![]() |
godziny
Czy ktoś coś wie o godzinach????
|
przed nami daleka droga :| ruszam w sobotę wieczorkiem po robocie i mam nadzieje, że zdążę się zdzemnąć po drodze i nie spoźnić na ocenę. przed 11 wilczaki suki nie wejdą napewno?!
jestesmy swiezo po leczeniu uszu i Sex nie pozwala mi się dotykać do głowy bym znowu zegoś do uszu nie wlała... pozostaje miec nadzieje, że sędzia sam zęby sprawdzi :madgo |
Ja co roku jechalam wczesniej, a potem czekalam pare godzin, wiec obstawiam, ze nie wejda :D
My w tym roku pierwszy raz odpuscilismy, ale za to za tydzien Galicja 8) |
ja mam 704 km, więc margines błędu muszę wziąć większy. i na zmęczenie poprawkę, bo juz z roboty wyjde nieprzytomna :?
|
Quote:
|
Pewnie wszystko zalezy od tego, jak sedzia bedzie sedziowac ;)
Czy na zlamanie karku, czy sie zastanowi chwile... |
Quote:
|
A numerek masz? Bo jak nie... to jeszcze kolejeczka po odbiór :twisted:
|
Quote:
Akurat to zapamiętałam, bo zadyszana pytała nas, czy suki już były, czy jeszcze nie. :D |
oczywiście, że nie. ja i wszystkie formalności dopełnione :stupid. nie dość, że w domu nie byłam od pół roku i nie odbieralam poczty, to w dodatku nie zapłaciłam. czyli dodatkowo muszę jeszcze liczyć czas na dyskusje przy bramie (nie mam ani potwiedzenia ani dowodu wpłaty ale za to o jednego psa za dużo) :lol:
|
Quote:
W zeszlym roku faktycznie wpadlam w ostatniej chwili na swoja klase. Zanim zaczelismy biegac to ja juz dyszalam jak lokomotywa :lol: Zapomnialam, ze jade naszym busem rozwijajacym zawrotna predkosc 90km/h i nie przewidzialam, ze bedzie to trwalo 2h dluzej - czas drogi policzylam na "normalny" samochod 8) Ale wczesniej zawsze bylam 9-10 i czeeeekalaaaam :P |
Yupppiiii!!!!! News jaki dostałam, tooo że mała Luuuu Mł. Zw. Klubu - no zajebiście (tego już nie przebiję - hehe).
Biorąc pod uwagę jakie, to małe francowate było (hehe), to Aguśka i Wojtek - wielkie gratki za pracę nad szczeniorem i wielkie gratulacje za wystawkę;-) |
To i ja sie chwale wnukami, bo pozamiataly... :sweetCyberM
Zwyciestwo Klubu w psach przypadlo synusiowi Cheitana, czyli Ilmarinen Girios dvasia :beerchug2 Zwyciestwo Klubu w sukach i tytul Zwyciezcy Rasy poszedl do Andariel Bis, czyli Andariel Conall Braterstwo wilczaków..... :drinka OGROMNE GRATULACJE!!!!! :thumbs |
Quote:
Fotki dawać szybciutko:p |
GRATULACJE!!!!
Strasznie zaluje, ze nie udalo nam sie dotrzec - czekam na pelne wyniki i fooootyyyy - koniecznie :D |
juz wiedzialam z toku co i jak ale... no jak to mozna znowu TA girios dvasia i sPeronowka wygrywa :)
gratulacje dla synka - mamie (obie) sa bardzo bardzo zadowolone i dumne :) Jescze jeden duch z Zw. Kluba :) |
Dla porządku :
Zwyciężczyni Klubu i BOB - Kudłata Zwycięzca Klubu - Zygzak Mł. Zwyciężczyni Klubu - Lunka Mł. Zwycięzca Klubu- Ważniak Gratulujemy, pękamy z dumy i radości z powodu występu synka :). cdn... |
Aga a Lunka díky za nejlepší narozeninový dárek pro mě :) Gratuluji, bravo!
|
My też gratulujemy !!!
|
Gratulacje dla Zwycięzców!!!!! :)
I tych, którym w szczególności kibicowaliśmy, Wy wiecie ;) |
All times are GMT +2. The time now is 05:54. |