![]() |
a czego sie spodziewasz po Narvanej? :D
|
Bravo dla Vuko za ładny debiut :) i gratki dla wszystkich.
|
Quote:
|
Zartujesz sobie :twisted:
Jakbys mnie nie znala :twisted::stupid:rolleyes::roflmao:beer:stupido :sooo_hapy :beerchug2:drinka Musialabym sie najpierw uspokoic, jak moja kochana :twisted: sunia :D |
Gratulacje dla wszystkich :thumbs:klatsch
Dla nas najwazniejsze wydazenie na ktore czekalismy to debiut naszego Geirroda (Vuko) BRAWO SYNUS JOTUNKOWY:cool3:thumbs:klatsch:klatsch:happy |
To ja delikatnie poprawie wyniki szczeniaków :)
1. Geirrod Braterstwo Wilczakow - Naj. Szczenie, Wybitnie Obiecująca 2. Wiwat Cwany Wilk - Wybitnie obiecująca 3. Wisus Cwany Wilk - Wybitnie obiecująca Kolejność mogłaby być odwrotna ale i tak się cieszę! :) Wielkie brawa dla debiutantów. No i dla reszty też gratki! No! Do zobaczenia w Chojnicach :D:D W końcu będziemy w młodzieży startować:D Wpisze ktoś może wyniki do bazy? |
Quote:
|
Hm....... ja sie ciesze ale mam jeszcze pewne watpliwosci:roll: co do samego wystawiania sie Tajguliny,nie mnie oceniac ,wszystko lezy w rekach sedziego jak zawsze.
Wiec pozostaje mi pieknie podziekowac za gratulacje:rock_3 No i Gaga miałas racje ,teraz to niecierpliwie czekam na sukcesy Jotunowych dzieciakow bardziej niz na swoich burych. |
Marek, serio mieliscie 3 miejsce?
Byliscie tak ustawieni, ze myslalam, ze 2... |
Quote:
|
A to znaczy, że będą ładne zdjęcia z wystawy :)
|
Quote:
|
Może wystarczy dobra "flinta" z auta (zawsze możecie zwolnić) :P
|
Ha! Pięknie!!!! To my po znajomości (a co;) ) najbardziej ściskamy i gratulujemy naszej pięknej siostrze:):) Brawo Tajgula:):):):):):):):)Super!!!!!!!!!!!:thumbs
|
Quote:
|
Może nie z wystawy ale znad morza :)
Świat z perspektywy wilczaka :) http://lh3.ggpht.com/_FpTJkh5KEHc/TE...%99cie0016.jpg |
Gratulacje dla wszystkich :D
A gdzie wiecej fotek :twisted: Kaska nie wymigasz sie, wiem, ze pstrykalas :p |
Ano pstrykałam - i moze dziś coś wrzucę:)
|
OGROMNE gratulacje. Glownie za te pary! :p
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:16. |