![]() |
Sveika Daiva,
Parodu rezultatus tau reik atsiusti tam, kad idetum i puslapi? Ar cia patiems kaip nors galima :D ? |
Apsisprendem, kad tikrai vaziuosim i Silute abiem dienom. Vaidziui kompanija palaikysim:)
|
Sauliau rezultatai jau issiusti, tik dabar reikia palaukt kada informatikas namo gris ir ides juos :)
siaip galima ir patiems idet, reikia nueit i rezultatai-kur surasytos parodos ir i skyreli-prideti paroda surasyt kas buvo, kokia lytis, klase, kas teisejavo ir rezultatus :) |
Sveiki, gal bus vilksuniu Plunges parodoje geguzes 27d.? Planuoju atvaziuoti paziureti to grozio :cheesy:
|
Aš būsiu su Vaidilu, ir viskas, berods :)
|
Na bent viena pamatysiu :D o kokiu laiku geriausiai atvaziuoti ir kiek laiko vyksta parodos?
|
Nesupratau.. vakar miegodama rašiau lyg tais, ale žinutės nėra :lol:
Paroda prasideda 10val. ryto ir ringai būna iki kokios 14val. , vėliau, kokią 16val. vyksta bestai, ten jau žmonių mažai lieka, daugiausia tie kas dalyvauja bestuose. Gal geriau būtų atvažiuot anksčiau, ne pačioj parodos pabaigoj, nes tada jau mes abu su Vaidžiu būnam baisiai pavargę :) |
Na gal ir isdrisiu prieiti, jei jau vaziuosim :wink:
|
Nu čia dabar.. Jokių gal, jei jau atvažiuosit būtinai prieikit, gi aš nesikandžioju, tik Vaidis :wink:
Jei ką mano nr 860475848, tai skambinkit ir susitiksim, jei nepastebėsit mūsų :) |
Ok :cheesy:
|
Quote:
|
Jei dar neapkandžiojau tavęs, tai :P nors visko gali būt gal šiand neteksi kokio rankos gabalo :twisted: Bet bent jau parodoj aš gera.. :lol:
|
Blem, tai reiks vengti šiandien tavęs :D
|
grizom is Rygos.
Abu suniai jau yra LV JCH, Brukne gavo 1 BOB ir 4 vieta beste, o porose su Gierka irgi buvo 4. Teisejas isgyre mergiote ir klause is kur ja turim, kai pasakiau kad mano veisimo ir kad jos mam pas ji pati WW gavo jis pagyre, kad gerai dirbam :) zodziu smaguuu, tik gal siek tiek pavargom :) Aciu Giedrutei :wink: http://www.girios-dvasia.wolfdog.org..._355.sized.jpg |
Sveikinam sese Brukne ir pusbroli Gierka :cheesy:
|
Šaunuoliai :D
Gierka koks dar vaikas atrodo prieš Bruknę :lol: o kas porose su dviem vilkeliais iš jūsų ėjo? |
vaiva, as gi kaip solidi veiseja :twisted: stovejau uz ringo ir rekiau ant jos :mrgreen:
Gierka jo.,...toks skeletas dabar dar, ale vaikis su ziauria perspektyva visiems i aki krenta. Quote:
|
A ko rėkei ant Vaivos? Žinant tave jaučiu už nieką :twisted:
|
Sveikinam :thumbs Matyt laimingas skaičius tas 4 :D
|
Maža ką ji ten už ringo darė, aš tai kadangi bandžiau tuos du besiriejančius bestijas sutramdyt, o dar Bruknė aišku ant Gierkos RIAUMOJO (ringe :shock: ), tai ne Rimaitytė galvoj buvo :D
|
:roll: Mėginu naudotis pakeistu forumu.. sunku man naujovės :lol:
Norėjau pasidomėt ar kas dalyvausit Panevėžyje ir Šiauliuos? Nes Panevėžyje jau pirminė kaip ir baiginėjasi, Šiauliuos dar ne.. Tik vat neapsisprendžiu, nes abejose Vaitkevičienė, kaip suprantu, teisėjaus, tai galvoju važiuot tik į kurią nors vieną.. Gal į Šiaulius :roll: Įdomu ar kas nors dar važiuos į tas parodas? Mes labai nenorim vieni būt, atsibodo :? |
Nu Šiauliuose tai jau TIKRAI būsim :) Reikia gi mamą aplankyt :) O dėl Panevėžio dar nežinau. Abejoju.
Blem, nervina naujas forumas, akis gadina kažkaip :evil: |
Aha.. ne tave vieną nervina ;) bet tikiuos priprasiu.
Tai puiku, aš nusprendžiau, kad važiuosim tik į Šiaulius, į Panevėžį - ne.. gal neapsigalvosiu :) |
ot zmones, kuo lengviau padaryta tuo daugiau jiems matai sunkumu :)
|
Ne lengviau. Grafika užp...
Sugalvojom su Vike tuos du bestijas Šiauliuose į poras registruot :) Ot bus atrakcija :) |
Teisingas sprendimas važiuot į Šiaulius :sooo_hapy Palaikysim jumis:beerchug2
|
Tai jau palaikymo tikrai tikimės, Gabi ;)
|
O, kaip faina, kad Siauliuose irgi bus (kad ir ne taip greit), nes tikriausiai manes niekas nenuves i Plunge:cry:
|
Dar negreit bus, bet gal kas važiuot galvojat į "Baltic winner 2007"? mes tai su Vaidžiu norėtumėm, bet vieni tai nea :oops: :)
|
Aha, mane šitas naujai padarytas forumas irgi biesina. O vike kur ir kada jis bus, tas Baltic winer?
|
Che che, nebesakyk, Daiva užsinervos, kad mes čia visi nepatenkinti :lol:
O bus tai Rygoj :) http://www.dogs.lv/index.php?mode=ex...42&sdepart=351 visai gi netoli, ir šiaip.. norim :cheesy: jau sergu parodų manija :stupid |
pasibiesinsit ir nusiraminsit, abo uzmoderuosiu :twisted:
aisku galit vaziuot nes mes siais metais i Latvija nebevaziuosim, mums suaugt reikia. Tik reik pasiziuret kas teisejauja ir pasidomet ar suomiai neatvaziuos-vis tik yra tautu savitarpio susitarimas :) |
Čekams teisėjauja Elina Tan-Hietalahti (Somija/Finland), o hovkiams Antonio di Lorenzo (Itālija/Italiy). Jei kas pažystat juos ar buvot teisėjautas nuomones prašom savo.
|
eee susitarimą galiu suprast per paprastas parodas, bet ne per tokias :roll:
|
Siandien Gierka baige jaunima ir patapo LT JCH.
dabar tik pasidaryti bonitacija ir mazas beprotelis bus oficialus Lietuviskas repas :) |
Sveikinam, sveikinam :)
O displaziją pamiršot iki reproduktoriaus.. :p |
nepamirsom, ji i bonitacija iskaiciuota 8)
Quote:
|
Mandrai skaičiuojat.. :p
|
Vike, tebenori važiuot į Baltijos nugalėtoją? :)
|
a jau ten nusprendet?
vaziuokit gausit pirmus CAC suaugusiam CH, nes as i Estija zadu lekt, man ten reikia Quote:
|
Nu man tai ir į Estiją noris :D Nežinau, bus matyt - reik, matai, rast su kuo važiuoti.
|
Vaiva, į Latviją, Baltic winnerį, mes važiuojam su Vaidžiu ;) Norite kartu? O kada čia į Estiją galvojat? Nes mes irgi norim, bet tik kai jau būsim nebe jaunime..
|
Estija reik pagalvot kad nesidubliuotu, nes ten duoda kaip ir Latvijoje tik po 1 CAC lyciai.
tai nuo 15 menesiu gali ir vaziuot gi :) |
Vike, jei mus priimsit į mašiniuką tai laisvai galim varyt į Baltic :) O Estija lapkričio pradžioj, tai irgi gal reik palėkt. Smaguma :)
Tik jei į Baltic dviem dienom, tai reik sugalvot, kur nakvosim... |
Quote:
gal kooperuotis? man jaunimo ten reikia? priimsit? |
Nu aišku į atvirą, jau vaikų amžiaus nebeatsiskaičiuoji? :shock: :twisted: Jei Vike mumi jama tai varom.
Ai, arba į darbinę jei rugsėjį tuos 40 km prabėgsim :lol: |
Quote:
ok zodziu Vikeeeeeeee, jami tu mumi? |
Negali neužskaityt. Blem, gi FCI priklauso. Reikia tiesiog juos iš anksto informuot :twisted: Mūsiškiai juk jau užskaito, ne?
|
Quote:
pvz ta pato dokumenta slovakai uzskaito, lietuviai ne. ir tiek kaip salis taip paprociai skirtingi :) turetum IPO bedos nebutu. nes...FCI dar NERA issiuntinejusi i salis, kokie egzaminai yra uzskaitomi darbinei, todel mes ir kenciam per kai kuriu asmenu darbo neatlikima. |
Tai reikia parašyt į FCI ir užklaust, gal išvis kas nors pasikeitė ir niekas nieko nebeužskaito? Gal reik IPO eit mokytis :evil:
|
Quote:
ale ledai juda po truputi, reik nepasiduot ir bus viskas gerai :) nors...gali jiems parasyt, idomu ka tau atsakys, galesim palygitn atsakymus. |
O tu rašei? Ką tau atrašė?
|
Sveiki,As cia gal biski neitema,bet noreciau Vikes paklausti gal jau zino laika kada Silutej turim i ringa isbegti? Nes kinologijos puslapy nera duota laiku.
|
Quote:
Dear Mrs Rimaityte,The breed Czechoslovakian Wolfdog is indeed submitted to a working trial, - anendurance test of 40 KMs or the IPO 1 or the Schutzhund - are trials recognized forobtaining the title of international champion for this breed.I hope that I have answered your question.Yours sincerelyThe FCI SecretariatG.SOravia--------------------- |
Nu blet, tai kas čia per nesąmonės, gal jų paprašyt, kad prainformuotų ir LKD, latvius, estus...?
O tarkim ZOP netinka kaip darbinis? |
p.s. sekmes prasant :) ZOP ne darbinis o tik dresuros egzas.
Darbiniai yra IPO VPG IRO IPO -FH, ir mums ZVP Sauliau yra cia : http://siluelfas.puslapiai.lt/hobi_lt |
OT kokio klaikumo puslapis :oops:
|
Pažiūrėjau. Rygoj (11.11) iki 8.31 registracija 30 eurų, teisėja suomė, I grupė eina tik sekmadienį.
Tartu (11.03) iki 7.04 registracija 30 eurų, paskui iki 9.04 - 36eurai (įdomūs skaičiai pas estus, ne?), teisėja šveicarė. |
hmm kokia sveicare?
tai ka darom? turim dar mazdaug savaite registruot chebra jei visus reginu ant saves nuo suns sutaupom po mazdaug 2-5 eurus :) manyciau ant alaus gerai :) ir i poras ka rasom? Gierka & Brukne ar Vaidis& Brukne? Quote:
|
Quote:
O nebus taip, kad bestai sekmadienį, o jei nedalyvauji tai visus rezultatus anuliuoja? :roll: |
Quote:
plius poros nemokamai :) tai kaip? ziuriu po 3 eurus nuo 2 suns-visi 6 susitaupo :) |
Quote:
Važiuojam. VIKE!!!!! Gal su Gierka, taip "tikriau", gi reproduktorius, ne brolis :lol: |
Quote:
Tai aišku, aš ir bestus tikiuosi laimėt, kiekvieną parodą tikiuosi :lol: Ale kaip nieko, taip nieko :lol: |
Ką Vike, ką Vike.. Aš galiu jumis Vaiva į Baltic winnerį paimt jei iki Klaipėdos atvažiuosit, kaip nors nuvarysim iki LV, o dėl Estijos atsiprašau, bet nieko nesupratau, kada, kur, kiek, kas?..
|
Quote:
|
Joa, žioplavota.. nemiegojus porą naktų, tai sunkoka suvokt viską kol kas..
O iš Šiaulių traukinukas į Klaipėdą važiuoja :p o jei rimtai, tai jei varytumėt su manim, galėčiau ir iki Šiaulių atvažiuot pasiimt jūsų. O Estijoj jau būtumėm nebe jaunime, taip? Ištiesų nežinau, labai greit registracija baigsis blem, o aš niekad neesu rėginus į parodas ne Lietuvoj, nieko kai visad nesuprantu kaip ten kas, ir šiaip nežinau ar norėsiu vairuot tiek iki Estijos.. Net nežinau ką čia dabar daryt.. |
Quote:
O dėl Estijos... Turi laiko per savaitgalį pagalvot ;) Daiva, o jei Vike į Estiją nevaro, kaip manai - rastumėm kaip nuvažiuot...? O ne jaunimo abiejose būtumėm, mums jaunimas gi jau tuoj baigias. |
O, būtų puiku, jei tu galėtum mumis užregistruot, nemėgstu, nemoku visokių tokių dalykų daryt, bet čia dar negreit, man rodos iki pat rugsėjo mėn pirminė registracija į LV..
|
Aha, palauksim kol Bruknė LT JCH susirinks ;)
Dar. Gal kas žinot kaip ten pvz gaut kažkokį popierą, kad esi LT JCH? Tipo reikia parodų tuos aprašus, tas geltonas špargalkes pateikt? :roll: |
pala Estija pirmine iki liepos pradzios ar ne?
reik galvot, nes kur 30 o kur 40 moket. tai ka darom? LT JCH pasitvirtini savo klube-nunesi kopijas tu sertifikatu uzpildai lapa sumoki babkes ir lauki kada padarys :) |
Blem, tai reik dar susižiūrėt, ar visas špargalkes turiu. Ot bajeris būtų, ne? :lol: Nu tai reik galvot, reik... Ką aš žinau, aš tai be transporto...
|
Sveiki,Kaip suzinoti kas teisejaus parodoje?Nes Vilniuje rugpjucio 25 d.vyks paroda i kuria planuojame eiti,teiseju sarase yra teisejos ir Baltarusijos pavarde,pas kuria mes jau buvom.Kiek zinau pas ta pati teiseja nereikia eiti,bet ar ji teisejaus mums mes nezinom.Jei teisejaus kitas teisejas,tai mes einam.
|
Man kažkaip atrodo kad turi būt du skirtingi teisėjai - jei neklystu, tada laisvai galit dar kartą pas Iriną Azen eit ;)
Mergos, ką darom su Tartu??????? |
Quote:
kas i TARTU regina? as? ir ka Gierka ir Brukne tiktais? sauliau jei tu pas ja esi buves ne jaunimo klaseje eik drasiai, esme teisejas negali kartotis toje klaseje : ziurek parasyta 3 JN nuo 2 skirtingu teiseju. vadinasi drasiai gali eit :) |
Man irgi atrodo, kad reikia dvejų skirtingų :)
O dėl Tartu.. aš tikrai nenuvažiuosiu, dabar įsitikinau, vos iš Šilutės grįžau po parodos, po naktinių alaus gėrimo varžybų ir viso kito.. o čia tik tiek km.. iki Estijos tikrai užsimušiu vairuodama :lol: |
Buvo jaunimo, Alytuj. Bet tai dar neai6ku ar ji I gr teisėjaus, bet ir taip galima. O kas mus į Tartu veš? Daiva, tu? 8)
|
Quote:
hmm jauciu kad as, nes daugiau niekam nebelieka :) |
Tai varom. Užreginsi? Pervest 30 eurų?
|
Quote:
|
Pervedžiau
|
http://public.fotki.com/kurtshare/vilkai/ilut-cac-2007/ Vilkai Rusnėj:)
|
Ooo, dėkui, Gabi :) apgavai mane prieš tai :twisted: kur atsiuntei ten net pusės nėra tų, kur čia sudėjai :)
|
Quote:
Kaip tai nėra? Atrodo, kad visas suarchyvinau ir atsiunčiau:roll: |
Kad nea, aš kai išsiarchyvinau pas mane buvo nedaug visai, ringe kur Vaidis ir kelios prie upės, ir viskas.. :roll:
Ba, Vaidis tai kai kalė atrodo ten kur kartu eina.. |
foto super, o ten kur ant smeliuko guli ir stovi-Girius?
|
Vike, visvien nesuprantu kaip galėjo nevisas atsiūst.. Nu nieko, dabar jau visas turėsi :)
wolfin, aha, ten Girius;) |
sesute Wesper jau turi Estijos jaunimo cempiono titula :)
|
Nu šaunuolė :) Aišku, su dar mažesne konkurencija, negu mes... Ech, sakykit ką norit, bet kol kas niekiniai tie titulai... Va Bruknė su Maja jau ir nepraeina konkurencijos. Ale susirankiosim kaip išmaldą tą LT J Ch
|
Quote:
|
Nu neįsivaizduoju kas per siaubūnas turi būt, kad nieko negautų.
(jaučiu sužinosiu Palangoj, nes Bruknė rizikuoja likt be kailio jei toliau taip šersis) |
nudziuginsiu, Eligo Vokietijoje gavo tik labai gerai, o ta pati Wesper parnu ir gi tik l.gerai nes.....pasirodo per trumpo plauko yra.
tad jei suo vienas, nereiskia kad jis viska gauna |
Oba, tai kas ten Vokietijoj teisėjavo? arba gal Eligo bambėjo, kaip jis kad mėgsta?..
|
Quote:
Pas olandą net ne "l. gerai", o tik "gerai". Aiškiai turėjo bambėt, arba olandas daug pūtė. |
Gavau Palangos numeriukus, tai pasirodo teisėjai pakeisti. Antrą dieną ta pati teta iš Rusijos, o pirmą vietoj Matyas įdėjo... Štefiką :) Nu labai įdomu, Daiva tiek prigyrus :)
|
Quote:
|
Turint omeny kad mes dar kažkokį šūdą ant sprando įsitaisėm, tai išvis...
Tiesa, Daiva, kaip ten su tais skiepais? Tipo turi būt ne mažiau kaip prieš mėnesį paskiepytas šuo, o mes Bruknę tik praėjusį pirmadienį skiepyjom... Neprisikabins? |
Quote:
|
Sauliau, jei planuojat LT JCH užsidarinėti Vilniuj 08.25, pasidomėkit, kas teisėjaus I gr., nes viena iš teisėjų yra Irina Azen, ta, kuri Alytuj buvo, tai negerai :roll: Reikia pažiūrėt, ar skaitysis...
|
Sorry, be reikalo panikuoju - pasirodo turi būti trys įvertinimai iš dviejų skirtingų teisėjų :)
|
Gal kas planuoja į LV kokią parodėlę šiais metais nuvykti? Galvoju, kad būtų neblogai arba į Ventspils(09.09) arba į Valmiera(13.10). Norim pabandyt bent LVJCH gaut..Tai kokie planai?:)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:22. |