ze jestem blondynką, i przegapiłam termin zgłoszeń... ale pojawimy się towarzysko najwyżej bez psa, a potem w Łodzi :) nic straconego

sssmok 25-03-2011 14:51

No szkoda, bo wreszcie Biesa bym zobaczyla...
Ale moze towarzysko wpadniecie jednak z psem? :rock_3

anula 25-03-2011 16:25

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 368680)
No szkoda, bo wreszcie Biesa bym zobaczyla...
Ale moze towarzysko wpadniecie jednak z psem? :rock_3

Jak mi Pawel albo Marcin poda zgloszenie przez plot, to chetnie, bo z niezgloszonym psem mnie nie wpuszcza :)
na glupote nie ma lekarstwa, niestety

Gaga 25-03-2011 19:12

Moim skromnym zdaniem popełniasz niewybaczalny grzech:twisted:
Dawno nie było takiego psa i zbrodnią jest go ukrywać!
Proszę się poprawić i zrobić tę uprzejmość "widzom", aby mogli obejrzeć naprawdę pięknego samca o świetnym charakterze.

Wonderfull Wolf ES 25-03-2011 19:21

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 368706)
Jak mi Pawel albo Marcin poda zgloszenie przez plot, to chetnie, bo z niezgloszonym psem mnie nie wpuszcza :)
na glupote nie ma lekarstwa, niestety

Luzik, problemu nie widzę ;)

anula 25-03-2011 19:25

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 368743)
Moim skromnym zdaniem popełniasz niewybaczalny grzech:twisted:
Dawno nie było takiego psa i zbrodnią jest go ukrywać!
Proszę się poprawić i zrobić tę uprzejmość "widzom", aby mogli obejrzeć naprawdę pięknego samca o świetnym charakterze.

Postaram się być, może mi się uda przemycić Biesa jako Larsa albo Wondere :shock: i będziemy w charakterze widzów.
Wiesz Gaga - zarejestrowalam psiura na stronie zkwp w legionowie dawno temu, ale dopiero teraz sobie uswiadomilam, ze rejestracja nie równa sie zgloszenie...
Bywam mentalną blondynką czasem niestety :cry:, co wynika z rozkojarzenia i braku praktyki.
Ale trudno - na wystawie najwiekszy fun jest chyba poza ringiem wsrod znajomych i nieznajomych psów. I tego będziemy się trzymać na otarcie łez;-)

Gaga 25-03-2011 19:36

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 368746)
Postaram się być, może mi się uda przemycić Biesa jako Larsa albo Wondere :shock: i będziemy w charakterze widzów.
Wiesz Gaga - zarejestrowalam psiura na stronie zkwp w legionowie dawno temu, ale dopiero teraz sobie uswiadomilam, ze rejestracja nie równa sie zgloszenie...
Bywam mentalną blondynką czasem niestety :cry:, co wynika z rozkojarzenia i braku praktyki.
Ale trudno - na wystawie najwiekszy fun jest chyba poza ringiem wsrod znajomych i nieznajomych psów. I tego będziemy się trzymać na otarcie łez;-)

Spokojnie wprowadzisz, nawet na papiery suki, nie sprawdzają, za to świadectwo szczepienia (książeczkę/paszport) zabierz.
I bawcie się dobrze ;)

anula 25-03-2011 19:50

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 368748)
Spokojnie wprowadzisz, nawet na papiery suki, nie sprawdzają, za to świadectwo szczepienia (książeczkę/paszport) zabierz.
I bawcie się dobrze ;)

Wiem, w zeszlym roku w W-wie wchodziliśmy jako Sexy. nie patrzyli na nic, tylko, żeby papiery byly odpowiednie

DORA 25-03-2011 21:50

A ja sobie czekam:roll::roll: i czekam:roll::roll: .....na jakies fotki z wystawy:evil::evil::evil:

anula 25-03-2011 21:59

Quote:

Originally Posted by DORA (Bericht 368779)
A ja sobie czekam:roll::roll: i czekam:roll::roll: .....na jakies fotki z wystawy:evil::evil::evil:

Ja tam nie wiem, inni robili :roll:

Wonderfull Wolf ES 25-03-2011 22:36

Quote:

Originally Posted by DORA (Bericht 368779)

Moja Aga robiła, ale okazało się, że z ostrością bardzo kiepsko wyszło i na zdjęciach są... plamy 8) Na stronie Eli widziałem ładne fotki

Mistrali 28-03-2011 18:46

Wklejam parę zdjęć Baldura, które udało mi się zdobyć :)

http://i55.tinypic.com/73048l.jpg

http://i52.tinypic.com/2a0gt92.jpg

http://i54.tinypic.com/vfvzh5.jpg

DORA 28-03-2011 19:07

Małe jest piękne:cool3

GRABA 29-03-2011 17:06

Trochę Grześkowych filmików

http://www.youtube.com/user/gstelmachowski#p/u

A TU fotki kogoś (nie wiem czyje)
https://picasaweb.google.com/1084171...87011467144850

psia.tv 05-04-2011 13:17

Zapraszam na fotorelację z niedzieli :)

http://psia.tv/galeria-88-cacib-kato...0-03-2011.html

All times are GMT +2. The time now is 21:46.