![]() |
Quote:
Co do wysokosci to ma kolo 53-55 cm (ciezko diabla utrzymac w miejscu 8) ). |
Quote:
Quote:
Quote:
zmierzylam ! na ciasteczko :mrgreen: mampatent, potrzebne sa: sciana, metrowka i cisteczko..ach ai pies oczywiscie...wyszlo nam 56, 53,55...czyli tak samo jak Camio... :wink: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Porownanie sie odbylo ( zapraszam do bloga Cheitanka - uprzedzam ze sporo zdjec, ale staralam sie zeby byly niewielkie), Cheitan jest po prostu potezniejszy, wiekszy od Camio. Wyzszy i dluzszy....oj wieli urosl wielki;-)
Wiecej fotek pewnie za jakis czas ukaze sie w bazie i na stronie hodowli..ale to jeszcze bo sporo tego :) |
Gaga, a Cheitan też jest takim diabołkiem jak Camio? :mrgreen:
Moi rodzice byli Camio zachwyceni.... :) |
Quote:
Jednymj slowem - bracia miotowi :wink: |
Quote:
|
Quote:
A ja Wiem! Ty po prostu nie chcesz zeby bylo na Was, ze szczeniaki na sterydach pedzicie na brojlerach nafaszerowanych chemia...a teraz wszystko na mnie! Oj nieladnie,nieladnie ,,,,,,,,,,, :eviltongue |
Quote:
|
Quote:
I juz wszystko wiadomo..... :rofl3 |
Quote:
Jak mały podrośnie zobaczymy (starannie i komisyjnie), do kogo tak WŁAŚCIWIE jest podobny :mrgreen: |
Quote:
:wink: |
Ha! To juz wiem czemuscie sie tak szybko zebrali...jak tylko przemknal temat ze jednak sie dogadamy co do oddania Cheitana :cheesy:
Czyli tak: chcieli odebrac...przyjechali...zobaczyli...i nawiali ...normalnie wymiekli :mdrmed |
Oj Gaga, było wyjanąć superspecjalistę od marketingu i reklamy przed wizytą! Miałabyś ich przekonanych i problem z głowy. Ani by się obejrzeli, a mieliby Cheitana w samochodzie :lol:
A Alina sama jest sobie winna. Mogła nie porywać sąsiadom kurczaków na sterydach :mrgreen: |
Dzis mlody byl na badaniach...przy okazji zostal zwazony...22,6 kg!! :shock: Chyba zaczne przyjmowac zaklady do ilu dobije.... :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ty mi Przemku Alina przed oczami nie wymachuj ! :P Ona jest zgrabna panienka a ja w domu chowam "dresiarza z karczychem" :D Wolno mi, nie?
Do skupu nie oddam bo za zywego wiecej wezmę - chocby u Wietnamczykow na stadionie :wink: A tak serio...czy w kartach bonitacyjnych nie mogloby byc wpisanej wagi psa?? |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:11. |