z Peronówki |
02-04-2005 11:57 |
Re: Witam
Wrrrrr.....nie wiem jak to mozliwe, ale ten temat mi "uciekl". Wlasnie przagladam sobie forum, a tu...taka wpadka.... :(
Quote:
Originally Posted by Andzia
Na poczatku chcialabym sie przedstawic. Mam 21 lat i mieszkam w Gdyni.
|
I jak? Udalo sie Tobie spotkac z wilczakami w Twojej okolicy? Z Tarem, Carmen i Demolka?
Quote:
Narazie jeszcze sie nie zdecydowalam, ale mysle ze w przyszlym roku bede gotowa na wychowywanie psa.
|
Czytanie postow na tym forum przez rok to rzeczywiscie najlepszy test wytrzymalosci. Jak sie czlowiek nie da zniechecic, to pewnie juz nic mu nie bedzie straszne... ;)
Quote:
czy aby miec Peronówkowego szczeniaka trzeba spelnic jakies kryteria? mieszkac w domu a nie w bloku itp?
|
Widze, ze Gaga wszystko w skrocie przedstawila... ;) Co do warunkow - w sumie sa one niewazne. Wilczak moze byc szczesliwy w domu z ogromnym ogrodem, ale i w mieszkaniu w bloku, czy nawet pokoju w akademiku. Najwazniejsze by byl ze swoim wlascicielem... :P No i trzeba miec aktywna nature - moze nie na codzien, i nie trzeba uprawiac sportow wyczynowych, ale pies musi miec zapewnione sporo wrazen (to dla dobra wlasciciela 8) )....
|