![]() |
łŁoranyyyyy! A ja myslalam ze wilczaki od Was sa dobrze wychowane :shock:
Znaczy nie szarpia, nie gryza, nie kradna, nie wydzieraja..... A tu wyglada, ze male CYmbalki trzeba przechrzcic na male Czorty :mrgreen: Oj biedni my, biedni..... na co mysmy sie zdecydowali :stupido W tej sytaucji moze jednak rozwaze rozlozenie odpowiedzialnosci na czesc spoleczenstwa :mrgreen: |
A maja dopiero 3 tygodnie!
toz to bestie wyrosna 8) no to Gaga dostanie za swoje :twisted: :P dobrze jej dobrze jej... :wink: jak nie chce sie dzielic to niech MA!!! |
:harhar
|
własnie oglądam filmiki z nory wilków;) ale potwory po prostu szok!!:))))))))) Margo czym Wy jes tam karmicie?;)
|
Hmm
Na bank nie amerykanskimi kurczakami bo Margo mowila ze juz ze sprzedazy wyszly :D Wiec takie jak Bolo to juz nie beda :twisted: |
Quote:
|
Od soboty Ali spi juz u mnie - nic dziwnego, bo banda ma juz ostre kly i karminie ich do przyjemnych nie malezy... ;) Wczoraj zafundowalismy Mlodym przeprowadzke - zamiast przyjemnej "nory" maja teraz zagrode dla szczeniat i wybieg na pokoj. :P Wiec jeszcze chwile potrawa zanim zainstalujemy ponownie kamera.... :?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jak długo zazwyczaj suka karmi szczeniaki? Czy sama je odstawia, czy też małe mają coraz mniejszą ochotę na jej mleko? Quote:
Najbardziej podoba mi sie fotka leżącego Balroga obok małej Callisto.... :) Życzę wam dużo siły i energii na najbliższe tygodnie :cheesy: |
Quote:
Czy nikt oprcz mnie tego nie widzi?????? Nikt nie wspolczuje?? Nie martwi sie ??:ghost_2 |
Quote:
Secundo: ja tam Ali rozumiem, bo swego czasu zostawiłam 4- miesięczne niemowlę z tatusiem i ku zgrozie całej rodziny na całe 2 dni pojechałam do Zakpanego się wyspać :twisted: A mały nie dość, że przeżył to jeszcze przestał urządzać nam białe noce.... :D Tertio: Nie martw się o cymbałki, one nie dadzą sie zagłodzić, widziałaś na filmach jak potrafią walczyć o swoje? |
Alez zaufania to ja mam bezgarniczne! Naprawde ! Tylko sie martwie....potem maluch przyjedzie i nie wyrobie na miche :D
Bedzie sie tulil do Gigi zeby sie ogrzac, latal za wszystkimi w poszukiwaniu towarzystwa i w ogole.... Jednym slowem bedzie sobie odbijal za te noce poniewierki i samotnosci :mrgreen: |
Quote:
A podejrzewam, ze w nocy tulą się do siebie nawzajem, słodkie wilcze kuleczki.... :wolfie |
Gaga jedz z odsiecza!
Twoj maly synek na betonie, na deszczu, bez mamy... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Generalnie mowi sie, ze suka rozpoczyna odstawianie w momencie, gdy male zaczynaja same jesc. I to ona zaczyna przestawianie, bo znasz wilczaki - sa takimi oportunistami, ze pilyby mleko do 4 roku zycia, byleby nie trzeba bylo pracowac na jedzenie... :twisted: Quote:
Quote:
Quote:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...3/DSCF0047.JPG Quote:
Quote:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...3/DSCF0029.JPG tego: http://www.zperonowki.com/pics/galle...3/DSCF0015.JPG a moze tego: http://www.zperonowki.com/pics/galle...3/DSCF0041.JPG czy tez tego: http://www.zperonowki.com/pics/galle...3/DSCF0005.JPG Rzeczywiscie mysla wylacznie o ogrzaniu sie i o BLISKIM towarzystwie... ;) Quote:
|
Quote:
Taki maly piekny szczeniaczek ( :twisted: ) juz dominuje nad Bolem! :mrgreen: :twisted: |
|
Hej Margo ale przecież na tych wszytkich fotach to ten sam szczeniak! :twisted: :wink:
Zdjęcie z Barlogiem super :lol: |
Quote:
|
Sorry z Bolem. Mieszają mi się imiona :oops: :oops: :oops:
|
Quote:
Jak mozesz! :x :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
A oto....
http://www.zperonowki.com/pics/galle...3/DSCF0038.JPG http://www.zperonowki.com/pics/galle...3/DSCF0037.JPG .....haker :mrgreen: Pierwsze zdjecie super pokazuje jak Bolo uczy Callisto hakerowania :D |
Quote:
|
Ale jaką Bolek ma minę... Widać coś mu się nie podoba :twisted: Może szczeniak nie łapie, o co mu chodzi? :mrgreen:
|
A to drugie zdjecie :)
Callisto tam gdzies sie patrzy w takim skupieniu Tam na bank byl Bolek i go sluchala! :mrgreen: |
Quote:
Quote:
|
Margo, a jaki charakterek ma Camio, bo przyznam sie skrycie, że mnie oczarował podstępnie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Dzis mialam niezly ubaw, bo male lataja po pokoju i poluja na psy. Czasem uda sie im trafic na mame, ale czesciej zaliczaja wtope, czym doporowadzaja do zalamania nerwowego Jolke, Boltona i Balroga. Narazie ich jedynym ratunkiem sa kanapy, bo tam Male nie wskocza. Ale niedlugo... ;) Dzisiaj przesadzily tez u Belki. Ta tak sie zapedzila w obronie przed maluchami, ktore chcialy sie do niej dorwac w poszukiwaniu mleka, ze z rozpedu poodczepiala tez szczeniaki, ktore pily mleko u Ali. Oj, trzeba bylo widziec wyraz pyska Ali, gdy to zobaczyla....
|
Quote:
|
Quote:
|
hm... zwierzaki już wielkie!!! takie młode, a.... hmmmm
|
Quote:
Cheitan sie moze wybija albo raczej bedzie wybijal ale na hardcore sie nie pisalam - nie ta lista zyczen :D Margo! Wy specjalnie aranzujecie sytauacje, zeby wyszlo ze Cheitanek jest ten najbardziej lobuziakowaty..ale ja sie nie dam podpuscic .... Iprosze sobie smichow-chichow nie urzadzac z powaznej sprawy :wink: |
No Gaga ja tam Ci nie polecam najwiekszego rozrabiaki!
i jeszcze pierwszy z miotu! olaboga co to bedzie :wink: |
Quote:
|
Giga?? ja myślę, że raczej jego szalona Pani :twisted: :mrgreen:
|
Quote:
Jak widzisz - wzor cnot :wink: |
Quote:
|
Quote:
Oj bedzie sie dzialo :mrgreen: |
Quote:
|
:Help_2 Terrorysci i politycy na forum! :help
|
:mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
Tu: Quote:
|
Cymbałki są kapitalne. Jak zobaczyłam to zdjęcie to przyszła mi na myśl rewia z Moulin Rouge :D
A który to z nich odstaje i 'krzywo macha nózką'? http://www.zperonowki.com/pics/galle...5-01-21-12.JPG |
Margo i Przemek pojechali po puchary championow na Slowacje (wystawa)...jak wroca pewnie powiedza :wink:
a mnie zachwycilo to zdjecie powinni zrobic z tego logo hodowli i przemianowac na "Z Rzymskiej Peronowki" :mrgreen:http://www.zperonowki.com/pics/galle...5-01-25-01.JPG |
Quote:
|
Quote:
Wczoraj wchodzę, do pokoju i słyszę, że w TV mówią coś o wilczakach. Rzuciłam się oglądać, ale okazało się, że to dotyczyło nagrody dla aktora Pawła Wilczaka :mrgreen: Powinien chyba zostać honorowym członkiem Klubu CzW jesli tylko takowy powstanie? :D |
Quote:
Wiesz, ja cale zycie chce psa SAMCA a jakos tak los sie uparl ze zawsze mam suke;-) Nie powiem zebym nie doceniala- o nie! Ale w koncu bede miala psa. Nareszcie;-)) A Pawel Wilczak kiedys moze zostanie honorowym czlonkiem klubu CzW w Polsce..jak taki oczywiscie powstanie :) |
jak się nazywa ten wielki, brązowy zwierzak, którego najlepiej widać? moze cerber...? uswiadomcie proszę!!:)))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
A propos, czy ktoś może wie czy /kiedy u suk występuje klimakterium? |
Quote:
Quote:
Nie licz na to :twisted: |
Margo!Przemek! Jak maluchy zniosly rozstanie z tak duza czescia stada?
Czy jak wrociliscie to sie ucieszyly? |
HA! A ja bylam widzialam sciskalam i calowalam :mrgreen: HA!
i mam swoje zdjecia :twisted: |
Quote:
A dasz? :puppy_dog_eyes Prosze :puppy_dog_eyes |
HA! sa tylko moje :wink:
ach te Cheitanek... |
Quote:
proszeeee.na maila...... :Rose |
nie bede pisac bo jeszcze go nie wezmiesz :wink: :twisted:
|
pro-si-my!!!
pro-si-my!!!! pro-si-my!!! GAGA POMÓŻ!!! :wink: |
Quote:
|
ok, relacja i zdjecia beda wieczorem :cheesy:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Obiecalam i jest, zdazylam przed polnoca :mrgreen:
http://www.jantarowa.wataha.wolfdog.org/CYM05.jpg To mina Amberka na widok szczeniaczkow :lol: wiecej wiecie gdzie szukac A za chwile jeszcze foto-relacja z wyprawy na Slowacje :o |
Quote:
|
Quote:
|
Ja nie moge :D
hehe Zdjecia extra i opowiadanie tez :) Masz talent ;) |
Ale przy tym zdjecu wymiekam:
http://jantarowa.wataha.wolfdog.org/CYM09.jpg No takie male sliczne kuleczki :twisted: Hmm Gaga Wspanialego wyboru dokonalas! :mrgreen: (jesli chodzi o szczeniaka :)) Juz wiadomo ze to bedzie super reproduktor :mrgreen: http://jantarowa.wataha.wolfdog.org/CYM25.jpg :cheesy: |
Gaga cos sie nie odzywa, pewnie lezy powalona nowym obliczem Cheitana :wink: :twisted:
|
Quote:
|
To tez :wink: ale glownie zarobiona jestem....niedlugo wroce do domu to sie ponapawam...ale juz widzxialam zdjecia na Jantarowej i sa cudne;-)
Staralam sie odganac ktory jest ktory ale chyba mi srednio idzie :roll: |
Ori po prostu jest specjalistą od marketingu - zawsze odsyął na swoją stronkę :twisted:
zdjecia piekne - nie wiedziałam, zę mają takie wielkie zęby :vampv a Cheitanik będzie dominant - nie ma co.. :D |
Quote:
Albo bedzie demonem sexu i juz :mrgreen: I ZADNEJ suczki nie przepusci! :Rose O qrna musze na moja uwazac! :nervous |
TE PSIAKI SĄ CUDNE!!!! Jejku Margo ale Wam zazdorszczę teraz - nie tylko cała boska piątka, ale i te maleństwa... :love
|
Quote:
Quote:
Zaraz, zaraz dziewczyny! Czy Wy sie przypadkiem nie bawicie we wrozki nad kolyska krolweny ( znaczy tego nooooooo...krolewicza) ? Ja sobie wypraszam....prosze sie zajac pozostala czworka... Kolo Gospodyn Jasnowidzacych sie znalazlo...phi .. :mrgreen: |
Hehe! :mrgreen:
No nie Gaga A jakiego mamy sie czepiac? tzn jakiemy szczeniakowi mamy wrozyc? :twisted: Cheitan tylko taki jest! :mrgreen: No ale chyba Ci dobrze wroze ze dobrym reprodukterem bedzie ;) |
Dzieki! ciesze sie ze Wam sie podoba!
ale z talentem to przesada, to tylko podpisy do zdjec... |
Quote:
Dla Ciebie to tylko podpisy ale (przynajmniej dla mnie) one duzo znacza! Bo piszesz to wszystko z sercem i z duza dawka humoru! :D |
:thumbs
|
OK, dlugo nie pisalam i niestety nie nadrobie zaleglosci, bo niedlugo nastepny wyjazd, potem jeszcze jeden. A jak mamy wolne....to bawimy z banda.... ;)
Maluchy juz prawie nie spia. 4 z nich stoja juz uszka - jedynie Cerber postanowil zostac wyjatkowy i wyrozniac sie z masy... ;) Ali juz powoli przestaje je karmic (nareszcie) - ale mlode probuja nadal na dwa fronty i czyszcza miske zapijajac mlekiem. Ostatnio znalazly nowa zabawe - topienie sie w misce Bola: Bolo ma specjalna gleboka miske, a Maluchy nie widza, gdzie jest lustro wody i nie zawsze dobrze wymierza.... ;) Cale stado czesto sie teraz bawi. Ale kazde ma wlasna metode: Belka przyciska szczeniaka lapa (aby nie uciekl) i powoli go obgryza. Ali jest delikatna. Balrog kladzie sie wsrod nich na ziemi. Jesli natomiast slychac: bum, bum, bum, lup, bum, bum, bum, lup to znaczy, ze w ganianego zaczal sie bawic Bolo..... ;) A jak slysze: "to ja jestem od elektroniki!" i "co mi tu hakujesz!" to do dorwaly sie do komputera Przemka.... ;) Nie ma juz bezpiecznego miejsca: maluchy dostaja na kanapa i DOTYKAJA (!!!) lap Boltonka. Ucieczka do komputerowego nic nie daje, bo odgradzajaca deska stala sie dla nich zbyt niska.... Cale szczescie, ze wiekszosc energii traca mordujac sie wzajemnie...... ;) Nie chca juz siedziec w pokoju - trzeba pilnowac, bo jak tylko uchyla sie drzwi, to ida w dluga na zwiedzanie domu. Potem trzeba je wyciagac z lazienki, z szafy i spod stolu. I uparte sa jak diabli - ile Bolo sie nawygraza, ile naszczeka. A efektu zero... Wydaje im sie, ze to swietna zabawa, nawet jesli sie ktoremus czasem oberwie. Dziwne, ze tak dziala na nie jedynie Bolo - jak warczy ktoras ze suk, to daja sobie spokoj.... ;) Dzis mialy kolejne odwiedziny: zobaczyly gosci i pobiegly do przedpokoju. Pierwsza mysl: ale zle je wychowalismy. Ale chwile potem wrocily niosac ze soba lapcie i buty. Te wieksze ciagnac za sznurowki. Goscie wyjechali jednak zadowoleni, z poobryzanymi spodniami i dwoma ranami szarpanymi.... ;) W piatek, jak bedzie sucho robimy pierwszy wymarsz na dwor... ;) |
Hahahaha
Dobre! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Macie wesolo :cheesy: Ja tez tak chce! :mrgreen: Qrna gdybym miala ojca pod reka to bym pojechala do Was Ech.. :cry: |
Quote:
Margo, Wy je tego klikerem nauczyliscie? Pozostaje tylko nauczyc Cymbalki dobrego wyczucia, co by tych butow nie przynosily za szybko i nie dawaly gosciom do zrozumienia, ze czas sie juz zegnac :cheesy: (mogliby sie poczuc urazeni) Quote:
Moze poczekja a wysle Ci kubraczek, butki i czapeczke dla Cheitanka?? Zaraz usiade i wydziergam cos na drutach .... :wink: |
Quote:
Margo, Przemku, wytrzymajcie :banghead Jeszcze tylko miesiąc!!! Potem te słodkie ciężary przejmie Gaga et al :cheesy: I tak będziecie potem za nimi tęsknić! :mrgreen: Co jest z tymi łapami Bola? Szara też nienawidzi grać 'w łapki' - od razu ucieka na swoje miejsce i chowa je pod siebie... Myślałam, że to cecha indywidualna ? :D |
Quote:
|
Quote:
http://foto.onet.pl/upload/26/58/_416350_n.jpg |
Quote:
A powaznie to jest malenki klebuszek, bezbronny, narazony na mroz i wichure.....wyrzucany w najwieksza slote na dwor, na zgube i zmarnowanie..na zniszczenie podwalin w psychice.....i za co?? Za to ze osmielil sie dotknac lapek Alfy??? :bigcry2 biedne malenstwo..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: |
Kurcze Gaga niezle Ci odbilo :o :lol:
kobieto panuj troche nad soba! |
Quote:
|
Hyhy Diabełki dają w kość :twisted:
|
Quote:
Ale moj tata ma specyficzna prace i do domu nie przyjezdza czesto ;) (jest kierowca TIR-u i jezdzi po Europie :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:30. |