![]() |
No z tego co sie orientowałem to namioty mają być super i kosztują więcej jak wynajęcie spodka. Ale swoją drogą to wszyscy jesteśmy tego ciekawi .
|
Nas namioty nie dotyczą, bo wilczaki mają ring na lodowisku ;)
Też chętnie udostępnię pseudo wilczaka do sesji foto :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://lh3.ggpht.com/_bAyOqInM93Q/Sa...%201.03.09.jpg |
ja przyjade jak co roku pocykac zdjecia i poslinic sie ;) nie ujawniajac sie :P
|
To debiutantom życzymy pozrywania ringówek ;)
:cool3 |
Lodowisko jest najlepszą częścią tej wystawy. Będzie można zaprezentować ślizgi synchroniczne :D To jeszcze tylko kilka dni, a ja sie już nie mogę doczekać spotkania.
|
To o której się te niedzielne ślizgi zaczynają? O 11-tej? :p
|
Standardowo wystawa od 10 no i my na 11 ale pewnie będziemy już troche wcześniej śmigać. No 22 slizgi i panie w przewadze. Ja mam konkurencje :)
|
A jest jakaś lista wystawiajacych ?
|
Jesli Ci sie chce szukać to jest na stronie związku.
http://www.zkwp.katowice.pl/cacib2009pl.htm Tam też jest plan sędziowania. |
My również się zjawimy niestety w okrojonym jednopsowym składzie.
|
wilczakrew a jak myślisz z kim będziesz konkurował :lol::lol::lol::lol::lol:;-)
|
no faktycznie , podali bez podziału na rasy, trochę szukania jest. Aneta , a Ty bez wilczaków?
|
No myślę, ze z doborową konkurencją. :) Tak w zasadzie to jest mi to obojętne bo nie ma to dla mnie znaczenia kto wygra. To jest tylko mało obiektywna ocena sędziego. Wybierze swój typ i z każdego wyniku będe zadowolony.
Choc własciwie wiem jakie psy będą lub jakie mogą być. Czambor, Ilmarinen Ali Clif Tearz rozpracowywuje suczyska. Tam jest większy problem. |
No już wiem.
Czambor, Ilmarinen Ali Amber Clif Uni K-lee, Kala, Kalaratri, Enfys, Barina Ciri, Calanthe, Adane Jadiel, Cintra, Ishtar , Mallory Adhara, Brenda, Beti , Alud Poprawiłem według sugestii ustawienie panienek. |
Quote:
Zmusiłaś mnie do przefiltrowania konkurencji. No ale muszę przyznać, ze to zaszczyt mieć takiego konkurenta. |
I jeszcze ten Pan i sunia
Manni Fabrizio Massimo Zerboni C/o – ALUD |
No ja tak dogłębnie nie studiowałem listy.
Ale musze przyznać, ze suczysko niczego sobie. :) Pewnie będzie w championach. Ciekawe z którą suką zamienią się miejscami. ???? |
All times are GMT +2. The time now is 13:59. |