Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Adopcje (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   kupić czy adoptować? (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=15218)

btd 09-09-2010 18:37

Quote:

Originally Posted by Khan (Bericht 323158)
Z ciekawości sprawdziłem czy inicjator zeszłorocznej nagonki spał spokojnie tej nocy. Okazuje się, że nie. Był bardzo aktywny na Forum Wilka z Polskiego Dworu. Kolejne wpisy to 1.44, 1.54, 1.57. Wpis na wolfdogu to 2.36. Oczywiście to o niczym nie świadczy.

Zapisz sie do komisji maciorewicza. On tez atakuje i obraza wszystkich, oczywiscie z zastrzezeniem, ze on tylko pyta.

Ja na twoim miejscu zajalbym sie pisaniem sensowniejszych ogloszen a nie wciskaniu ludziom bez wiedzy kitu reklamowego, bo to moze skonczyc sie jakas tragedia. Jak nie ludzka, to psiaka.

sssmok 09-09-2010 19:07

Quote:

Originally Posted by Khan (Bericht 323158)
Z ciekawości sprawdziłem czy inicjator zeszłorocznej nagonki spał spokojnie tej nocy. Okazuje się, że nie. Był bardzo aktywny na Forum Wilka z Polskiego Dworu. Kolejne wpisy to 1.44, 1.54, 1.57. Wpis na wolfdogu to 2.36. Oczywiście to o niczym nie świadczy.

Jak zwykle mozna sie tylko domyslac... :rock_3

spadzista 09-09-2010 22:55

Wrzawa ucichła to dodam tu pikanterii

Uwaga! Uwaga! ILONKA ISTNIEJE! Jest to moja sąsiadka i jest hmmm... specyficzna pod paroma względami choć w oczach większości napewno bardziej normalna ode mnie... wiecie .. ładny ogródek z kwiatkami, firanki, szpilki itp.
Zaczepiła mnie kiedyś że jej córka też chce husky - bo przecież ja mam 3 husky... to jej wyjasnilam ze to nie husky..
No i przychodzi do mnie wczoraj wieczorem ze ona wilczaka kupuje. Próbowałam jej to wyperswadować i namówić na adopcje jakiegoś łagodnego bezdomnego pieska. No ale ja nie mam dyplomu, doktorem też nie jestem więc co ja wiem o życiu , żaden autorytet dla ilonki, ktora wie lepiej bo znalazla to nieszczesliwie sformulowane ogłoszenie... No to ją wysłalam na WD zeby zasięgneła wiedzy ... napisała co chciała - i tyle, kazdy może- awantura z tego powstala ze przyszla dzis sfrustrowana , ze wlasciciele wilczakow to idioci i chyba juz nie chce miec wilczaka ... nie pisalam wczesniej - bo rzeczywiscie to było zabawne co na tym forum sie dzieje ;-) a pozatym teraz to juz wiem, ze wiecej tu nie zajzy to moge tak ja poopisywac :twisted: pozdrawiam i dziekuje ze mam juz ilonke z głowy . mam nadzieje ze poprzestanie na króliczku

Gaga 09-09-2010 23:02

Quote:

Originally Posted by spadzista (Bericht 323211)
wlasciciele wilczakow to idioci i chyba juz nie chce miec wilczaka ...

W obliczu wszystkiego, co zostało tu napisane, opinię autorki wątku można sobie spokojnie poczytać za komplement :D

Puchatek 09-09-2010 23:39

W obliczu wszystkiego, co zostało tu napisane, opinię autorki wątku można sobie spokojnie poczytać za komplement :lol:
Szybciej śmierci bym się spodziewała, niż tego, że kiedyś coś takiego z siebie wyduszę.......................................... ................................zgadzam się...

...
Khan, by nie było niedomówień: pamiętam tamtą "prowokację" /jeśli to o nią chodzi/ i zdania nie zmienię: nadal uważam, że sprzedaż-szukanie nowych opiekunów dla szczeniaków na allegro jest rzeczą okropną i traktującą psy instrumentalnie. Ale tamta sytuacja różni się od obecnej: jest szacunek dla psa /->najpierw szukanie opiekunów,
a potem zaślubiny/.
...

Khan 10-09-2010 09:27

Quote:

Originally Posted by Puchatek (Bericht 323215)
Khan, by nie było niedomówień: pamiętam tamtą "prowokację" /jeśli to o nią chodzi/ i zdania nie zmienię: nadal uważam, że sprzedaż-szukanie nowych opiekunów dla szczeniaków na allegro jest rzeczą okropną i traktującą psy instrumentalnie. Ale tamta sytuacja różni się od obecnej: jest szacunek dla psa /->najpierw szukanie opiekunów,
a potem zaślubiny/.
...

Chyba jednak nie pamiętasz

All times are GMT +2. The time now is 14:41.