![]() |
Quote:
|
ale nie ma co pisac, chyba ze Marzena swoje wrazenia o wilczaku, czy cos takiego
na razie wrzucilam news ze zdjeciami, a to Marzenka i Amberek we Wroclawiu, jaka ladna para :) http://www.jantarowa.wataha.wolfdog.org/AG13.jpg |
Quote:
Hmmm... Moje wrazenia o wilczaku SUPER! Amber fajne ze mna pracowal myslalam ze nie bedzie chcial no bo wkoncu kim ja dla niego jestem? No ale ta pilka w mojej rece Sprzedal sie :twisted: Nie wiedzialam ze wilczaki tak latwo sie sprzedaja (zwlaszcza za zabawke) :twisted: Biegalismy troche chaotycznie (no ale wkoncu Amber byl 2 raz na agility), ale ja juz mam plan jak nastepnym razem biec :twisted: :wink: |
A mnie sie to zdjecie podoba:
http://jantarowa.wataha.wolfdog.org/AG11.jpg Trejsi tak fajnie przy Amberku wyglada :wink: |
PISZ, PISZ, ja poprawie bledy i wyslemy :twisted:
w nocy robie sie zlosliwa :P |
latwo Ci mowic SPRZEDAL SIE a ile pracy zeby ta cholerna pilke polubil...
wiem to zarty.. :roll: |
Ech wiem ze Ci trudno bylo wiem
A niby co ja mam pisac bo troszke mi sie niechce i czasu nie mam :oops: |
no SA !!!
|
No fotki sa tylko czemu na wolfdogu pisze ze agility w poznianiu byly?
|
bo im nie napisalam dokladnie, ale pewnie poprawia...
|
Oki
|
Quote:
|
:D
|
Quote:
|
Quote:
|
A i jeszcze: napisalas ze to spotkanie bylo m.in po to zeby sprawdzic czy Amber nie ma leku wysokosci itp No leku nie ma napewno no bo jak na kladce zasuwal tylko w jego oczach cos takiego bylo "no szybcie, szybciej!" On tak chcial szybko ta kladke zrobic ze nie potrafil zachowac rownowagi bo ta kladka troche waska a ze chcial szybko no to zlatywal
Przynajmnije mi sie tak wydaje :wink: |
Do tego dochodzi ze byla sliska i ze cos (a wlasciwie ktos :oops: ) go ciagnelo w dol
jak puscilam go na dluzszej smyczy to zrobil ok :D jak byl maly to troche sie bal hustawki, ale widzialam teraz ze mu przeszlo no i duuuuzo lepiej robil opone, kiedys chcial ja omijac, a teraz trafia srodkiem :) ale chyba najbardziej lubi samo skakanie przez plotki pytalas o Twoje zdjecia niektore byly swietne ujecia (np idealnie jak schodzi z palisady) ale niestety nieostre... ale taki wypad to nie to samo co seminarium,tam Kaska miala dla nas kupe czasu i wszystko tlumaczyla |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:56. |