![]() |
Jak będzie tata to super zresztą zapowiada się że do Łodzi zawita większość miotu F z Braterstwa.
P.S. Jacek nie martw się stresem my dzisiaj wizytowaliśmy Nowy Dwór i powiem że nawet nie spodziewałem się spokoju aż takiego . Daniel pytał czy coś dałem małej na uspokojenie pełna kulturka . Największe zdziwienie i zaiteresowanie było tylko podczas pojawienia się na ringu owczarków niemieckich i jakiś dziwnych panów którzy biegali i dziwnie krzyczeli ale nie opiszę Ci miny psa bo wszystko się wyda |
Quote:
|
Quote:
Daniel naopowiadal o stresingu:twisted:udusze chlopa;-) a tak serio mam 2 alternatywy:) Daniel i Daniel:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Braterstwo Jeleni hihi oczywiście jeśli chodzi o Daniele ale tak serio to myślałem że stesing będzie a tu wpadł pokerzysta mały i spoks może miał wpływ na to samochodzik lub wizyty na cmentarzu.
|
Quote:
|
Wszystko jakoś tak dziwnie pasuje
|
Quote:
Ale nic to, oczywiście się pojawimy (tym razem Shantu i importowana Blackie) i już się cieszymy na spotkanie ze znajomymi wilczakowcami, stęskniliśmy się nieco... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ja chciałem dzisiaj zgłosić ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji o kwocie i numerze konta. Pewne pliki mi się nie otwierają. :(
|
U nas tez nastał ten szczesliwy dzien. Magia Świąt hehe
W koncu mozemy sie pojawic na wystawie. A że jestesmy niejako zobowiazani jako czlonkowie Lodzkiego oddzialu ZKwP to pojawimy sie na pewno:) Uderzamy z grubej rury-pierwsza wystawa Ardala i od razu miedzynarodówka:twisted: Cieszy fakt że Ardal spotka kuzynostwo "F". Oj bedzie sie dzialo, bedzie :twisted::twisted::twisted: |
Coraz bardziej mi szkoda tej wystawki, tyle ludzi będzie ......;)
A jak pójdziecie na spacer, to "inni" ludzie pewnie będą zmiatać na wszystkie strony - ot, wilczakowy pogrom:lol: |
Quote:
W takim razie do zobaczenia i mam nadzieje, że Łódź to zniesie ze spokojem. :) |
|
Super. Nawet nie musiałem wpisywac danych tylko po PKR wszystko sie pokazało.
To sie nazywa fachowość. |
Będzie to dla nas pierwsza wystawa wiec adrenalinka tym wieksza:roll:
Ale ze niejako na swoim terenie wiec mamy nadzieje ze jakoś to bedzie :) Bo wiadomo ze najwazniejsza k... jest zaprawa:twisted: Łódź chyba pęknie od tylu wilczaków! Będzie głośno:) musze poczytac co po kolei robic albo podpatrywac innych zeby ten pierwszy raz nie byl bolesny hehe P.S. Ardal juz sie na maksa cieszy na wystawe |
zgłoszenia przedłużone do jutra.
Będziemy wam kibicować, wystawiać się i błaznować na ringu PT :p Przypominam, że będą też ciekawsze konkurencje niż bieganie po ringu: http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/image...%20%A3odzi.pdf |
A co to te testy psychiczne??
I jak wyglądają zawody PT?? |
Quote:
http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?t=1362 (na dole strony) Quote:
zwykłe PT tylko ostrzej oceniane niż egzamin w szkółkach i trudniejsza wersja MPPT do wyboru |
Cóż... do PT jeszcze się nie nadajemy...
A te testy psychiczne są dla OB, wilczaki też pod po podlegają?? |
All times are GMT +2. The time now is 20:24. |