![]() |
Gratulacje dla przyszłych rodziców i dziadków!!!
|
Gratulujemy !!! Kolejne dobre wieści :) super
Pozdrawiamy M & W |
Ala - bardzo się cieszymy i trzymamy kciuki za szczęśliwy finał!
|
Quote:
|
Cayo to swietna suka, do dzis pamietam, jakie wrazenie zrobila na mnie podczas wystawy w Augustowie pare ladnych lat temu :-). Gratulacje i trzymam kciuki!
|
Trzymamy kciuki i również gratulujemy! :)
|
Gratulacje.
May the force be with You!;) P.S.1. Ale obrodziło młodymi rodzicami pod koniec roku. |
Gratulacje oby ten dzień nadszedł jak najszybciej i aby wszystko poszło pomyślnie:)
|
no to dumny tato (och za jakis czas będę wołał do młodego dziadku... wzruszyłem się) i jego powiększona rodzinka się cieszy.
Gratulujemy |
Gratuluje, doskonale rozumiem jak się czujecie;) Teraz pozostaje zyczyc udanego porodu, a dalej to juz z górki ;)
|
My juz wiemy i gratulujemy 8)
Czekamy na fotki ! ! ! ! |
no to babcia powie:
urodzili sie 3 rodzinki - dwa chlopcy i jedna krolewna :) babcia zadowolona, synek tez, a na fotki muszimi poczekac gratulacje Alicii i Cayo. |
Quote:
Congratulations!!!! |
SUPER!!! :happy
Gratulacje i oby małym dobrze się wiodło! :bigok PS Chyba wreszcie dojrzałam, żeby się przyznać, że kiedy Cayo pojechała do nowego domu, to prawie popłakałam się, ze nie do nas :oops:, a potem .... wypatrywałam każdej fotki jak kania dżdżu! :lol: |
Oficjalnie potwierdzam newsa: Cayo urodziła wczoraj dwa pieski i suczkę. Maluchy są cudne! Nie możemy się na nie napatrzeć :-) Zdjęcia dodam niebawem.
Gratulujemy tatusiowi szczeniaczków - Waidili, jego właścicielce Vike i hodowcy Daivie. |
Bardzo mocno gratulujemy, obojgu rodzicom naturalnym i tym przyszywanym :) I niech się Wam szczęści, maluszkom zwłaszcza:)
|
Bardzo serdecznie gratulujemy i cieszymy się razem z Wami. Prosimy o dużo fotek.
:happy |
No to fajnie, gratulacje!
|
Wyjące z księżycowego szczęścia gratulacje:)
|
:pGratulacje dla świetnej mamuśki:p
Dużo zdrówka i szczęśliwych domków dla maluszków:p |
All times are GMT +2. The time now is 08:41. |