Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   13.V.2012 Jelenia Gora CWC (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22137)

Gia 14-05-2012 11:09

My też pięknie dziękujemy!!! :)
Gibil przecudna, piękna suka, aż dech zapiera :)
To było niesamowite spotkanie, tyle wilczaków w jednym miejscu i bez większych spięć, Lilka ukochała wszystkich chyba po kolei, nawet zupełnie obce osoby więc sama jestem w szoku :)
Mariola bardzo dziękuję za polar! Oddam wyprany w Lesznie :)
Spotkanie powystawowe to było to, czas uciekł strasznie szybko, ale wrażenia są bezcenne :)

Lilka ocena wybitnie obiecująca i Best Puppy :)

anija 14-05-2012 15:22

Było ziiiimno, ale superowo ;) szczególnie na spotkaniu powystawowym :))) Bystra była trochę onieśmielona taką ilością wilczaków biegających luzem, ale podobało jej się niesamowicie :) DZIĘKUJEMY ZA POCZĘSTUNEK :)

Bystra Najlepszy Junior w Rasie :) na finałach już nas stres zjadł (nasz pierwszy finał) i zmęczenie zmogło :P

zrobiłam trochę zdjęć ze spotkania, niebawem coś wrzucę ;)

jefta 14-05-2012 16:24

Ale bylo fajnie :p DZIEKUJEMY Marioli i Jackowi za ugoszczenie nas w tym super miejscu i w tak milym towarzystwie!!! Pogoda byla super, psy mogly sie wybiegac, wybawic i napływać za wszystkie czasy zamiast leżeć pokotem w cieniu, a ze wlasciciele troche pomarzli... :?
Gibil piekna, gratki za BOBa.
A moja szczegolna sympatie wzbudzila COTA Wielkoscyrz, piekna i CHarakterem przez duze CH :)

anija 14-05-2012 22:04

https://picasaweb.google.com/1032285...eat=directlink

GRABA 15-05-2012 06:24

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 430469)
Lilka ukochała wszystkich chyba po kolei, nawet zupełnie obce osoby więc sama jestem w szoku :)
Lilka ocena wybitnie obiecująca i Best Puppy :)

Bo ona jest śliczna i kochana, i charakter ma fajny, a jak uwierzy w to, że pańcia w biegu nie chce jej zadeptać:p, to zawsze będzie zdobywała NAJ:)

Quote:

Originally Posted by jefta (Bericht 430482)
Gibil piekna, gratki za BOBa

Brawo, Brawo - jest piękna! Należało się.

P.S. oglądałam foteczki FAJOWE:)
P.S. Dark fajnie mężnieje

Bajka 15-05-2012 13:30

Gratki dla wszytkich!!!:) A największe dla Lilki:)

Mariolka,ale macie rewelacyjne miejsce!

erendil 15-05-2012 19:31

Vapula ocena doskonała, lokata 2. "Bardzo ładny typ i głowa, doskonałe uszy ;), dobra maska i oko (...)". Było zimno ale fajnie, sędzina fajna i profesjonalnie podeszła do sprawy, podobało mi się że na końcu przy wręczaniu dyplomów mówiła każdemu nad czym powinien popracować u swojego psa (Vapi ma się obyć z wystawami ;) ). Spotkanie po wystawie super :D Bardzo dziękujemy za posiłek, piękne widoki i pogaduchy. Zdjęcia super - istne szaleństwo ;) Gibil jak wilk z lasu na prawdę śliczna, Bystra też ładniutka, rudasy Ewy jak zawsze śliczne i słodkie. Reszta łącznie z moim własnym psem myliła mi się ale wszystkie psy były super :) Jeszcze raz wielkie dzięki dla Marioli i Jacka :)

anija 15-05-2012 20:15

Quote:

Originally Posted by anija (Bericht 430481)
Było ziiiimno, ale superowo ;) szczególnie na spotkaniu powystawowym :))) Bystra była trochę onieśmielona taką ilością wilczaków biegających luzem, ale podobało jej się niesamowicie :) DZIĘKUJEMY ZA POCZĘSTUNEK :)

Bystra Najlepszy Junior w Rasie :) na finałach już nas stres zjadł (nasz pierwszy finał) i zmęczenie zmogło :P

zrobiłam trochę zdjęć ze spotkania, niebawem coś wrzucę ;)

"Bdb format ciała, dosk. klatka, kontowanie kończyn, osadzenie ogona i mechanika ruchu, przód luźny, miękkie śródręcze, sucza głowa i wyraz"

Gia 16-05-2012 00:36

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 430503)
Bo ona jest śliczna i kochana, i charakter ma fajny, a jak uwierzy w to, że pańcia w biegu nie chce jej zadeptać:p, to zawsze będzie zdobywała NAJ:)

Dzięki Graba ;) Charakterek ma najfajniejszy w domowych pieleszach ;)

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 430516)
Gratki dla wszytkich!!!:) A największe dla Lilki:)

Mariolka,ale macie rewelacyjne miejsce!

Aguś dzięki! :) Miejsce jest rzeczywiście rewelacja :)

Quote:

Originally Posted by erendil (Bericht 430525)
rudasy Ewy jak zawsze śliczne i słodkie.

Paula dzięki :) Widzisz? Czyli musisz jeździć, bo Vapi nie jest rozmazana, może coś ostatnio niewyraźna była, ale rutinoscorbin chyba załatwił sprawę ;)

Tak wszyscy opisy wstawiają? No to może ja też, opis mamy całkiem fajny, choć ja tam widzę więcej wad ;)

"Bardzo ładna w typie suczka, db maska, jasne oko, dosk. kończyny, klatka piersiowa, bdb mechanika ruchu, nieco otwarty wlos" :rock_3

jacekjg 16-05-2012 08:02

Anija świetne zdjęcia:)
Bajka dzięki :)zapraszamy jak będziecie kiedyś w okolicy:)
Super że wszystkim chciało się spotkać:)

Konrad:) 16-05-2012 12:49

Gratulujemy Wszystkim:klatsch, a szczególnie potomstwu Eurego - progenitura ostatnio dobrze:fingers1 radzi sobie w ringach, i u nas, i w Czechach ( szkoda , że Czesi nie dodają wyników ważnych wystaw:().
Brawo! Czekamy na więcej:)!

Wilu 16-05-2012 14:20

Hej ho, dopiero teraz ;) Wystawa super =] trochę chłodnawo no ale co tam ;)
Wszyscy się pięknie prężyli przed sędziną no i efekty widać po ocenach :D

Apropo ocen:

Mocny kościec, dosk. proporcje ciała, bdb. klatka piersiowa, ładna głowa, db. maska, jasne oko, bdb frontowany kąt, dosk. ruch

Jednak Dark według sędziny miał ruch jeszcze lepszy dlatego gratulujemy zajęcia pierwszego miejsca ;) My wracamy na standardowe drugie :D

Ale co tam wystawa ;) najważniejsze afterparty =]
Co się miało to się posklejało, uzupełnione zdjęciami od Ani =]

http://www.youtube.com/watch?v=U90YK...ature=youtu.be

pozdrawiam serdecznie ;)

z Peronówki 18-05-2012 10:32

Umarl mi komputer, wiec melduje sie troche pozno, ale....

MEGA podziekowania dla Marioli i Jacka za goscine... Babcia Jolly nadal dostaje maslane oczka na slowo "Czesiu"... ;)

Sama wystawa - mrozna jak diabli (palce grabialy na aparacie...), ale warto bylo sie pojawic.... Bardzo fajna i duza stawka wilczakow na serio wysokim poziomie. Oj bylo na czym zawiesic oko. Widac tez duze postepy w wystawianiu...praktyka czyni mistrzem.... :rock_3

I jeszcze ogromne gratki dla Gibil - ode mnie, czyli czlonka jej fankubu.... :beer

Mam troche fotek, ale wrzuce je po weekendzie jak bede juz na swojej maszynce...

Kaykolot 19-05-2012 13:49

..to ja jeszcze..dołączam się do wcześniejszych postów- było superowo, zwłaszcza spotkanie wilczakowe po wystawie. taka wataszka biegająca, bawiąca się robi wrażenie :) ogromne podziękowania dla Marioli i Jacka że nas ugościli i rozgrzali pysznościami z kociołka ;) o a twoja kurtka Jacku mnie uratowała!!

Nasz opis, czyli Mandżura: db kościec i wielkość, samcza głowa, trochę duże ucho, dosk. klatka, bdb kończyny, db ruch, maska mogłaby być bardziej wyraźna, wygarbienie na kufie (po mamusi ;)) , otwarty włos.

Tym razem Mandżur ustąpił miejsce w finale siostrze Lilce i spokojnie mógł iść popływać :D

Jeszcze raz gratki dla wszystkich a przede wszystkim dla siostrzyczki !!!

All times are GMT +2. The time now is 13:53.