![]() |
Quote:
|
jo, Baladin BOB. Naprawde ladny psiak.
Reszty niestety nie pamietam za dobrze. Uruk Hai 1, wyb. ob, Urobach 2, wyb. ob. Vuko poszedl dobrze, Anczer tez, Nergal 2 miejsce, doskonala. Suk oprocz siebie nie mam pojecia jak tam poszlo, takze czekam na wyniki reszty, mam nadzieje, ze wrzuca. Wystawka w sumie spoko oko, milo bylo jak nie wiem co :) tylko parno bylo... no ale nie bylo deszczu przynajmniej :) Garuda w nagrode za dobre sprawowanie na ringu dostala w domu 1kg kurzych nozek :) Najlepsze bylo to, ze z daleka jak widzialam stadko wilczakow-lezaly sobie, cicho bylo. Garuda dolaczyla do stadka i zaczal sie sajgon :twisted: od razu bylo poznac, ze sa wilczaki :rock_3 |
No pięknie! Gratulacje wielkie dla Garudki!!! No i oczywiście osobno gratuluję "małemu" Uruczkowi - brawo! :klatsch
|
Gratulacje wszystkim zwyciezcom, my wrocilismy do domu zadowoleni bo Urobach byl zmordowany po wystawie, psa nie bylo widac ani slychac az do 19, wyjatkowo. Takze dziekujemy wszystkim wilczakom ktore sprawily ze mlody spal tak dlugo.
|
Garuda tez lezakuje. Ale nie wiem czy wplyw wystawki czy 1kg kurzych nozek :rock_3
Bylo kurde super! |
Gratulacje dla zwycięzców, a największe dla Garudy:)Tak powojowała, a niby taka misterna,ha!;);) No i dla maluchów oczywiście gratulacje:):)
A Balladin faktycznie fajny psiak rośnie, faaaaaaaaajny:) A fotki będą? |
No Kasia robila, wiec jo, beda :)
PS. Dzieki :D ciesze sie bardzo z malego sukcesu :) |
Gratulujemy Rudzielcowi:)
|
Heheh, wlasnie mnie sie przypomnialo.
Czajcie klimat, ze na wystawie psow, komus moze przeszkadzac szczekajacy i bawiacy sie pies... :) |
Quote:
Psiaki zmordowane, wybiegane...po wystawie ostro dobite jeszcze:p Dziękuję wszystkim za miłą atmosferkę i za spotkanie :) Miło było poznać nowe twarze. Pan sędzia był bardzo miły, byłem mile zaskoczony. Nie tak jak na naszych krajowych wystawach...:| Teraz czekamy na zdjęcia... |
Aha...oceny...hmm...wie ktoś jak wypełnić wniosek o młodzieżowy championat ? :lol: Nie no żartuję...dam sobie rade :)
miejsce 1, ocena doskonała, zwycięzca młodzieży...no i tyle :) Wystarczy;-) |
Gratki dla wszystkich .
Vuko - CWC, CACIB, ZW. :klatsch |
Quote:
|
OOO brawo dla pięknej Garudki:), no i brawka też dla Balladina:) - to sędzia musiał się umordować, miał w porównaniu dwa piękne wilczaczki:)
Quote:
P.S. Fotki dajcie!!! |
No ja zdebialam wczoraj, ale... Tak bylo :twisted:
Ja stanelam wryta-nie potrafilam nic odpowiedziec, oprocz "przeciez jestesmy na wystawie psow...". Ja fotek nie robilam, Grzesiek robil ale to jak ja bylam w ringu, wiec nie ma tego duzo. Kasia dzis znow na wystawie, wiec na jej zdjecia trzeba poczekac. A jak spotkanie na Wyspie? |
Quote:
Ciekawostka - Eury swojego pierwszego BOBa też zdobył "trzynastego" - DIN idzie w ślady tatusia...:rock_3:) Gratulujemy Wszystkim! Specjalne pozdrowienia dla Sławka i Breya - debiutantów ringowych. Brawo! |
Quote:
I mamy nadzieje zobaczyc się z bratem w W-wie znów (bede pilnowac, coby nie nastapila eskalacja oburczania - wszak chlopaki sie dawno nie widzialy, wiec im się pewnie emocje zagotują:twisted:) |
Poki Kasia nie wrzuci swoich cud fotek, to mam to.
http://antyliga.wolfdog.org/zdjecia/DSC05666.JPG http://antyliga.wolfdog.org/zdjecia/DSC05669.JPG Gratuluje wszystkim :) |
Marzena, co to za chłopak przed Garudą? Bo skrajnie z lewej to BOB-ek?
|
Posrodku to Vuko :)
BOB to szary chlopak, Balladin PS. Vuko to oczywiscie Geirrod Braterstwo Wilczaków ;) |
All times are GMT +2. The time now is 12:12. |