![]() |
Imbus wymiata! :roflmao :roflmao :roflmao
|
A jeszcze nie dodałam, że Ardalek nam się bardzo podoba. Fajnie chłopak rośnie!!!!
Pozdrawiamy od tatusia Maxa :love:love:love |
Quote:
Wiecie może na początku następnego, albo pod koniec tego roku zrobicie taką listę planowanych imprez, bo wiele osób chciało by się wybrać, ale o wszystkim dowiadujemy się po fakcie:cry: A jakby tak ktoś litościwie dopisywał kolejne imprezki było by lepiej. Uprzejmie proszę o przychylenie się do mojej prośby:p |
Imbus rozłożył mnie na łopatki :twisted:
|
Graba - wiadomość była na wolfdogu no ale to jakby już przeszłość , a co do następnego roku , mam nadzieję że będzie nas wilczakowców na Wolinie więcej bo miejsce na rozbicie namiotu rewelacyjne , mam nadzieje że Szasztin doda kilka fotek z obozowiska
|
a ja tez mogę mieć prośbę? Żebyście przenieśli Wolin ciutkę bliżej ? ;P
|
Ja też o to proszę, a ogóle czy tego typu festiwale niekoniecznie Wikingów odbywają się na południu lub wschodzie Polski?
Jak na razie to jeździmy na Festiwale Kapel Ludowych do Kazimierza Dolnego, też fajna sprawa ale Wasza chyba ciut bardziej pasjonująca. Chociaż już anonsuję że każdy czerwiec zapraszamy do Kazimierza i socjalizacja psiaków też przednia. Pozdrawiam Bożena |
Quote:
Jako że zajmujemy się wczesnośrednioweczną sztuką jubilerską i na Wolinie mamy co roku stoisko handlowe, to też Ardal cale dnie spędzał z nami w namiocie ku uciesze klientów:) Biegał luzem, nie uciekał, pilnował chaty i nie wpuszczał żadnych obcych. wczuł się w rolę na maksa hehe. Znajomi Białorusini jak zobaczyli Ardala to powiedzieli że takie wilki biegają u nich po lasach i że jak tylko będzie mozna u nich miec wilczaka to będą pierwsi:twisted: Przez moją połamaną nogę by to jego pierwszy wyajzd, ale wiemy już że polubił takie wyjazdy i będzie ozdobą takich imprez. O wypadzie nad morze nie wspomnę bo powstałby całkiem nowy temat, ale Ardal był postrachem plaż (a mówią, że natura ciagnie wilka do lasu a nie nad morze hehe). Wyjazd zaliczony na plus pod każdym względem :socjalziacja, wybieganie, posłuszeństwo i noc w ekstremalnych warunkach (granie na dudach, bębny, krzyki, pokazy fajerwerków i co tylko do głowy przyjdzie) Dziękujemy raz jeszcze za miłe słowa:):):) Pozdrowienia dla Tatusia Maxa ...i mamy nadzieje do zobaczenia! Aaaaaa no i Szasztin - jak zwykle super fotki!!! |
Quote:
Teraz szykuje sie we wrześniu BISKUPIN - ale niestety termin nam zupałnie nie odpowiada:( Festyn trwa od 19.09 do 27.09. I tak 19 .09 to wracamy z bałkanów a 26-27.09 jedziemy na zakończenie sezonu żaglowego na Wdzydze ( to juz tradycja). ALe może ktos z Was sie wybierze. Zapraszam i info: http://www.biskupin.pl/?cid=224&unroll=224 |
Quote:
O to chodzi, żeby tacy "nowi" jak ja np. mogli sobie wejść w fajny temacik i tam zobaczą sobie w jakich ciekawych imprezkach będzie można brać udział - wydaje mi się, że tak będzie sobie można lepiej pogodzić to całe wystawianie z ciekawymi imprezkami. W dodatku jak ma się 4 letnią małą księżniczkę:p |
Jestem za!:) Bardzo blisko mam Grodziec, a tam imprezy w sredniowiecznym klimacie sie odbywaja dlatego, jakby jakas 'wilczakowa banda' zajrzala na ten zamek to na pewno sie zjawie w odwiedziny.:)
|
Świetny pomysł na przekazywanie informacji o imprezach jakie odbywają się w naszych regionach. Bardzo dobre okazje na spotkania i nas i wilczaków i moc innych wrażeń :kaffee:beerchug2:chaos:popcorn::beer:ffod:hand.
Jestem za Pozdrawiam Bożena |
Biskupin fajna sprawa - chociaz raz mamy cos blisko.
Pomyslimy... Jak ktos sie wybiera niech da znac :D |
To ja dokładam turniej na zamku w Łęczycy .
|
jeśli chodzą o Biskupin to w tym roku jest pierwsze edycja imprezy w czasie której nic tam nie robimy. Byliśmy tam zawsze od 9 lat, ale niestety nie zamierzam już dalej się podpisywać pod tym historycznym MacDonaldem. Ale wpadniemy pewnie tak turystycznie...
5 września w Głogowie organizujemy 900 - lecie obrony miasta przed Niemcami. Zapraszamy na Wolinie podszedł do mnie znajomy i powiedział, że widział tyle wilczaków i że pamięta jak mu mówiłem, że to nie jest łatwa rasa, dlatego jest przerażony, że teraz zrobiła sie na nie moda :) chciałem jeszcze dodać, że Białogłowa z Bariną to moja Małżonka :) |
Jeszcze troszkę wspomnień z Wyspy Wolin:rock_3
|
http://img529.imageshack.us/img529/4342/kruszwicaaa.jpg
lipiec - od 6 lat organizujemy imprezę w Kruszwicy pod Mysią Wierzą |
Quote:
|
A czy może ktoś będzie na najeździe Wikingów na Ziemie Suszeckie na Śląsku ??
|
a to ci :D ... na festiwal jeżdżę od 3 lat i to właśnie na ostatnim rzuciły się mnie, i mojemu narzeczonemu w oczy takie wilkopodobne psiaki :D na początku myśleliśmy, że to wilki ale koleżanka nas olśniła że to właśnie... wilczaki czechosłowackie :D od tamtej pory naszym marzeniem stał się taki oto wilczakuś no i... marzenie się spełniło :D i już nie mogę się doczekać następnego festiwalu :D fajnie by było zorganizować jakieś wilcze spotkanko xD ! hihi, ciekawe czy naszej Radochnie spodoba się Wolin :D aha, znana już jest data kolejnego festiwalu: 6 - 8 sierpnia - radzę po mału załatwiać sobie wolne ;)
p.s. gdybyśmy na Wolinie nie trafiili na wilczaka, to w naszym domu grasowałby teraz malamut :P |
All times are GMT +2. The time now is 10:57. |