Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Žijeme s vlčákem... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=119)
-   -   Mapka kde žijí čsv (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=13091)

sdivokoukrvi 05-01-2010 21:29

Quote:

Originally Posted by Pavel Závodník (Bericht 267341)
Díky moc za radu i za přidání na mapu. Alespon budu mít přehled o ČSV okolo mého bydliště vím pouze o dvou kteří jsou nedaleko, ale na mapě zatím nejsou.

tak pokud písneš info co to je zač tak to tam klíďo přidám,nebo kdokoliv z přítomnejch je určo taky ochotnej

Pavel 05-01-2010 21:34

Tak jsem to vznul na server jako článek. Helčo, doufám, že mne nezabiješ, že jsem využil a trochu poupravil Tvůj geniální popis :D

Marianka.W 05-01-2010 21:53

Zrovna mě napadlo, jak asi bude mapička vypadat, až si jí všimnou taliáni....

sdivokoukrvi 05-01-2010 21:58

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 267352)
Zrovna mě napadlo, jak asi bude mapička vypadat, až si jí všimnou taliáni....

Hádám, že Itálie nám zmodrá

Pavel Závodník 05-01-2010 22:09

Už jsem tam jeden záznam přidal bohužel neznám jméno majitele druhé feny (ani její jméno), jen vím že bydlí pár kilometrů od nás.

edit: jsem ho smazal a majitelce napsal aby se kdyžtak přidali sami, bude to tak lepší

Helenasotis 05-01-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 267343)
tak pokud písneš info co to je zač tak to tam klíďo přidám,nebo kdokoliv z přítomnejch je určo taky ochotnej

No, respektujte také, prosím, soukromí a nepřidávejte bezhlavě všechny ČSV, které znáte, aniž by s tím byli jejich majitelé srozuměni ;)

Helenasotis 05-01-2010 22:17

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 267345)
Tak jsem to vznul na server jako článek. Helčo, doufám, že mne nezabiješ, že jsem využil a trochu poupravil Tvůj geniální popis :D

Ne, na návod si autorská práva nenárokuju....:D :D
Jen bych poopravila a doplnila, že nápad to nebyl můj, ale Hanky - já jsem se chopila jen realizace ;)

sdivokoukrvi 05-01-2010 22:21

Quote:

Originally Posted by Helena (Bericht 267359)
No, respektujte také, prosím, soukromí a nepřidávejte bezhlavě všechny ČSV, které znáte, aniž by s tím byli jejich majitelé srozuměni ;)

já to spíše těm známejm píšu např po mobilu či icq, by o tom věděli a přidali se, zatím to docela funguje

Helenasotis 05-01-2010 22:33

Tak jsem objevila ještě další vychytávku - Itálie, ani Střední Evropa vůbec nemusí zmodrat :) - při editaci značky si v bublině klikněte v pravém horním rožku na tu modrou ikonku a můžete ji změnit na jinou - buď z přednastavených googláckých nebo si třeba nahrát svou vlastní originální ;)

Nebo se můžeme domluvit na barevném systému:
modrá - chlapečci
červená - holčičky
zelená - smíšené páry (smečky)
žlutá - CHS

Marianka.W 05-01-2010 22:38

Já už se přebarvila na moji oblíbenou zelenou, ačkoliv mám dvě holky....

Hanka 05-01-2010 23:20

Že bych vybírala autorský poplatek? :diablotin
Ale je zajímavé, kolik lidí má čas na takové kraviny :sooo_hapy

Czertice 05-01-2010 23:30

Mapka

Napad s mapkou se mi moc libi, ale nejsem si ted jista jestli to bude spolehlive fungovat, pac napriklad moji Raksu jista Eva pred hodinou odstehovala z Orecha k Neratovicim;] Coz o to, Raksa by byla stastna kdekoliv, ale ja bych preci jen radsi bydlela bliz k Praze...;]
Asi to je nejaky omyl, nicmene to pripomina ze s tou mapou opravdu muze delat kdo chce co chce, a takove omyly se asi budou dit. Nelze to nejak zmenit?

Dayen 06-01-2010 09:42

Barevně rozlišit stanice, smečky, psy a feny by bylo dobré.
Možná ještě udělat druhou mapu, kde by byly pouze chovatelské stanice.

Pavel 06-01-2010 10:53

Quote:

Originally Posted by Helena (Bericht 267367)
Nebo se můžeme domluvit na barevném systému:
modrá - chlapečci
červená - holčičky
zelená - smíšené páry (smečky)
žlutá - CHS

Já mám i stanici i kluka i holky, tak jsem se udělal fialově, může to tak být Helčo ? :D

A taky koukám, že i Ti, co "vůbec nechodí na náš server, protože je to bulvár" už tam jsou taky :D :D

Hanka 06-01-2010 10:56

Tak se nějak sjednoťte, já mám sestavu jako Pavel a zatím jsem žlutá....:lol:

Hanka 06-01-2010 10:58

Jo, napadlo mě to samé. Žádná Eva nemohla Czertici přesunout, protože ta by se na naši mapku ani nepodívala, natož pak tam někoho přidávala.....:evil: To by bylo pod její úroveň......

Pavel 06-01-2010 11:06

http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl...,19.248047&z=6

Pavel 06-01-2010 11:18

No jak tak koukám, tak Eva je aktivní, ale přesto bych prosil, přidávejte si tam jen své psy popř. své vlastní odchovy.

Helenasotis 06-01-2010 18:12

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 267456)
Já mám i stanici i kluka i holky, tak jsem se udělal fialově, může to tak být Helčo ? :D

No já jsem na tom naprosto stejně (dokonce i početně 1 kluk a 2 baby), ale stejně jsem žlutá, protože mám CHS :)

Barevně to byl jen návrh - pro přehlednost, ale kdo se chce lišit, no problem - každého věc ;) (už tam i zcela odlišné "špendlíky" jsou). A kdo ví - třeba, když mě to popadne a budu mít čas (momentálně se topím pod přívalem výkazů), tak si vyrobím originální ikonku a budu se lišit taky :D

A ať se tam přidává kdokoli, kdo má ČSV - důležité je, aby to přinášelo radost a užitek. Ale hlavně ať nikdo neškodí...;) (proti tomu totiž ta mapa opravdu zajistit nejde, pokud to má být přístupné všem zájemcům).

Marianka.W 06-01-2010 18:59

Já se nakonec taky přidala do žluté skupiny. Vzala jsem to podle logiky "nadpis=název ChS, tak barva taky podle ChS".
Snad to lidi pojmou jako zdroj informací o blízkých spřízněncích a ne jako další možnost jak do někoho rejt.
:wolf

All times are GMT +2. The time now is 08:36.