![]() |
Quote:
I by stała taka mała dama obok mężnego Amberka :twisted: Co do tego, to dodam jeszcze, że mnie Pinki zauroczyła, jak ją zobaczyłam na wystawie. Takie maleństwo drobne :love Super :) |
No wlasnie!
Dlatego ja mam suczke (no dobra tu ja nie wybieralam :P ) i bede miec :mrgreen: |
Quote:
|
albo taki kochany Bolus :) ulubieniec dam wilczakowych, mlodych wilczakow i wszystkich kobiet :bussi
|
Quote:
|
Zawsze lepiej dogadywałam się z suczkami, a jeśli chodzi o ludzi, to z facetami :wink:
Miałam niemały problem wybierając Lunę spośród tylu przecudnych kuleczek. O mały włos a wzięłabym psa, albo parkę :D Szkoda że suczki rosną mniejsze, mam manię wielkości :mrgreen: Może w przyszłości... Jedno wiem: Kocham Cię Luna !!! |
i za to my Cie tez kochamy Klaro!
buziaczki :oops: napisz cos znowu o Lunce! jak przebiega jej socjalizacja? chodzicie gdzies? nie wybieracie sie do przedszkola? jak z psami na spacerach? |
No, i może jakieś nowe foty macie? :)
|
Quote:
|
Nowych fotek Luny przybywa coraz więcej w domowej galerii, nie chcę was nimi zasypywać więc tylko co jakiś czas podsyłam coś tam :wink:
Na temat wybryków małej wilczycy napiszę więcej w prywatnym wątku o szkodniku :D |
Ale czemu! Podsyłaj! Zalewaj :mrgreen: Mysl ze nie tylko ja bardzo chetnie je zobacze :-)
|
No pewnie! Wszyscy chca zobaczyc! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 05:02. |