Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Zapraszamy na Festiwal Wikingów I Słowian Wolin 2009 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=11621)

Grin 04-08-2009 20:20

Imbus wymiata! :roflmao :roflmao :roflmao

konek 04-08-2009 20:43

A jeszcze nie dodałam, że Ardalek nam się bardzo podoba. Fajnie chłopak rośnie!!!!
Pozdrawiamy od tatusia Maxa :love:love:love

GRABA 04-08-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 228440)
Imbus wymiata! :roflmao :roflmao :roflmao

Hahahah, dokładnie.
Wiecie może na początku następnego, albo pod koniec tego roku zrobicie taką listę planowanych imprez, bo wiele osób chciało by się wybrać, ale o wszystkim dowiadujemy się po fakcie:cry: A jakby tak ktoś litościwie dopisywał kolejne imprezki było by lepiej.
Uprzejmie proszę o przychylenie się do mojej prośby:p

Gia 04-08-2009 21:10

Imbus rozłożył mnie na łopatki :twisted:

DORA 04-08-2009 21:40

Graba - wiadomość była na wolfdogu no ale to jakby już przeszłość , a co do następnego roku , mam nadzieję że będzie nas wilczakowców na Wolinie więcej bo miejsce na rozbicie namiotu rewelacyjne , mam nadzieje że Szasztin doda kilka fotek z obozowiska

Gaga 04-08-2009 21:49

a ja tez mogę mieć prośbę? Żebyście przenieśli Wolin ciutkę bliżej ? ;P

konek 04-08-2009 22:01

Ja też o to proszę, a ogóle czy tego typu festiwale niekoniecznie Wikingów odbywają się na południu lub wschodzie Polski?
Jak na razie to jeździmy na Festiwale Kapel Ludowych do Kazimierza Dolnego, też fajna sprawa ale Wasza chyba ciut bardziej pasjonująca. Chociaż już anonsuję że każdy czerwiec zapraszamy do Kazimierza i socjalizacja psiaków też przednia.
Pozdrawiam
Bożena

Kamoszka 04-08-2009 22:29

Quote:

Originally Posted by konek (Bericht 228443)
A jeszcze nie dodałam, że Ardalek nam się bardzo podoba. Fajnie chłopak rośnie!!!!
Pozdrawiamy od tatusia Maxa :love:love:love

Ogromnie miło slyszec nam takie słowa! Ardal na Wolinie spisywal sie rewelacyjnie! Byliśmy tam tydzień i tylko pierwszy dzień był dniem rozpoznawczym i ostrożnym. Ale pózniej to czuł się jak u siebie w domu... w sumie to był u siebie w domu:)
Jako że zajmujemy się wczesnośrednioweczną sztuką jubilerską i na Wolinie mamy co roku stoisko handlowe, to też Ardal cale dnie spędzał z nami w namiocie ku uciesze klientów:)
Biegał luzem, nie uciekał, pilnował chaty i nie wpuszczał żadnych obcych. wczuł się w rolę na maksa hehe. Znajomi Białorusini jak zobaczyli Ardala to powiedzieli że takie wilki biegają u nich po lasach i że jak tylko będzie mozna u nich miec wilczaka to będą pierwsi:twisted:
Przez moją połamaną nogę by to jego pierwszy wyajzd, ale wiemy już że polubił takie wyjazdy i będzie ozdobą takich imprez.
O wypadzie nad morze nie wspomnę bo powstałby całkiem nowy temat, ale Ardal był postrachem plaż (a mówią, że natura ciagnie wilka do lasu a nie nad morze hehe).
Wyjazd zaliczony na plus pod każdym względem :socjalziacja, wybieganie, posłuszeństwo i noc w ekstremalnych warunkach (granie na dudach, bębny, krzyki, pokazy fajerwerków i co tylko do głowy przyjdzie)
Dziękujemy raz jeszcze za miłe słowa:):):)
Pozdrowienia dla Tatusia Maxa
...i mamy nadzieje do zobaczenia!

Aaaaaa no i Szasztin - jak zwykle super fotki!!!

szasztin 05-08-2009 07:35

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 228445)
Wiecie może na początku następnego, albo pod koniec tego roku zrobicie taką listę planowanych imprez, bo wiele osób chciało by się wybrać, ale o wszystkim dowiadujemy się po fakcie:cry: A jakby tak ktoś litościwie dopisywał kolejne imprezki było by lepiej.
Uprzejmie proszę o przychylenie się do mojej prośby:p

Graba - utworzymy taką liste na poczatku roku. Każdy będzie mogł coś do niej dodać - tak jak np. Bożena Kazimierz. Pogadam z Lutomem gdzie on z Bariną sie wybiera i może coś fajnego z tego wyjdzie!!!

Teraz szykuje sie we wrześniu BISKUPIN - ale niestety termin nam zupałnie nie odpowiada:( Festyn trwa od 19.09 do 27.09. I tak 19 .09 to wracamy z bałkanów a 26-27.09 jedziemy na zakończenie sezonu żaglowego na Wdzydze ( to juz tradycja). ALe może ktos z Was sie wybierze. Zapraszam
i info:

http://www.biskupin.pl/?cid=224&unroll=224

GRABA 05-08-2009 19:27

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 228500)
Graba - utworzymy taką liste na poczatku roku. Każdy będzie mogł coś do niej dodać - tak jak np. Bożena Kazimierz. Pogadam z Lutomem gdzie on z Bariną sie wybiera i może coś fajnego z tego wyjdzie!!!

Teraz szykuje sie we wrześniu BISKUPIN - ale niestety termin nam zupałnie nie odpowiada:( Festyn trwa od 19.09 do 27.09. I tak 19 .09 to wracamy z bałkanów a 26-27.09 jedziemy na zakończenie sezonu żaglowego na Wdzydze ( to juz tradycja). ALe może ktos z Was sie wybierze. Zapraszam
i info:

http://www.biskupin.pl/?cid=224&unroll=224

:pHejka! No właśnie o takie coś mi chodzi, taką listę z dużym wyprzedzeniem, bo tak jak teraz napisałaś o Biskupinie... (a tu znów nic z tego), bo mamy dalszy wyjazd :p
O to chodzi, żeby tacy "nowi" jak ja np. mogli sobie wejść w fajny temacik i tam zobaczą sobie w jakich ciekawych imprezkach będzie można brać udział - wydaje mi się, że tak będzie sobie można lepiej pogodzić to całe wystawianie z ciekawymi imprezkami. W dodatku jak ma się 4 letnią małą księżniczkę:p

marchencki 05-08-2009 20:58

Jestem za!:) Bardzo blisko mam Grodziec, a tam imprezy w sredniowiecznym klimacie sie odbywaja dlatego, jakby jakas 'wilczakowa banda' zajrzala na ten zamek to na pewno sie zjawie w odwiedziny.:)

konek 05-08-2009 21:37

Świetny pomysł na przekazywanie informacji o imprezach jakie odbywają się w naszych regionach. Bardzo dobre okazje na spotkania i nas i wilczaków i moc innych wrażeń :kaffee:beerchug2:chaos:popcorn::beer:ffod:hand.
Jestem za
Pozdrawiam
Bożena

sssmok 05-08-2009 22:26

Biskupin fajna sprawa - chociaz raz mamy cos blisko.
Pomyslimy...
Jak ktos sie wybiera niech da znac :D

DanielZ 05-08-2009 22:49

To ja dokładam turniej na zamku w Łęczycy .

Marcin L. 06-08-2009 09:23

jeśli chodzą o Biskupin to w tym roku jest pierwsze edycja imprezy w czasie której nic tam nie robimy. Byliśmy tam zawsze od 9 lat, ale niestety nie zamierzam już dalej się podpisywać pod tym historycznym MacDonaldem. Ale wpadniemy pewnie tak turystycznie...
5 września w Głogowie organizujemy 900 - lecie obrony miasta przed Niemcami.
Zapraszamy
na Wolinie podszedł do mnie znajomy i powiedział, że widział tyle wilczaków i że pamięta jak mu mówiłem, że to nie jest łatwa rasa, dlatego jest przerażony, że teraz zrobiła sie na nie moda :)

chciałem jeszcze dodać, że Białogłowa z Bariną to moja Małżonka :)

DORA 06-08-2009 09:38

Jeszcze troszkę wspomnień z Wyspy Wolin:rock_3

Marcin L. 06-08-2009 20:18

http://img529.imageshack.us/img529/4342/kruszwicaaa.jpg
lipiec - od 6 lat organizujemy imprezę w Kruszwicy pod Mysią Wierzą

szasztin 06-08-2009 21:03

Quote:

Originally Posted by Marcin L. (Bericht 228931)
http://img529.imageshack.us/img529/4342/kruszwicaaa.jpg
lipiec - od 6 lat organizujemy imprezę w Kruszwicy pod Mysią Wierzą

Co to za impreza i mniej więcej kiedy?????

Witek 24-08-2009 22:33

A czy może ktoś będzie na najeździe Wikingów na Ziemie Suszeckie na Śląsku ??

Karina 22-12-2009 01:09

a to ci :D ... na festiwal jeżdżę od 3 lat i to właśnie na ostatnim rzuciły się mnie, i mojemu narzeczonemu w oczy takie wilkopodobne psiaki :D na początku myśleliśmy, że to wilki ale koleżanka nas olśniła że to właśnie... wilczaki czechosłowackie :D od tamtej pory naszym marzeniem stał się taki oto wilczakuś no i... marzenie się spełniło :D i już nie mogę się doczekać następnego festiwalu :D fajnie by było zorganizować jakieś wilcze spotkanko xD ! hihi, ciekawe czy naszej Radochnie spodoba się Wolin :D aha, znana już jest data kolejnego festiwalu: 6 - 8 sierpnia - radzę po mału załatwiać sobie wolne ;)

p.s. gdybyśmy na Wolinie nie trafiili na wilczaka, to w naszym domu grasowałby teraz malamut :P

All times are GMT +2. The time now is 10:57.