![]() |
tak ale w czasie tworzenia rasy mieli tylko dwa genotypy wilka i ONa, a w tych z artykułu to nie wiadomo ile i jak krzyżowane w poszczególnych pokoleniach.No chyba ze ktoś się chce wgłębić w tą strukturę :rock_3 bo nieżle musieli się nakombinować
|
z reszta reszta artykułu jest jeszcze bardziej ciekawa , przynajmniej dla osób które mają bardzo obszerna wiedzę na temat rozszerzonej biologii:rock_3
|
oj Rosjanie potrafią:lol:
|
Czekam na tą reszte!!:)
|
ale to jutr bo dzis sie juz natłumaczyłam :? ( całą ksiażke po lemkowsku)
|
Ok:) jeszcze raz dziękuje za tłumaczenie!:)
|
prosze czesciej:lol:
|
Quote:
To ze potrafi nie znaczy ze za kilka lat to bedziemi widziec na wystawach jak normalnych psow :) ja troche ruskich... znam co miesza palcami w takich "ekspermentow"- wilk i owcarka, bo ich pies bedzie lepszy od CVS wilk i lajka bo taki pies lepej bedzie polowac i ... wieciej innych wariantow :) lepej ten ruski... nie potrafil- bylo lepej i dla psow i dla ludzi a to im mixy wilka i malamuta dzieci zjad (fakty z Sankt Peterburga) |
Masz racje bo jeśli czytałaś cały artykuł to oni nie zle z tymi kojotami i szakalami kombinują. Bo dla nich to tylko % się liczą ile kto czego ma ( ile procent szakala w hybrydzie itd.)
|
Quote:
|
Ojj tak Rosjanie zawsze musieli mieć wszystko dwa razy lepsze, dwa razy grubsze, dwa razy dłuższe, dwa razy mocniejsze:lol:
|
hubsen sorki ale dzisiaj nic sie z artykułu nie pojawi :|
|
Ooo nieee a ja tak czekałem:( noo trudno..może jutro;-)
|
no młoda ważniejsza (i jak na razie ukrywana:look2 )wiec nie miałam czasu
|
Młoda?? ukrywana?? o co chodzi??;-)
|
a przypalętała się mała kotka do nas na ogrod a moi rodzice maja dosć kotów:evil: więc jest ukrywana (musiałam nawet braci przekupić) dopuki ich nie przekonam do nowego lokatora z reszta jak zwykle:rock_3
|
Ja nie pomogę bo sam mam dosyć kotów i psów aaa może chcesz jeszcze jednego małego kotka?????;-)
|
a znajdziesz mi nowe mieszkanie , bo mnie z tą 9 wyrzucą na pewno;-)
|
no to jesteś lepsza ode mnie;-) ja mam tylko 7 chociaż licząc młode to 11:lol: a do tego jeszcze 5 psów:lol:
|
a co do mieszkania to w moim sąsiedztwie jest jedno wolne;-) ale sie tu rozpisaliśmy;-)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:44. |