Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Off topic (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Witam (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1610)

Narvana 03-01-2005 22:00

Quote:

Originally Posted by Klara
To i ja się dołączę i powitam przyszłą miłośniczkę sportów ekstremalnych :cheesy:

Dobre Hard core! :cheesy:

SzaryWilk 22-02-2005 05:29

Wszystko fajnie . ale z calym szacunkiem tu nie mozna myslec ze sobie poradzisz..Trzeba byc tego pewnym.Inaczej mozesz zrobic krzywde sobie i temu pieskowi. To nie jest decyzja typu : kupie sobie perkusje i mysle ze sasiedzi to zniosa ;).
Pies to nie zabawka...szybko sie przyzwyczaja.
Pozdrawiam

leśniczyna 22-02-2005 14:12

I ja witam z Puszczy Białowieskiej!! Co prawda bez wilczaka, ale wilków tu bez liku! :)

Ynk 22-02-2005 23:34

Witaj Andzia
Ynk to gdynianin od 86 roku.
Jest walnięty na punkcie wilków a więc ma wilczaka.
Daje się go spotkać np wieczorami na kamiennej górze wieczorkami jak wraz ze swa kochanka Demolką szukają czerwonych kapturków do zeżarcia /cos trzeba jeść przecie/.

Więc jeśli chcesz z nim pogadać lub np. dać się zjeść to:
gg: 1478824 lub
mail: [email protected]

Saionara - Ynk & Co.

z Peronówki 02-04-2005 11:57

Re: Witam

Wrrrrr.....nie wiem jak to mozliwe, ale ten temat mi "uciekl". Wlasnie przagladam sobie forum, a tu...taka wpadka.... :(

Quote:

Originally Posted by Andzia
Na poczatku chcialabym sie przedstawic. Mam 21 lat i mieszkam w Gdyni.

I jak? Udalo sie Tobie spotkac z wilczakami w Twojej okolicy? Z Tarem, Carmen i Demolka?

Quote:

Narazie jeszcze sie nie zdecydowalam, ale mysle ze w przyszlym roku bede gotowa na wychowywanie psa.

Czytanie postow na tym forum przez rok to rzeczywiscie najlepszy test wytrzymalosci. Jak sie czlowiek nie da zniechecic, to pewnie juz nic mu nie bedzie straszne... ;)

Quote:

czy aby miec Peronówkowego szczeniaka trzeba spelnic jakies kryteria? mieszkac w domu a nie w bloku itp?

Widze, ze Gaga wszystko w skrocie przedstawila... ;) Co do warunkow - w sumie sa one niewazne. Wilczak moze byc szczesliwy w domu z ogromnym ogrodem, ale i w mieszkaniu w bloku, czy nawet pokoju w akademiku. Najwazniejsze by byl ze swoim wlascicielem... :P No i trzeba miec aktywna nature - moze nie na codzien, i nie trzeba uprawiac sportow wyczynowych, ale pies musi miec zapewnione sporo wrazen (to dla dobra wlasciciela 8) )....

Joanna 04-04-2005 11:47

Ho, ho. Widzę, że "nowi" się mnożą :cheesy: Suuper, będzie mi raźniej :cheesy: Witam serdecznie!!!!

Canis_lupus_husky 04-04-2005 14:12

No i coraz wi.ecej czeweczków jest w moich okolicach-Taro, Carmen, Demolka, Callisto... :) no, rodzinka się powiększa ;)

Lupusek 07-04-2005 20:52

Quote:

No i coraz wi.ecej czeweczków jest w moich okolicach-Taro, Carmen, Demolka, Callisto...
Pozwolę sobie sprostować: Callisto nie mieszka w Malborku, tylko na Mazurach - pomiędzy Giżyckiem a Ełkiem. zapewne wkrótce pozna i Malbork. W każdym bądź razie pozdrawiamy Ciebie CanisLH... i cały Malbork.
A&B&C

Agnieszka 07-04-2005 20:54

?? To któy to Wilczak trafił w okolice Malborku?

z Peronówki 07-04-2005 21:27

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
?? To któy to Wilczak trafił w okolice Malborku?

Zaden.... :D Tzn gdyby tak troche nagiac definicje "okolice" to cala ta grupka rzeczywiscie sie lapie..... :wink:

Agnieszka 07-04-2005 22:03

Spotkanie na Mazurach

Alakra! spojrzalam na mapę i dopiero mnie oświeciło! przecież Wasza miejscowość jest aż tak "blisko" nas, jakby porównać z Peronówką i innymi :mrgreen:

Canis_lupus_husky 08-04-2005 11:21

Quote:

Pozwolę sobie sprostować: Callisto nie mieszka w Malborku, tylko na Mazurach - pomiędzy Giżyckiem a Ełkiem. zapewne wkrótce pozna i Malbork. W każdym bądź razie pozdrawiamy Ciebie CanisLH... i cały Malbork.
Gdyby był w Malborku, to ja bym już go znalazła ;) no ale okolica to okolica 8)
Pozdr.

Lupusek 09-04-2005 13:18

To prawda Agnieszko, choć chyba nic nie może być już dalej niż Peronówka.
A my mamy do siebie jakieś 150 - 200km - to w sumie nie tak źle. Bo ode mnie do Peronówki jest 670.
Pozdrawiam,
Alicja

Gaga 09-04-2005 23:37

Hej Alakra....co slychac u Cayo?? Jakies nowe fotki bys podeslala?? Napisz co mloda wyczynia...

All times are GMT +2. The time now is 10:25.