![]() |
Quote:
Nawet "agresorzy" czasami chodzą bez "kagańca". |
Mamy już nastepnych chętnych!!!!
Zapraszamy!!! |
My juz zarezerwowani.
Powiekszona rodzinka w komplecie :D |
Quote:
|
My także! :D
|
Bosko bedzie sie z Wami wszystkimi spotkac!!!
|
Już nie mogę się doczekać.... z tym, że... Zee jest bardzo towarzyska, wszędzie jej będzie pełniutko :D:D:D ale zapanujemy nad emocjami... mam nadzieję :D
|
Damy rade :-) 2 miejsca jeszcze do spania w domku mam, kto chetny to pisac, decyduje kolejnosc zgloszen ;) najlepiej z PSEM.
|
Quote:
Shey ma to samo, więc się nie martw :) Cieszę się, że poznam lubelską załogę. Seba, jak chcesz to na nocki oddam Ci Sheya. On kocha się przytulać, więc będziesz miał przynajmniej ciepło :D |
Chodzilo mi bardziej o to, zeby suki nie wywolaly III WŚ ;-)
|
Quote:
|
A może jacyś ludzie z gór się wybierają, cioooo? Jakoś tak cicho tu...
Ania! Będziesz z Baldurkiem? |
Wszystko dogadane juz mam, 2 miejsca do spania beda na pewno, chetni pisac na prv :)
|
My się zastanawiamy, musimy zgrać jeszcze urlopy i takie tam.
Ale jakby co to będzie 2ka z Gdańska z młodym Wilczakiem :rock_3 Jeszcze musimy namierzyć jak tam dojechać, ale to pewnie będzie najłatwiej telefonicznie wypytać właścicieli ośrodka. Bo google nie pomaga :p Jak się uda to damy znać w tym temacie. |
Quote:
|
Kurcze. nie znam Was, Wy mnie tez nie:p ale jak patrze na te wszystkie zdjęcia, opinie i pozytywne nastawienie to tez chętnie spędziłbym majówkę w Waszym wilczakowym towarzystwie;-)
zazdroszcze:) |
No to wpadaj :)
Zawsze to okazja do poznania wilczaków "w naturalnym środowisku" :twisted: |
Siwy - wpadaj!!!! - karimata & spiwór i zawsze jakieś miejsce sie znajdzie!
|
Wiadomosc z ostatniej chwili - 2 miejsca, ktore byly wolne u mnie w domku - juz nie sa wolne :)
|
Domek zarezerwowany! Stawiamy się prawie w komplecie: Cayo i Morta, a poza tym Lupuski: Liskamm, Uruk Hai i Ulvar :-)
Do zobaczenia!!! |
All times are GMT +2. The time now is 14:00. |