Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, SOPOT 13-14.08.2011 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=20600)

anula 13-08-2011 18:57

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 399210)
wpisuje swoje wyniki...
Garuda 1, dosk, cwc, cacib, zwyciezca (naj suka w rasie).

A tak wogle - gratulujemy Misternej :)

Narvana 13-08-2011 19:06

jo, Baladin BOB. Naprawde ladny psiak.
Reszty niestety nie pamietam za dobrze.
Uruk Hai 1, wyb. ob, Urobach 2, wyb. ob.
Vuko poszedl dobrze, Anczer tez, Nergal 2 miejsce, doskonala.
Suk oprocz siebie nie mam pojecia jak tam poszlo, takze czekam na wyniki reszty, mam nadzieje, ze wrzuca.
Wystawka w sumie spoko oko, milo bylo jak nie wiem co :)
tylko parno bylo... no ale nie bylo deszczu przynajmniej :)
Garuda w nagrode za dobre sprawowanie na ringu dostala w domu 1kg kurzych nozek :)
Najlepsze bylo to, ze z daleka jak widzialam stadko wilczakow-lezaly sobie, cicho bylo. Garuda dolaczyla do stadka i zaczal sie sajgon :twisted: od razu bylo poznac, ze sa wilczaki :rock_3

Lupusek 13-08-2011 19:35

No pięknie! Gratulacje wielkie dla Garudki!!! No i oczywiście osobno gratuluję "małemu" Uruczkowi - brawo! :klatsch

avgrunn 13-08-2011 19:39

Gratulacje wszystkim zwyciezcom, my wrocilismy do domu zadowoleni bo Urobach byl zmordowany po wystawie, psa nie bylo widac ani slychac az do 19, wyjatkowo. Takze dziekujemy wszystkim wilczakom ktore sprawily ze mlody spal tak dlugo.

Narvana 13-08-2011 19:45

Garuda tez lezakuje. Ale nie wiem czy wplyw wystawki czy 1kg kurzych nozek :rock_3
Bylo kurde super!

Bajka 13-08-2011 20:37

Gratulacje dla zwycięzców, a największe dla Garudy:)Tak powojowała, a niby taka misterna,ha!;);) No i dla maluchów oczywiście gratulacje:):)
A Balladin faktycznie fajny psiak rośnie, faaaaaaaaajny:)
A fotki będą?

Narvana 13-08-2011 20:42

No Kasia robila, wiec jo, beda :)

PS. Dzieki :D ciesze sie bardzo z malego sukcesu :)

Gaga 13-08-2011 20:50

Gratulujemy Rudzielcowi:)

Narvana 13-08-2011 21:55

Heheh, wlasnie mnie sie przypomnialo.
Czajcie klimat, ze na wystawie psow, komus moze przeszkadzac szczekajacy i bawiacy sie pies... :)

Rychol 13-08-2011 23:30

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 399227)
Czajcie klimat, ze na wystawie psow, komus moze przeszkadzac szczekajacy i bawiacy sie pies... :)

Haha...nie mów, że ktoś Ci uwagę zwrócił ???:lol:
Psiaki zmordowane, wybiegane...po wystawie ostro dobite jeszcze:p
Dziękuję wszystkim za miłą atmosferkę i za spotkanie :) Miło było poznać nowe twarze.
Pan sędzia był bardzo miły, byłem mile zaskoczony. Nie tak jak na naszych krajowych wystawach...:|
Teraz czekamy na zdjęcia...

Rychol 14-08-2011 00:12

Aha...oceny...hmm...wie ktoś jak wypełnić wniosek o młodzieżowy championat ? :lol: Nie no żartuję...dam sobie rade :)
miejsce 1, ocena doskonała, zwycięzca młodzieży...no i tyle :) Wystarczy;-)

DanielZ 14-08-2011 08:50

Gratki dla wszystkich .
Vuko - CWC, CACIB, ZW. :klatsch

anula 14-08-2011 09:17

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 399239)
Aha...oceny...hmm...wie ktoś jak wypełnić wniosek o młodzieżowy championat ? :lol: Nie no żartuję...dam sobie rade :)
miejsce 1, ocena doskonała, zwycięzca młodzieży...no i tyle :) Wystarczy;-)

Rychol - dużo miziania dla pięknej Białki!!! A od Biesa podwójne, braterskie obślinianie szyi :lol:

GRABA 14-08-2011 10:05

OOO brawo dla pięknej Garudki:), no i brawka też dla Balladina:) - to sędzia musiał się umordować, miał w porównaniu dwa piękne wilczaczki:)

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 399227)

Jee, tak?? Mhm.... jak ktoś mi zwraca uwagę, że psy wchodzą do wody tam, gdzie kąpią się ludzie, to pytam : "czy widzieli znak z zakazem dotyczącym ludzi", jak czepiają się quadowcy (a takich teraz mamy wszędzie inwazję na terenach rekreacyjnych), to pytam "czy mają zgodę na poruszanie się na quadzie, na terenie parku". Ale za cholerę nie wiedziałabym co odpowiedzieć ludziowi na taki przytyk, na wystawie:shock: hehehe

P.S. Fotki dajcie!!!

Narvana 14-08-2011 11:36

No ja zdebialam wczoraj, ale... Tak bylo :twisted:
Ja stanelam wryta-nie potrafilam nic odpowiedziec, oprocz "przeciez jestesmy na wystawie psow...".
Ja fotek nie robilam, Grzesiek robil ale to jak ja bylam w ringu, wiec nie ma tego duzo.
Kasia dzis znow na wystawie, wiec na jej zdjecia trzeba poczekac.
A jak spotkanie na Wyspie?

Konrad:) 14-08-2011 12:51

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 399222)
ciesze sie bardzo z malego sukcesu :)

Marzena, zbyt rzadko pokazujesz światu MISTERNĄ - sukcesów byłoby duuuużo więcej:)! Cieszymy się razem z Tobą.... i z BOB-owego BALADINA też, nawet bardzo - wszak mądre i ładne dzieci są chlubą rodzicieli8).
Ciekawostka - Eury swojego pierwszego BOBa też zdobył "trzynastego" - DIN idzie w ślady tatusia...:rock_3:)

Gratulujemy Wszystkim! Specjalne pozdrowienia dla Sławka i Breya - debiutantów ringowych. Brawo!

anula 14-08-2011 13:04

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 399266)
Gratulujemy Wszystkim! Specjalne pozdrowienia dla Sławka i Breya - debiutantów ringowych. Brawo!

Ochoczo się przyłączamy do gratulacji :) tych rodzinnych, i tych spoza

I mamy nadzieje zobaczyc się z bratem w W-wie znów (bede pilnowac, coby nie nastapila eskalacja oburczania - wszak chlopaki sie dawno nie widzialy, wiec im się pewnie emocje zagotują:twisted:)

Narvana 14-08-2011 13:32

Poki Kasia nie wrzuci swoich cud fotek, to mam to.
http://antyliga.wolfdog.org/zdjecia/DSC05666.JPG
http://antyliga.wolfdog.org/zdjecia/DSC05669.JPG

Gratuluje wszystkim :)

Gaga 14-08-2011 13:40

Marzena, co to za chłopak przed Garudą? Bo skrajnie z lewej to BOB-ek?

Narvana 14-08-2011 13:42

Posrodku to Vuko :)
BOB to szary chlopak, Balladin

PS. Vuko to oczywiscie Geirrod Braterstwo Wilczaków ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:12.