![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
czy jutrzejsze spotkanko jest nadal aktualne? bo pogoda dość licha :roll: czy przekładamy je na przyszłą niedzielę?
|
jeżeli nie będzie lać, to my byśmy się spotkali (tak czy siak będziemy o 15 w parku), gdyż za tydzień nie możemy się spotkać...
|
mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko, jeśli się wybiorę popodglądac Wasze pociechy i jeszcze bardziej zachorowac na wilczaka:roll:
|
Quote:
|
Rozpogadza się więc może też wpadniemy ,spotkanie w jakimś konkretnym miejscu czy szukamy się po parku
|
Heheej:)
Może przy muszli koncertowej , a jakby co to chyba i tak nasze bure się znają:rock_3 |
dziękuję za spotkanie, było bardzo miło :D i liczę na takie spotkanka przynajmniej raz w miesiącu ;) pozdrawiam :) !
|
Quote:
Czekam na zdjęcia, z moich niewiele wyszło:( Pozdrawiamy:twisted: |
dzięki za pokaz turbodymopsów... u nas kilka zdjęc wyszło. Niestety z braku czasu trochę zajmie mej lubej ich ogarnięcie:eviltongue
|
U mnie, podobna ostrość ;)
Postaram się niedlugo dodac i mam nadzieje, że do tego czasu bedzie odpowiednia karta w galerii w dziale spotkań ;) |
Zrobilam Wam kategorie - latwiej bedzie dodawac fotki ;)
http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/1360/ |
Kurczę, zazdroszczę spotkania :) I widzę, że Gis spokorniał i też był chętny do zabaw! 8)
|
no i nie obyło się bez błędu... źle wklejona nazwa przy tym przyciętym zdjęciu... powinno byc: Enfys Braterstwo Wilczaków, Amantis Wilcza Saga i Gisotsu Crying Wolf
p.s. Ale nagle galeria spuchła :roll: |
Hej, staralam sie cos wyciagnac z tych fotek, ale ciezko bylo i wybaczcie, ze taki kiepski wynik, ale naprawde mam kiepsko z czasem i takie rzeczy musze robic z doskoku.
Gis spokornial? Raczej nie, po prostu nie byl na smyczy, nie musial bronic, znow byl szczeniakiem. Po prostu dojrzewa i jeszcze nie raz mnie pozytywnie, jak i ngatywnie zaskoczy ;) Jeszcze raz dzięki za spotkanie, licze na kolejne ;) P.S. Ten park nam o tyle wiecej dal, ze to byl pierwszy raz Gisa, w takim miejscu, jeszcze w miescie, na luzie, wsrod obcych psow i innej sytuacji. My sie na takie piszemy czeeeeściej ;) |
dzięki Margo za galerię :) a fotki są świetne, naprawdę :D i podpisy też mocne :lol: jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie :) ! Radochna już się nie może doczekać następnego :rock_3
|
Quote:
p.s. a może lepiej za cztery :p ? |
All times are GMT +2. The time now is 10:31. |