![]() |
Quote:
To tylko dodaje im uroku...czasem:twisted: no cóż, albo bozia w nóżki dała, albo w móżdzek8) |
Quote:
|
Quote:
Wszytkim gratuluje :) |
Quote:
Nje, jednak jej nie dostałam. Ale mi też się przypomniało, jak już wracałąm na Mazury ;-) Mam nadzieję, że w końcu się uda, czytałam wcześniej na forum, że w Późnej będzie "sprzęt" do pobierania materiału. Ja obeszłam za tą szczoteczką nasze największe "miasto" Ełk, pytałam też w Giżycku, i wszędzie patrzyli na mnie, jakbym była kosmitką, gdy pytałam o szczoteczki... |
:shock: az musze zobaczyc w aucie... Bo w takim razie ciagle ze mna jezdzi w schowku... :shock::roll:
|
Aevi, Bannuk, Braviel, Beleszi, Beszivel i Bhirrke - N/N 8)
|
gratulejszyn :)
|
GRATULACJE:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Cymbarka Galicyjski Wilk N/DM
:p:p:p :grosscool |
Brawo, gratulacje dla siostry:p. My też czekamy:p
|
gratulować, gratulować!!!!
|
Ha ledwo co napisałam gratulacje ,a tu proszę wynik mam:rock_3.Czakram Galicyjski Wilk N/DM :happy:klatsch Ufff no i z głowy ,koniec myślenia na ten temat. Pozdro i gratki jeszcze raz:p
|
Gratulacje :p
|
Gratulujemy pieknego wyniku :thumbs
|
Quote:
|
Quote:
|
Dzięki wszystkim za gratulacje! My jesteśmy super zadowoleni! Nie będzie chora, a jedynie facetów będzie mieć samych N/N. :p
|
GRATULACJE!!! :thumbs
Quote:
|
Gratulacje :):):):)
|
wiadomo Arimminum Prinz Drakon N/DM (sorrki, ale nie wiem jak jest poprawnie), Larka też tak ma, a Lenka (Hiszpania) N/N:) na resztę czekam:)
|
Quote:
|
Wyniki pewnie niedlugo nas zaleja, bo po ostatnim spotkaniu w Poznej do Czech pojechaly 43 probki... :p
Co mnie osobiscie dziwi to jakis bojkot badan przez niektore hodowle... Nie wiem skad ten strach przed testowaniem psow - bo nie mozna powiedziec, ze kogos nie stac na... darmowe badanie...:rock_3 A skoro ktos poprafi sie nabijac, ze trafia sie pies DM/DM to moze warto byc rownie odwaznym i opublikowac dane WSZYSTKICH swoich psow... :twisted::rock_3 |
To ja się szybciutko pochwalę:
Ulvar Lupusek N/N :):):):) |
Quote:
|
Cwany Wilk tez należy do odważnych. Do tej pory zostały przebadane:
Hana N/DM Werwus N/N Wicher N/DM Wódz DM/DM |
Quote:
Widze, ze z wynikow wyszedl tez wynik Verona - N/DM. |
Quote:
|
Quote:
|
"Houston, mamy problem" - czyli wiarygodność badań :evil:
Przed prawie rokiem opublikowaliśmy na forum certyfikat wystawiony przez renomowane niemieckie laboratorium http://eury.zperonowki.com/galeria/d...G_4252_001.JPG Przed kilkoma dniami otrzymaliśmy "aneks" do certyfikatu treści następującej: http://eury.zperonowki.com/galeria/d...2/IMG_9611.JPG Żylibyśmy w błogiej nieświadomości, gdyby nie sygnał od Danieli, że jedno z potomków Eurego, które powinno być "czyste" - jest nosicielem. Ponowne badanie tej samej próbki krwi, przechowywanej w laboratorium w Bad Kissingen, wykazało genotyp N/DM. Wyjaśnienia Laboklinu "kto zawinił" wydają się mało wiarygodne - tym bardziej, że jest to trzecia wersja jaką nam przedstawiono. Pierwsza informacja przekazana telefonicznie brzmiała: pomyłka systemu komputerowego. W ramach rekompensaty za błąd zaproponowano nam badanie na DW za... pół ceny. Nie wyraziliśmy zainteresowania - poszło oficjalne pismo do niemieckiej centrali Laboklinu. Drugie wyjaśnienie : niewykluczone, że pomylono próbki. Ta wersja wydaje się najbardziej prawdopodobna, błąd człowieka zawsze zdarzyć się może, zwłaszcza gdy próbek dużo.... Długo namawialiśmy Laboklin do wyjaśnień "czarno na białym" i wreszcie otrzymaliśmy oficjalne pismo. Owszem, błąd popełnił pracownik, ale już nie w laboratorium w Niemczech, tylko ten , który wysyłał zlecenie:shock: - pomylił się aż dwa razy - najpierw zamawiając badanie - nie DM a hipertermię złośliwą, drugi raz odczytując wyniki - hipertermię zinterpretował jako DM:lol: Innego wyjaśnienia raczej nie uzyskamy, więc publikujemy powyższe ku chwale Laboklinu ! Udało nam się natomiast wynegocjować w formie rekompensaty bezpłatne badania dla 17 szczeniąt, które urodziły się z Eurego jeszcze N/N i : z jednej suki nosicielki, drugiej niebadanej. Mam nadzieję, że wszyscy właściciele szczeniąt będą tymi badaniami zainteresowani. Mogę zagwarantować, że tym razem Laboklin się nie pomyli:twisted: Rozmowy wciąż trwają. |
O k...!
trzymam kciuki za wyniki szczeniaczkow! |
Kurcze... fatalne wieści :( Trzymamy kciuki za te 17 maluszków!!! Nosicielstwo to nie tragedia, ale hodowcy starali się zapobiec urodzeniu szczeniąt DM/DM używając czystego, przecież przebadanego w renomowanym laboratorium psa... :( Fatalny zbieg okoliczności...
Trzymam kciuki za szczeniaczki!!!!!! Oby najgorszym wynikiem był nosiciel!!! |
Kurcze... bardzo zła informacja. Też trzymamy kciuki za maluchy, żeby nie było złych wyników...
|
Witam! Dostałam dzisiaj maila od Danieli (raz jeszcze podziękowania!!!)
Wandal Cwany Wilk N/DM |
Dziś dostałam maila od właścicieli Brixie Wilcza Saga - mała jest N/N. Oficjalnie przebadana jest więc cała 7, no i z tego wynika wynik Casara, skoro cały miot dał zdrowy. :)
|
Prosím majitele Urobach a Tabris z Peronowki aby mě kontaktovali na [email protected]. Nemohu přečíst jejich email adres.
|
Przed chwila dostalismy informacje ze Urobach jest N/N, po pierwszch badaniach kamien z serca, cieszymy sie strasznie ze Urciowy wolny i od DM i od dwarfizmu
|
GRATULACJE!!!! :beerchug2
A ja dorzucam jeszcze 2 wyniki: Culsu z Peronówki - N/N Utukku z Peronówki - N/DM |
Gratulujemy wyników, my czekamy na wyniki Ish, poki co:
KALA Radov Dvor N/DM GISOTSU Crying Wolf N/DM |
gratulujemy wszystkim i trzymamy kciuki za oczekujacych na wyniki
|
Już myślałem, że do mnie wyniki nie dotrą a tu widzę, że były kłopoty z moim eamailem, ale już są. Jak to mowi moj syn: Tabciś jest N/DM.
|
Zack Eden Severu DM - N/N
|
Quote:
|
Quote:
gratulujemy braciszkoju przyrodniemu :) !!! |
Nergal z Peronówki N/N :)
|
Kok'bael Tajga z Peronowki N/DM
|
Hammar z Peronówki N/DM :)
|
No to widze kolejne dobre wiesci... :) GRATULACJE! :)
|
Za pozwoleniem Kuby:
ABSYNT Wilk z baśni - N/N :) Edit: no to jeszcze za zgodą Gosi dorzucam: ARNIKA Wilk z baśni N/N Danielko, jeszcze raz dzięki:) |
Dzięki badaniom Danieli, i ja dzisiaj poznałam wyniki testu na DM:
Callisto z Peronówki: N/N Morta z Peronówki: N/N Bardzo się cieszę :-) |
BALOUN Galicyjski Wilk N/N
Intifada Maly Bysterec N/DM |
Ogromne gratulacje!!! :)
|
Super!!!! :)
|
Gratulacje super wyniki
|
Gratulacje ogromne:p
|
Gratulacje! Superowo!!:):)
|
gratulejszyn!
|
Xipe z Peronówki - N/N
|
Quote:
Gratuluję :) |
Dziś superowa nowinka od Marcina i Oli - Larson "Dar wilka" N/N
Bardzo dziękuję, że zrobiliście badanie:) |
Juz slyszalam, gratulacje :p
Nie dość, że kolejny aportujący wilczak, to jeszcze N/N |
gratulejszynsy :)!!!
|
Super Larsiak! ;)
|
super wiadomość.
bardzo się cieszę. |
Kolejny super wynik. Brawo Lars :)
|
dzielny Larsik :D
|
Świetne nowiny. Gratulacje! :p
|
No i ostatnia z naszej ekipy została już sprawdzona i nasza Ishtarka jest N/N wiec wszystkie nasze maluchy nigdy nie zachorują na to dziadostwo :twisted::rock_3
|
wynik DM
Kamień z serca! Bardzo się cieszę...., chyba nawet bardziej niż z wyniku Eurysia8):)
|
Super!! ufff :)
|
Quote:
|
Quote:
Jesteśmy bardzo dumni i brawo!!!:lol: |
Quote:
Quote:
|
:sooo_hapyWitam :p . Właśnie dostałam wynik .Diablica Galicyjski Wilk N/N :sooo_hapyCieszę się jak szalona :sooo_hapy.Daniela DZIĘKUJĘ:tard.Pozdrawiam Spiderka & Czakram & Diablica Galicyjski Wilk Jupi !!!
|
Gratulacje,taki wynik bardzo cieszy :)
|
Gratulacje :)
|
Gratulujemy kolejnego super wyniku w rodzinie :D
|
Dziękujemy:)
|
gratulacje serdeczne!!!!!
|
Widzę, że badacie się hurtowo :). Jeszcze raz gratulacje :)
|
Dziękujemy:pWyjątkowo szybko wyniki przyszły:p:p:p
|
ufff...w końcu i nasze wyniki doszły.. Moja mała Aroon - Barbelo Wilczy Duch N/N
|
Quote:
Czekamy na kolejne wyniki. |
Gratulacje!!
|
Super! Gratulacje!
|
Kolejny zdrowy wilczak -gratulujemy:p
|
Quote:
|
Dzisiaj dostałam wyniki badań z Laboklinu moich chłopaków:
Anczer Welkoscyrz mielopatia degeneracyjna - N/N karłowatość przysadkowa - N/N Celmin Welkoscyrz mielopatia degeneracyjna - N/DM karłowatość przysadkowa - N/N Skany oczywiście prześlę do Admina :) |
Super wyniki! Gratulacje oczywiscie!
|
Quote:
Wyniki super, gratuluję :) |
Quote:
|
Gratulacje dla chłopaków!!
|
Zuch chłopaki!:) Gratulacje:)
|
Quote:
|
Ola gratulacje!
No cieszy, cieszy a najbardziej Anczer oczywiście:love:klatsch |
Gratulujemy
|
Gratulacje i od nas!
Ola, długo czekaliście na wynik? Pytam dlatego, że my właśnie czekamy....i czekamy.... i już mi się dłuży:) |
Dostaliśmy maila od Danieli- Dark jest N/N :-) bardzo się cieszymy! :D
|
Super, gratulacje! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:43. |