![]() |
Potwierdzam jako postronny obserwator, iz faktem jest, ze jak nie nagrywacie tych wariactw, to i jedno i drugie wariuje :D
|
Quote:
|
Margo, chomiki tez potrafia byc "krejzi" ;-) no zwisac na 2 lapkach z sufitu klatki niczym czlowiek ;-)
|
Quote:
:rock_3:lol: Kazdy zwierzak jest cwany. Kiedys trenowalam kury - zdziwilbys sie ile mozna je nauczyc. Przychodzenie na zawolanie to pikus. Wilczaki by sie mogly od nich uczyc... ;) |
sufit klatki :D no te kratki u gory ;-) a propos Szynki - to co na filmikach to pikus przy ostatnich jej ekscesach :D:D
|
Tja... Musze sie ogarnac i w koncu wrzucic te filmy...
|
Quote:
|
Quote:
|
Dlaczego to takie oczywiste? :shock::twisted:
|
Quote:
Byl u Was Seba, a polska goscinnosc nakazuje, aby goscia poczestowac choc lampka wina. A znajac Szynke to kieliszek byl pierwsza rzecza do jakiej skierowala swoje kroki... :twisted: |
moze nie pierwsza... :p
|
No to tak:
1)Szynka nauczyla sie pic wode z miski Garudy. 2)Szynka lubi alkohol. Jestesmy w szoku, bo jak wachala butelke od piwa, to nie chciala. Przyszedl Seba na drina, whisky. Siedzimy gadamy, Szynka biega, szklanki na stole - no wiadomo - bo kto by pomysla, ze trzeba pilnowac... Patrzymy a Szynka siedzi w szklance Grzeska i jaka zadowolona! Buch, kamera byla bardzo blisko, to nagralismy. http://www.youtube.com/watch?v=ziRbBk3xN1Q Dostalam biale wino w prezencie na swieta od mojej firmy. Otworzylismy sobie z Grzechem na sprobowanie, do szkla i siedziemy, ja przy swoim laptopie, Grzesiek przy swoim PC. I zapomnielismy, ze Szynka biega... Wino okazalo sie rowniez bardzo dobre. Zeby nie bylo! Nie nalewamy osobno dla Szynki, nie poimy jej, nie podkladamy pod morde :) Byly to czyste przypadki, dla nas wrecz szokujace... |
potwierdzone, Szynka lubi Ballantine's-a ;-) a jakiego "kopa" dostala po spozyciu, tak ozywionej to jeszcze u Was chyba jej nie widzialem :P
|
No ładnie... ciekawe ile miała promili w szynszylowej skali :twisted:
|
Jestem ciekawa ile Garuda ma jeszcze w sobie poklady cierpliwosci...
http://www.youtube.com/watch?v=Uyp4_hoBbOU Seba, Ty chyba ostatnio widziales ta akcje? |
Ile zostało z misternej Garudy?? Jeszcze bardziej misterna Garuda?? :twisted:
|
:roflmao:ghost_2
|
nie jestem pewien, czy akurat tą, ale na pewno cos w podobie :D
|
|
O! Moja idolka znow w akcji :D
|
All times are GMT +2. The time now is 07:44. |