Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   _Administrace (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=122)
-   -   dotaz (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21442)

Mist 18-01-2012 13:57

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 419394)
Michaelo, pomoc nabízelo už mnoho dobrovolníků, především na cizojazyčných verzích. Myslím, že většinou to bylo bez odpovědi. Ostatně- jako tady......

Teď jenom čekám, až nějaký dobrák napíše "...nadávat umíte všichni, ale abyste přiložili ruku k dílu..." ;)

Wolf.Love 18-01-2012 15:09

No, já si myslím, že takové věci by se ale stávat neměli..To, že je to soukromý server je jedna věc, ale že na něj všichni koukají, když si chtějí pořídit čsv je taky věc druhá. Pokud nemají čas tento server spravovat, neměli ho tedy dělat....

CDaniela 18-01-2012 16:26

Quote:

Originally Posted by Wolf.Love (Bericht 419446)
No, já si myslím, že takové věci by se ale stávat neměli..To, že je to soukromý server je jedna věc, ale že na něj všichni koukají, když si chtějí pořídit čsv je taky věc druhá. Pokud nemají čas tento server spravovat, neměli ho tedy dělat....

No ono jde také o to, že tento server funguje proto, že my ho plníme svými daty. Za tuto službu serveru, by měla být adekvátní protislužba ...

Wolf.Love 18-01-2012 21:25

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 419466)
No ono jde také o to, že tento server funguje proto, že my ho plníme svými daty. Za tuto službu serveru, by měla být adekvátní protislužba ...

Právě!!!;)

Hanka 19-01-2012 08:45

Quote:

Originally Posted by bambas (Bericht 419401)
Na takovem webu se pracuje ;) Az to bude aspon trochu funkcni, dam vedet.

Lubomíre, pokud bys potřeboval pomoc, tak se nabízím. Od jara budu mít čas.

sdivokoukrvi 19-01-2012 23:12

no já jsem zvědavá, kdy vytvoří profil prcka, už sem údaje posílala skoro před měsícem, ale tímhle tempem to nebude asi moc brzo:(

bambas 20-01-2012 10:29

[quote=Hanka;419569]Lubomíre, pokud bys potřeboval pomoc, tak se nabízím. Od jara budu mít čas.

Opravdu? To by bylo super, uz jen treba publikovanim par clanku, aby byl na webu aspon nejaky obsah. Ze zacatku i jde hlavne o nejaky seznam chov. stanic, inzeratu, nejake clanky a s tim soubezne rozjet databazi psu (strukturu mam hotovou tak z pulky). Za clanky bych casem daval i financn odmenu (cca 200 - 600 Kc za clanek, dle kvality). UZivatele si tam budou moci psat i svoje blogy, cimz se budou moct podelit o svoje strasti a slasti, zkusenosti, reseni konkretnich situaci, apod.

Tak az uzraje cas, urcite se na Tebe obratim. Diky moc.

Hanka 20-01-2012 10:31

V tom případě si myslím, že budeš mít dostatek pomocníků ;-)

Wolf.Love 20-01-2012 14:48

Quote:

Originally Posted by bambas (Bericht 419706)
Opravdu? To by bylo super, uz jen treba publikovanim par clanku, aby byl na webu aspon nejaky obsah. Ze zacatku i jde hlavne o nejaky seznam chov. stanic, inzeratu, nejake clanky a s tim soubezne rozjet databazi psu (strukturu mam hotovou tak z pulky). Za clanky bych casem daval i financn odmenu (cca 200 - 600 Kc za clanek, dle kvality). UZivatele si tam budou moci psat i svoje blogy, cimz se budou moct podelit o svoje strasti a slasti, zkusenosti, reseni konkretnich situaci, apod.

Tak az uzraje cas, urcite se na Tebe obratim. Diky moc.

A bude tam možnost po přihlášení si zadávat údaje o psech atd sám????
Protože pak by se vyřešila otázka stížností na to, že je tam někdo nezadal atd..Pak, když si je tam nedoplní sám chovatel , je to jen a jen jeho blbost...;)

bambas 20-01-2012 17:08

Quote:

Originally Posted by Wolf.Love (Bericht 419739)
A bude tam možnost po přihlášení si zadávat údaje o psech atd sám????
Protože pak by se vyřešila otázka stížností na to, že je tam někdo nezadal atd..Pak, když si je tam nedoplní sám chovatel , je to jen a jen jeho blbost...;)

Samzorejme, ze s tim se pocita. Nevim, proc by mel nejaky admin tukat udaje o psech toho ktereho majitele. To by si dle meho nazoru mel majitel zadat sam. Samozrejme to bude mozne jen po registraci na web. Idea je takova, ze kazdy, kdo se zaregistuje, si krome osobnich informaci zada kldine i udaje o chovatelske stanici, pokud bude mit a info o svem psu. Na zadani psa priprabuji specialni formular, kde si uzivatel "naklika" rodokmen. Toto naklikani rodokmenu ovsem jeste probehne rukama admina, aby nedochazelo k redundanci dat (ke ktere by diky navrzenemu modelu dojit nemelo, ale jistota je jistota).

Wolf.Love 20-01-2012 17:56

Quote:

Originally Posted by bambas (Bericht 419755)
Samzorejme, ze s tim se pocita. Nevim, proc by mel nejaky admin tukat udaje o psech toho ktereho majitele. To by si dle meho nazoru mel majitel zadat sam. Samozrejme to bude mozne jen po registraci na web. Idea je takova, ze kazdy, kdo se zaregistuje, si krome osobnich informaci zada kldine i udaje o chovatelske stanici, pokud bude mit a info o svem psu. Na zadani psa priprabuji specialni formular, kde si uzivatel "naklika" rodokmen. Toto naklikani rodokmenu ovsem jeste probehne rukama admina, aby nedochazelo k redundanci dat (ke ktere by diky navrzenemu modelu dojit nemelo, ale jistota je jistota).

TAk to je bezva:):oops:;-)

Czertice 21-01-2012 11:06

Bambas: Já se Ti také hlásím s pomocí. Například k článkům můžu nabídnout fotky.

bambas 21-01-2012 15:32

Tak super, tesim se na spolupraci se vsemi :)

Exor 23-01-2012 08:39

Takže úplne nová databáza? Dúfam že medzinárodná ;)

sdivokoukrvi 06-02-2012 12:34

Teď budu zase otravovat, ale jak dlouho ještě potrvá, než někdo vyřídí mou žádost o přidání psa?

RadeKKK 06-02-2012 12:37

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 421675)
Teď budu zase otravovat, ale jak dlouho ještě potrvá, než někdo vyřídí mou žádost o přidání psa?

Moje žádost o inzerci na prodej Cythara stále není vyřízená, takže vydrž Terezko, :-) dávala jsi jí až po mě :-)))

Jana Zítková 10-02-2012 23:01

Mám taky jeden dotaz - může mi někdo prozradit, kdo je ten záhadný moderátor českého wolfdogu? (jestli je vůbec nějaký...)
Moc díky.

Jana Zítková 10-02-2012 23:02

Případně se může "přiznat" i sám....:p

Edenseveru 10-02-2012 23:12

a jak se ti Jiřko podařilo ten inzerát zadat?
už to taky zkouším, ale absolutně to nejde :o((
u vrhů to přitom funguje ... ach jo

Lucie

Saerithra 11-02-2012 00:04

Quote:

Originally Posted by Jana Zítková (Bericht 422303)
Mám taky jeden dotaz - může mi někdo prozradit, kdo je ten záhadný moderátor českého wolfdogu? (jestli je vůbec nějaký...)
Moc díky.

:lookaround Tuším, že to byl (je?) Pavel.

All times are GMT +2. The time now is 06:18.