Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Vlčí sraz - Moravský kras 31.10. 2010 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=15744)

Dayen 26-10-2010 23:59

Quote:

Originally Posted by luculda (Bericht 334207)
Jo můžeš Grippíkovi házet balónky, to on bude moc rád :-)

A ostatní psi taky, jen aby se jich pak kolem balonku nemotalo v chumlíku víc.:wolfie

Dayen 27-10-2010 00:27

Asi buď dezertuji s Pavlem a Clárkou nebo nakonec nepřijdu. Protestují mi kotníky po těch jarních úrazech. :frown:

Fiann 27-10-2010 07:08

Quote:

Originally Posted by Mezihoří (Bericht 334042)
My půjdeme jen na Macochu a potom zpět po žluté. Na Holštejně je sice krásně, ale v 14h máme cvičák. Je to hodina cesty a celou trasu asi nestihneme...

No teda...já sebe považuji za výcvikového aktivistu....ale tohle je už moc, z lesů spěchat na cvičák???:roll: Pro jednou vynecháte...8)

Fiann 27-10-2010 07:12

Quote:

Originally Posted by Dayen (Bericht 334271)
Asi buď dezertuji s Pavlem a Clárkou nebo nakonec nepřijdu. Protestují mi kotníky po těch jarních úrazech. :frown:

O kotníky se neboj, po cestě jsou naplánované dvě "lékárny" na regeneraci.:rock_3

Mezihoří 27-10-2010 15:56

Quote:

Originally Posted by Fiann (Bericht 334276)
No teda...já sebe považuji za výcvikového aktivistu....ale tohle je už moc, z lesů spěchat na cvičák???:roll: Pro jednou vynecháte...8)

Aktivisto, musím Ti oponovat:

1. my jsme v lese pořád - průměrně 6 dní v týdnu 8)
2. nejedná se primárně o výcvik psů (ti to až tak nepotřebují) ale hlavně jde o výcvik tupého psovoda :oops:

minule se mě pan výcvikář ptal, zda jsem nehýřil celou noc v baru - vlčátko totiž reagovalo, já nikoliv :lol:

Už se moc těšíme na nedělní setkání:wolf

Beruska 28-10-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by Mezihoří (Bericht 334405)
Aktivisto, musím Ti oponovat:

1. my jsme v lese pořád - průměrně 6 dní v týdnu 8)
2. nejedná se primárně o výcvik psů (ti to až tak nepotřebují) ale hlavně jde o výcvik tupého psovoda :oops:

minule se mě pan výcvikář ptal, zda jsem nehýřil celou noc v baru - vlčátko totiž reagovalo, já nikoliv :lol:

Už se moc těšíme na nedělní setkání:wolf

Chichi,to jste se sesli. Tak abychom uvedli veci na pravou miru, tak aktivista 1 je prumerne sedm dni v tydnu v lese:-)) A cvicaky taky stiha (dokonce i v nedeli)-lec my si privstanem a pak huraaa na srazik!!! Takze se tesim na vsechny zucastnene!!!
ps: A ano,opravdu aktivista 1 nic jineho krom venceni a cviceni psa nedela :lol:

Beruska 28-10-2010 20:28

Quote:

Originally Posted by luculda (Bericht 334209)
A proč vlastně Beruš nebereš, ty nevíš, že nastávájícím (i když nejsou jisté) maminkám pohyb na čerstvém vzduchu prospívá? Jen ji pěkně vezmi ať se projde.:p

Nastavajici maminka si provetra pacicky rano na cvicaku, kde bude mit naservirovanou snidani v trave (odborne se tomu prej rika stopa) a pak bude po zbytek dne relaxovat;-) Neb kdyz jsme byli o vikendu na prochazce, tak litala jak strelena a pokousela se presvedcit Akona, ze je mensi a ma poslouchat:lol:Bavili jsme se vsichni, vcetne Akona:lol:

Fiann 29-10-2010 08:20

Quote:

Originally Posted by Beruska (Bericht 334746)
Chichi,to jste se sesli. Tak abychom uvedli veci na pravou miru, tak aktivista 1 je prumerne sedm dni v tydnu v lese:-)) A cvicaky taky stiha (dokonce i v nedeli)-lec my si privstanem a pak huraaa na srazik!!! Takze se tesim na vsechny zucastnene!!!
ps: A ano,opravdu aktivista 1 nic jineho krom venceni a cviceni psa nedela :lol:

Přesně tak:lol:, průměrně 7dni v tydnu v lese a 3krát týdně na cvičáku. A ano, i tuhle neděli ráno na cvičák a pak za vlky8)

Undertaker 29-10-2010 10:29

Co je to cvičák? :)

My chodíme 10x týdně do lesa, to musí stačit ;-)

All times are GMT +2. The time now is 07:40.