Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Karkonosze po raz kolejny :) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=20814)

z Peronówki 12-09-2011 10:26

Fotki jak z najlepszych katalogow... Widze, ze podobaja sie Wam klimaty, za ktorymi i ja przepadam... 8) Jak nastepnym razie postanowicie wpasc w te rejenoy do dajcie znac - moze uda sie nam zgadac... :)

Grin 12-09-2011 10:41

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 403052)
Fotki jak z najlepszych katalogow... Widze, ze podobaja sie Wam klimaty, za ktorymi i ja przepadam... 8) Jak nastepnym razie postanowicie wpasc w te rejenoy do dajcie znac - moze uda sie nam zgadac... :)

A wiesz; że nawet myśleliśmy o Tobie, będąc w tamtych stronach? To w końcu nie tak daleko od Was. :p
Problem w tym, że przez ostatnie 2 lata nasze letnie wypady w Karkonosze terminem pokrywały się z organizacją i samym spotkaniem w Późnej, więc i tak nie dałabyś rady. Trzeba by wykombinować inny termin. :)

z Peronówki 12-09-2011 11:18

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 403059)
Problem w tym, że przez ostatnie 2 lata nasze letnie wypady w Karkonosze terminem pokrywały się z organizacją i samym spotkaniem w Późnej, więc i tak nie dałabyś rady. Trzeba by wykombinować inny termin. :)

Oj, z tym sie jak najbardziej zgadzam.... ;)

Skrzat&Bow 12-09-2011 14:07

3 Attachment(s)
Ale piękne zdjęcia!!! Może kiedyś zorganizowalibyśmy taki wypad wilczakowy?:)

My też zaliczyliśmy w tym roku Karkonosze. Uwielbiam tam wracać... To zawsze taka podróz sentymentalna, mamy taką ekipę jeszcze z czasów studenckich i staramy się raz do roku przynajmniej ruszyć w tamte rejony. Obecnie rośnie już kolejne pokolenie wiec gromada piechurów się powieksza.

Naszymi stałymi punktami jest Chatka Robaczka z najpyszniejszym ciastem jagodowym i schabowymi na świecie!! i dobra baza wypadowa w kierunku gór Izerskich - zwłaszcza dla amatorów biegówek lub rowerów.
No i Edek ze schroniska pod Łomniczką. Mieszka tam piesek o uroczym imieniu Pizduś, który wraz ze swoim panem odśpiewuje arie operowe. Przekomiczne.

Szkoda że Samotnia nie przyjmuje z psami, za to na spokojnie można nocować w Strzesze Akademickiej, w Odrodzeniu czy pod Łabskim....

Niestety zdjęć jeszcze nie wywołałam...Ale to kilka od kumpla.

Skrzat&Bow 12-09-2011 14:12

1 Attachment(s)
Bowek to niezła wciagarka...:p

Grin 12-09-2011 15:06

Hehe; inni ludzie, inny pies, inne zdjęcia, ale... widoki jakieś znajome. ;) :D
Quote:

Originally Posted by Skrzat&BOW (Bericht 403107)
Naszymi stałymi punktami jest Chatka Robaczka z najpyszniejszym ciastem jagodowym i schabowymi na świecie!!

Gdzie tak chatka? Ciasta jagodowego byśmy chętnie skosztowali. :D
Quote:

Originally Posted by Skrzat&BOW (Bericht 403107)
No i Edek ze schroniska pod Łomniczką. Mieszka tam piesek o uroczym imieniu Pizduś, który wraz ze swoim panem odśpiewuje arie operowe. Przekomiczne.

W Schronisku nad (ono jest nad ;D ) Łomniczką nie spotkaliśmy Pizdusia, za to co najmniej trzy małe koty, które nic sobie nie robiły z obecności Łowcy. :D
Na Samotnię się obraziliśmy, bo nam nie wyszła na zdjęciach. :( Pogoda się załamała, dziewczyny mi marzły, światło było nie takie... :evil: A mogło być taaak pięknie... :D

Skrzat&Bow 12-09-2011 15:35

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 403123)
Gdzie tak chatka? Ciasta jagodowego byśmy chętnie skosztowali. :D

http://www.chatkarobaczka.pl/polozenie.html
Polecam! Choć z psem na nocleg nie ma co chyba liczyć, // Robaczek ma sukę, która jest dośc mocno "terytorialna", nie daje spokoju gdy jakis pies pojawia sie w domostwie i szczeka do upadłęgo całą noc // chyba że w namiocie tak jak ja ostatnio.
Ale warto bedąc w okolicy, w Szlarskiej zajść na ciasto lub schabowe...albo kluski ślaskie...albo pierogi....
//zawsze trzeba przedzwonić najpierw że sie idzie z psem//

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 403123)
W Schronisku nad (ono jest nad ;D ) Łomniczką

kurde od zawsze mi sie mieszaja te "pod-y" i "nad-y"
;))

All times are GMT +2. The time now is 00:01.