![]() |
no z tego co widzę to trzeba byc członkiem ZKwP, a u mnie w rodzinie to tylko ja jestem i żonka raczej nie będzie także 1 osoba. Znajomych psiarzy mimo, że lubią Taro to nie tak bardzo by sobie fundować składki. I to by było na razie tyle.
|
No to 25 nadal, kto jeszcze?
|
Klub Czechosłowackiego wilczaka w Polsce
No i jak z tym klubem, mialo byc 100 osob mnie sie juz pytala Ela czy bym nie chciala zgodzilam sie a tu cicho. :?
|
Zdecydowalismy, ze lepiej troche poczekac, niz robic cos na sile. Lepiej jak bedziemy mieli wiecej (wlascicieli) wilczakow, bo tylko wtedy wszystko bedzie mialo szanse dzialac poprawnie....
|
Aha no to chyba ze tak A ile mam w Polsce wlascicieli CzW?
|
Quote:
|
Aktywnych czyli jezdza na wystawy itp tak? A nie aktywni nie robia nic?
|
No wiec...
Dalej bedziemy czekac co do Klubu? :? |
To czy bedzie 100 czy 150 osob niegwarantuje utworzenia klubu.
|
Quote:
|
Aha
Czyli jeszcze poczekamy... :? :| :( |
Quote:
Wiec podsumowujac: jako klub moglibysmy dzialac nie gorzej niz inne kluby tej rasy za granica. Ale trzeba by to jakos ruszyc - narazie poczekamy, bo czas dziala na nasza korzysc: na przelomie roku dolacza do nas nowi wlasciciele CzW, przybedzie wilczakow (na swiecie sa juz Bisowki z Polskiego dworu, zobaczymy co z naszymi suczyskami, no i Daniel szykuje sie do kontranatarcia... 8) ). Moze wtedy bedzie juz mozna myslec nad czyms konkretnym... :D |
no i proszę nie zapominać o miłośnikach nie będących w posiadaniu wilczaka, np sędziach, asystentach, innych....
8) |
Quote:
|
Ok, jeszcze nie mam wilczaka, ale chętnie się zapiszę do klubu :)
|
To w sumie ile mamy już ludzi do Klubu? (ja się piszę też, oczywiście)
|
Quote:
|
Ja mam na poczatek inny pomysl.W 2006 roku jest organizowana wystawa krajowa owczarkow Szkockich Collie ,i jeszcze 2 czy3 innych ras dzien przed klubowom wystawom .Może to byc tez wystawa krajowa wilczakow i to pierwsza w polsce.... :)
|
Ooooo, fajnie by bylo :)
|
pewnie ze tak ale trzeba zaczac dzialac nic sie samo nie zrobi :)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:26. |