Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Různé (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co nadelíte vlčím kožíškům pod stromeček :-) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21488)

Kometa 29/11/2011 17h21

Citation:

Envoyé par CDaniela (Message 414175)
Chudák můj malej, dostane náhubek a řetěz :roll: :lol::lol::lol:

Jo a když bude zlobit, tak na něm bude uvázaný:D

Ale ne, když už mu pořád peču nějaké sušenky na pamlsky, tak mu možná zkusím vyrobit nějakou vánoční verzi... třeba to ocení a zlepší si přivolání;) Jo, uleželou rybičku by ocenil taky, akorát jinak, než k jídlu:D
Dneska slaví své první narozeniny, chudák je asi slaví sám doma v kotci... ale tak ho snad aspoň páníček vzal na pořádnou procházku a panička mu za to určitě něco dobrého přiveze!:)

Tyger 29/11/2011 19h46

myslím že v bezkonkurenčnosti dárku šediváčkovi budu konkurovat Lence, jenom trochu naopak. Tyhle Vánoce strávime s mým vlčím miláčkem konečně spolu, jelikož minulej rok to nevyšlo. Myslím, že to bude pro oba ten nekrásnější dárek (tedy pro mně určitě). A nějaké ty maškrty a dárky budou jen ozdobou na přilepšení :roll:

Pouliche 29/11/2011 20h50

Citation:

Envoyé par Marianka.W (Message 414188)
Naopak. Udělala bych speciální perníčky určené pro konzumaci psem a kocourem. O tom přece ty vánoce jsou. ;-)

Ještě by se naučil očesávat stromek. Stačí, že se naučil prohledávat tašky kvůli jídlu :ffod :lol: Možná jim upeču játrové "sušenky", když budou hodní, ale na stromek je věšet nebudu :twisted:

Marianka.W 30/11/2011 09h50

Citation:

Envoyé par Pouliche (Message 414224)
Ještě by se naučil očesávat stromek.

Jednou za rok na vánoce to snad nevadí. Nebo ty ověšuješ stromky častěji? Ovšem pokud máš strach, že se ti naučí sbírat třešně nebo tak něco, tak to tě uklidnim, to se naučí stejně. 8)

Pouliche 30/11/2011 10h57

Citation:

Envoyé par Marianka.W (Message 414264)
...pokud máš strach, že se ti naučí sbírat třešně nebo tak něco, tak to tě uklidnim, to se naučí stejně. 8)

To už dávno umí :lol: Ostružiny i s listy očesával už v několika měsících a po jablkách pokukoval následující rok. Nepravosti se učí po prvním úspěchu, takže krást jídlo apod. ho spíše odnaučuju, co jsem si ho jako prcka přivezla domů :lol:

saschia 01/12/2011 13h53

Citation:

Envoyé par Vlkodlak (Message 414183)
Fakt, chudáček Dingo:lol: a co mu místo kapra kuchyňsky opracovaného zkusit najít rybku již řádně uleželou a voňavou? Třeba by ji ocenil8)

Jo, niekto dava pod stromcek Channel #5, iny Rybicku ulezelou samostatne chodici... ;)

saschia 01/12/2011 13h55

Citation:

Envoyé par Marianka.W (Message 414188)
Naopak. Udělala bych speciální perníčky určené pro konzumaci psem a kocourem. O tom přece ty vánoce jsou. ;-)

Freika vzdy dostane riadny pernik v tvare kosti, zdobeny jej oblubenymi mandlami a orechami. Ja sa nenadriem s valkanim odrezkov tretej generacie a Frei si posmakuje. Ovsem kost na strome nevisi ale pod nim lezi.

pato_garzik 01/12/2011 16h20

Rybicku ulezelou samostatne chodici...resp visici na stromecku - to nie su vianoce ale kazdorocna pozaplavova realita v devinskej novej vsi (aj ked sa zase da povedat ze to su vianoce pre psov ;-) )

jarekfisnar 01/12/2011 19h49

Není nad milého a přítulného pejska, vonícího dobře odleželou rybičkou. Případně ale přijde vhod i kobylinec, jak jsem se přesvědčil letos zjara. Já dostanu nadělen přímo vlčí kožíšek. :)

Marianka.W 07/12/2011 16h14

Citation:

Envoyé par jarekfisnar (Message 414395)
Já dostanu nadělen přímo vlčí kožíšek. :)

Doufám, že živý.. :confused2

jarekfisnar 07/12/2011 17h41

Citation:

Envoyé par Marianka.W (Message 414952)
Doufám, že živý.. :confused2

Živá je, už ji mám doma a někdy by mohla ubrat, nějak nestačím štěněcí energii. Nejsem v tom sám, moji dva psi jsou na tom stejně. Ale je to moje princezna ---------------- právě proplela květináč, musím zakročit ...........

mellorn 07/12/2011 17h55

Je ukaz foto stenoucha.....kvetinac muzes taky;-) jinak pelisek co se mi libi jsem zatim nesehnala,takze to pocka.Koncem ledna ma 4.te narozeniny,tak dort bude az pak.Ale nemam narocneho psa,protoze si myslim,ze.nejvetsi radost by ji asi udelalo dobre ulezele lidske ho...o. Mam ji rada,ale odcamcad pocamcad:twisted:

jarekfisnar 07/12/2011 21h10

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513626436
Tady jsou nějaký. Nechápu, jak se ďábel do toho vlčího kožichu dostal :evil:. Prokousla mi prst. Zkusil jsem jí dát kousíček syrových jater. Koukal jsem na ni jak oždíbává kostičku a řekl jsem si, že kosti přece žerou psi, ona by měla spíš jít po masu. Šla, včetně ruky. :lol:

Hanka 08/12/2011 10h50

Lenko, to je super zpráva, že by se zadařilo? Držím palce ať Vám to vyjde!!!! Hlavně nezakřiknout.
Já hafanům kupuji tradičně od jedné nejmenované firmy co začíná Veta a končí Mix každému tu velkou sušenou hovězí nohu a největší žvejkací kost ze sušené kůže.

Stela 08/12/2011 12h59

Citation:

Envoyé par Hanka (Message 415005)
Lenko, to je super zpráva, že by se zadařilo? Držím palce ať Vám to vyjde!!!! Hlavně nezakřiknout.
Já hafanům kupuji tradičně od jedné nejmenované firmy co začíná Veta a končí Mix každému tu velkou sušenou hovězí nohu a největší žvejkací kost ze sušené kůže.

Hani dobrá volba;), mají i hovězí klouby syrové 2 ks steheních kostí myslím za 20-30 korun! :-) taky doporučuji pro moje holky je to mňmka...

Hanka 08/12/2011 13h40

To mám, mám velký zdroj velkých syrových kostí, takže jim musím naježit něco co normálně nemívají.

Stela 08/12/2011 13h54

Citation:

Envoyé par Hanka (Message 415019)
To mám, mám velký zdroj velkých syrových kostí, takže jim musím naježit něco co normálně nemívají.

Tak to jó ;-). Jojo já jsem si taky díky pejskům udělala cestičku až k řediteli jatek u nás v Tišnově u Steinhausera :-))))))))

Marianka.W 13/12/2011 12h20

Citation:

Envoyé par Stela (Message 415020)
Tak to jó ;-). Jojo já jsem si taky díky pejskům udělala cestičku až k řediteli jatek u nás v Tišnově u Steinhausera :-))))))))

Tajné vlčí stezky... :lol:

malkovicz 25/12/2011 11h17

Tak je po nadílce Besta se ráno postila (nevím jestli viděla zlaté prasátko) dostala rýži a nastrouhané jablíčko a mrkev večer jako dárek pod stromeček si vysloužila hovězí kost tak velkou že ji sotva unesla :) a jako štědrovečerní večeři měla ovesné vločky s tuňákem ve vlastní štávě takže měla vcelku pestrý jidelníček;-)

mellorn 25/12/2011 13h58

my jsme nakonec darky zrusili, dostala jen zvykaci slachu,tech jsem ale koupila cely balicek,takze uz ji mela den predtim.Jinak mela lososa....

Fuseau horaire GMT +2. Il est actuellement 16h42.

.
(c) Wolfdog.org