Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   CACIB Kielce 13.11.10 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=15895)

sia 09-11-2010 18:28

Quote:

Originally Posted by jefta (Bericht 336749)
parking 30 zł, więc troszkę lepiej

http://www.targikielce.pl/index.html...&s=info_zwiedz

macie jakieś potwiedzenia :?

Ja dostałam wczoraj. Martwiłam się, że może coś nie tak, że tak długo nie ma żadnych informacji.

jefta 11-11-2010 19:36

http://a.imageshack.us/img217/4592/kapiel.jpg
Jak można było wykąpąć wilczka w CZYSTEJ :huh wodzie?! Przecież świeżo kąpał się w aromatycznym bagienku?!
Ale najgorsze już za nami. Nie mogę się teraz doczekać wyjazdu. Oczywiście potwierdzenia nie mam, więc na pierwszą wystawę na którą mam wszystkie papierki w porządku przyjdzie mi jeszcze poczekać 8)

anetawron 11-11-2010 22:35

Dobre... mina mówi sama za siebie, pamiętam jak kiedyś w drodze na wystawę skrobałam szczotką z Licha zaklejki bo ja miło spędzałam czas w stajni przy ognisku a on poszedł spać... na pryzmę (a dokładniej się w niej zakopał bo było ciepło), rano nie było czasu na kąpiel... :)

My papierki dostaliśmy, ale numerek muszę odebrać na miejscu.
Po takiej przerwie to aż się stresuję :twisted:

jefta 11-11-2010 22:46

A ja pamiętam jak wpadłam z Lalką na wystawę do Krakowa prosto ze spotkania galicyjskiego. Wszyscy wykąpani, wytrymowani, wypudrowani, wyelegantowani robiący ostatnie poprawki, a ja błoto z psa zeskrobywałam paznokciami :laugh2_2

Galicja 12-11-2010 00:59

Papierki mam, ale i obawy też. Bidonowi ostatnio tylko panienki w głowie... no i to jego pierwsza w życiu wystawa halowa. No i okazało się że jadę z Adą, będzie mi pomagac wystawiać (ma 1, 5 roku ) będzie wesoło.

sia 12-11-2010 17:25

A to będziemy mieć konkurencję dla młodej prezenterki-zabieramy 3,5 letnią córę, bo już ni jak nie da się jej okłamać, żeby nie jechała.

Galicja 13-11-2010 15:38

No i po Kielcach...... Ja niestety wystawę zaliczyłam 20 km wczesniej. "Szalona" zakonnica nei zdołała zatrzymac swojego pojazdu 4 samochody za nami, i samochody jak domino, jeden w drugi....w nas uderzyła przesympatyczna Czeszka która też jechała na wystawę z psami....i tak niestety nie dojechalismy. Na szczęście nikomu nic się nie stało. Ada tylko płakała okropnie bo się przestraszyła, bo przez sile uderzenia Bidon wylądował na niej...eh....

Bajka 13-11-2010 15:54

Rany Boskie, Madzia! Całe szczęście, że nic Wam się nie stało!

Gia 13-11-2010 18:17

Magda, całe szczęście, że nic się nie stało, ale obserwuj Adę i Bidona... A jak pozostałe psy"karambolowe"?

Galicja 13-11-2010 18:25

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 337530)
Magda, całe szczęście, że nic się nie stało, ale obserwuj Adę i Bidona... A jak pozostałe psy"karambolowe"?

To były przepiękne charty rosyjskie, wydaje się że im też nic sie nie stało, jedna suka akurat jechała na krycia, więc Bidon zaraz zapomniał o wypadku ;) za to my mieliśmy utrudniony czas oczekiwania na policje by nie doszło do nieplanowanego powstania nowej rasy ;)

jefta 13-11-2010 22:24

Magda, współczuję. najważniejsze, że nikomu nic się nie stało :|.

Mnie wracając z wystawy tuż pod domem tir zepchnął przez pas zieleni i przeleciałam przez dwa krawężniki na stację benzynową. Właśnie zastanawiałam się czy tankować jeszcze przed dojazdem czy nie. I zrobiłam wielkie wejście :roll:

częściowe wyniki:

pies, baby -
CELEB JANTAROWA WATAHA nb
pies, modzieży
WÓDZ CWANY WILK lok.1 ocena b.db
ACRITER Wilcza Saga lok.2 ocena b.db
pies, pośrednia
DHUN Wilk z Polskiego Dworu lok.2 ocena?
Crying Wolf GISOTSU CWC, CACIB, BOB
pies, otwarta
BALOUN Galicyjski Wilk nb.
pies, championów
CZAMBOR z Vlciho dubu CWC, Res. CACIB
DECLAN Wilk z Polskiego Dworu nb
CVAKO OD STARKEJ ocena?
suka, młodzieży
CALL ME SEXY Srdcervac, dosk. Zw. Młodz. Naj. Junior (:happy)
suka, pośrednia
BEA Jantarowa Wataha nb.
DERVLA Wilk z polskiego Dworu dosk. CACIB
suka, otwarta
BALTA JANTAROWA WATAHA nb.
LAHATIEL Girios Dvasia dosk. 2
TASJA Eden severu CWC, res. CACIB
suka, championów
BETI WILK Z POLSKIEGO DWORU nb
BELIT Wilk z Polskiego Dworu nb

CDaniela 13-11-2010 23:08

Gratulace pro Sexy :)

Karina 14-11-2010 09:36

No ładnie Sexy zaszalała :D Gratulacje!!!

GRABA 14-11-2010 09:53

ŁOOO Madzia:(

Kasia, gratulacje dla siostruni:p:p:p

Galicja 14-11-2010 10:33

Gratulacje dla wszystkich którzy dotarli!! a największe dla zwycięzców !!

Ja 13-tego muszę się chyba wystrzegać zakonnic ;)

sia 14-11-2010 10:41

Wódz dostał ocenę bardzo dobrą: "wolałbym ciemniejsze oko"(cytat z oceny)....no cóż przemalowywać mu nie będę. Gratulacje dla wszystkich. Nawet dla tych, którzy nie dojechali bo z tego co widzę mieli trudniejsze "zawody".

Karina 14-11-2010 11:22

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 337620)
Gratulacje dla wszystkich którzy dotarli!! a największe dla zwycięzców !!

Ja 13-tego muszę się chyba wystrzegać zakonnic ;)

Zawsze się wystrzegaj, nie tylko 13ego :p ! U Radośki też zawsze "problemem" dla sędziów były zbyt ciemne oczy. Może trzeba by o soczewkach pomyśleć ;) ?

szasztin 14-11-2010 11:36

Magda - całe szczęście że jestescie cali!!! Trzymajcie sie!!!

Khan 14-11-2010 11:54

Tym razem dla sędziego problemem były jasne oczy. Chyba się to jeszcze nigdy nie zdarzyło.

Karina 14-11-2010 12:13

Quote:

Originally Posted by Khan (Bericht 337634)
Tym razem dla sędziego problemem były jasne oczy. Chyba się to jeszcze nigdy nie zdarzyło.

Aaaa, hehe no fakt :p !

All times are GMT +2. The time now is 06:14.