Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   VIII. Spotkanie właścicieli CzW & VI. Memoriał Hokiego - 28-30.08.2009 Późna (PL) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=11710)

GRABA 13-08-2009 18:44

Quote:

Originally Posted by Margo (Bericht 229915)
Jesli nie bedzie miala "tych dni" to ja zabieraj... Po obozach pewnie polowa suk bedzie zaczynala cieczki... :rock_3

Tia, narazie mamy pierwsze mocne krwawienie:rock_3 nie wiem ile to potrwa
i czy będzie powtórka. Czuję się jak mama noworodka, bo ma Unka duże parcie na pęcherz, szczególnie w nocy, a więc znowu noce nie przespane:roll:
Zobaczymy jak będzie - najlepsze imprezki są takie, na które wyjazd planuje się w ostatniej chwili:p

szasztin 16-08-2009 11:16

Szisza - bedzie !!!

szasztin 17-08-2009 14:24

Wszystkich posiadaczy kiji golfowych prosimy o wzięcie ich do Późnej. Rozegramy turniej TURBOGOLFA!!!

wolfin 17-08-2009 14:27

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 230428)
Wszystkich posiadaczy kiji golfowych prosimy o wzięcie ich do Późnej. Rozegramy turniej TURBOGOLFA!!!

hmm ja to nie mam, ale wpisuje sie do listy chetnych na zgubienie pilek :)

z Peronówki 18-08-2009 09:39

Swoje uczestnictwo potwierdzili juz prawie wszyscy "stali bywalcy". :rock_3 A z obozu przywiezlismy kolejne zgloszenia...

Z "nowosci": jesli sie uda to odwiedzi nas takze dana Matusincova (hodowla Dakmat i nikt inny jak glowny poradca czeskiego chowu, ktora przyjedzie wraz z Haną Vránovą - hodowla "Vlčí naděje").

Huan 18-08-2009 09:44

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 230428)

Trochę czasu zostało, więc jest szansa jeszcze na przygotowanie terenu pod turniej turbogolfa... aaa.. i jedna piłkę znalazłem u siebie ;)

z Peronówki 18-08-2009 09:45

Ah, jeszcze cos dla wlascicieli tych NAJ-wilczakow...:lol: Bedzie mozliwosc uwiecznienia urody Waszych psow - Kasia zgodzila sie porobic fotki :happy, a zdjecia robi FANTASTYCZNE!!!
Wiec przed spotkaniem prosze Bure wymyc, wyczesac i wypudrowac! :twisted:;-)

szasztin 18-08-2009 10:04

Co do TURBOGOLFA to prosimy uczestników o ubiór golfiarza np taki:
http://img29.imageshack.us/img29/579...olf2willys.png

Dozwolone różne wariacje na temat:) No i niekoniecznie faceci muszą być w spódniczkach:)

z Peronówki 18-08-2009 10:12

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 230624)
Co do TURBOGOLFA to prosimy uczestników o ubiór golfiarza np taki

Meskie podalas to ja dorzucam cos dla kobiet:
http://images.teamsugar.com/files/us...lija-style.jpg

i jeszcze pomysl dla dzieci.... :rock_3
http://ecx.images-amazon.com/images/...uL._AA280_.jpg

szasztin 18-08-2009 10:21

No to chyba wybiorę sie w sobote do lumpeksu:)

wolfin 18-08-2009 10:53

chyba zartuje cie z tym ubraniem :) :)
Kasiu a ja to wpisuje sie u ciebie na lekcje fotografii, uuu zazdroscie jakie fotki umiesz robic :) moze za piwo litewskie oraz chleb wydasz tajemnicy tego :) choc troszku :rock_3

szasztin 18-08-2009 11:10

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 230643)
chyba zartuje cie z tym ubraniem :) :)
Kasiu a ja to wpisuje sie u ciebie na lekcje fotografii, uuu zazdroscie jakie fotki umiesz robic :) moze za piwo litewskie oraz chleb wydasz tajemnicy tego :) choc troszku :rock_3

coś zrobimy :)

Piłki do golfa w ilości 100szt już jada do nas:)

Huan 18-08-2009 12:20

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 230632)
No to chyba wybiorę sie w sobote do lumpeksu:)

Jaki lumpeks? Toż podobno w tym sezonie przynajmniej w modzie męskiej pulowerki w wyspiarskie romby są na topie ;)

PS: i nie zapomnijcie o utopencach, ja od razu mówię, że w tym roku nie podejmuje się już robienia langoszy dla 100 obżartuchów ;) Ale może coś innego się wymyśli ...

szasztin 18-08-2009 12:26

Quote:

Originally Posted by Huan (Bericht 230684)
PS: i nie zapomnijcie o utopencach, ja od razu mówię, że w tym roku nie podejmuje się już robienia langoszy dla 100 obżartuchów ;) Ale może coś innego się wymyśli ...

No to może : vyprazeny syr z hranolkami i tatarska omacka????

No tatranski czaj ( tzn tatarski czaj) :) :)

Huan 18-08-2009 12:29

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 230686)
No tatranski czaj ( tzn tatarski czaj) :) :)

czytasz mi w myślach, własnie szukam.. tzn. hladam ;) przepisu na tą leczniczą herbatę, w każdym razie Sławek i Adam mogą potwierdzić, że po 12 godz. chodzenia po górach, stawiała na nogi lepiej niż zgrzewka red bulli ;).

szasztin 18-08-2009 12:46

Quote:

Originally Posted by Huan (Bericht 230687)
czytasz mi w myślach, własnie szukam.. tzn. hladam ;) przepisu na tą leczniczą herbatę, w każdym razie Sławek i Adam mogą potwierdzić, że po 12 godz. chodzenia po górach, stawiała na nogi lepiej niż zgrzewka red bulli ;).

Pierwszego dnia w pracy jak uzywałm słowa "szukaj" to długo sie nad nim zastanawiałam - uzyć czy nie uzyć. Obawiam sie że po dwutygodniowym obozie przestalibyśmy mówić" szukam" i kupowalibysmy "czerstwy" chleb a ser byłby "udany " lub "nieudany' :)

sssmok 18-08-2009 13:09

Quote:

Originally Posted by Huan (Bericht 230687)

Jak znajdziesz, musisz sie koniecznie tym przepisem podzielic :D

Joanna 18-08-2009 18:12

Quote:

Originally Posted by Huan (Bericht 230684)
, ja od razu mówię, że w tym roku nie podejmuje się już robienia langoszy dla 100 obżartuchów ;) Ale może coś innego się wymyśli ...

Może za rok? Obiecuję przyjechać i pomagać :)

Wyślę Wam jutro pocztą smykę (wróciła ze Złem z wakacji) i 2 paczki tytoniu do sziszy :) U mnie nie zejdzie i szkoda, żeby się marnował....

Fori 19-08-2009 11:34

Quote:

Originally Posted by Margo (Bericht 229298)
Niestety sprawa sie wydala...8) ale ma to swoj plusy... nie musimy wiecej ukrywac prawdziwego oblicza i mozemy sie reklamowac wprost.... krotko mowiac: TARGOWISKO PROZNOSCI zaprasza.... :lol: ..... Ale NIE WSZYSTKICH psiarzy. WYLACZNIE tych, ktorzy posiadaja NAJ_NAJ_NAJlepsze psy. Nie chcemy przecietniakow!! Zapraszamy jedynie tych, ktorzy maja bure NAJmadrzejsze, NAJpiekniejsze, NAJwieksze, NAJmniejsze, Najdluzsze i NAJkrotsze, NAJcwansze, NAJszybsze, NAJwytrwalsze i NAJsmieszniejsze. NAJlepiej wyszkolone i NAJbardziej utytulowane... Czyli odwiedzic nas mogo jedynie NAJe.... ;-)

O żesz Orzeszek!!!
Toż to perfekcyjny opis mojego małego Pyziorka :lol:- NAJwspanialszy, NAJpiękniejszy, NAJmądrzejszy, NAJsłodszy, NAJwytrwalszy, NAJmilszy i ... NajWiększyNieobecny;-)

A wszystko przez to, że ja nie umiem czytać ze zrozumieniem;-), bo gdybym umiała :rock_3... to urlopu nie zaplanowałabym w tym terminie po drugiej stronie Polski

W przeddzień wyjazdu życzymy wszystkim NAJom i ich Opiekunom udanego spotkania i wspaniałej zabawy

Anka z Forasem

z Peronówki 19-08-2009 16:22

Quote:

Originally Posted by Joanna (Bericht 230759)
Może za rok? Obiecuję przyjechać i pomagać :)

JAAASNE.... Rok temu wypracowalas norme na nastepne 10 lat.... Teraz mozesz juz tylko przyjezdzac i sie bawic.....:rock_3

All times are GMT +2. The time now is 23:23.